Anti estrogen steroizi Anastrozol pulbere

Antiestrogeni steroizi Raws Anastrozol / Arimidex CAS 120511-73-1
Nume produs: Anastrozol
CAS: 120511-73-1
MF: C17H19N5
MW: 293,37
Vorbeste acum

Detalii produs

Antiestrogeni steroizi Raws Anastrozol / Arimidex CAS 120511-73-1

Nume produs: Anastrozol
Sinonime: ICI-D-1033, ARIMIDEX, 1- [3,5-DI- (1-METIL-1-CYANO) (1h-1,2,4-triazol-1-ilmetil) -1,3-benzenediacetonitril; ZD-1033; 1,3- benzenediacetonitril, alfa, alfa, alfa'tetrametil- 4-t
CAS: 120511-73-1
MF: C17H19N5
MW: 293,37


Utilizarea anastrozolului

1. Utilizarea la bărbați

Anastrozolul a fost testat pentru reducerea estrogenilor, inclusiv a estradiolului, la bărbați. Excesul de estradiol la bărbați poate provoca hiperplazie benignă de prostată, ginecomastie și simptome de hipogonadism. De asemenea, poate contribui la creșterea riscului de accident vascular cerebral, atac de cord, inflamație cronică, mărirea prostatei și cancer de prostată. Unii sportivi și constructorii de corp folosesc anastrozol ca parte a ciclului lor de steroizi pentru a reduce și a preveni simptomele excesului de estrogen - ginecomastie, labilitate emoțională și retenție de apă. Datele studiilor sugerează că dozele de 0,5 mg până la 1 mg pe zi reduc estradiolul seric cu aproximativ 50% la bărbați, care diferă la femeile aflate în postmenopauză.

2. Utilizarea la copii

Anastrozolul poate fi utilizat în afara etichetei la copiii cu pubertate precoce sau la copiii cu ginecomastie pubertă. După debutul pubertății, placa epifizică începe să se închidă din cauza unei cantități crescute de producție de estrogen care scapă de metabolismul local și se răspândește în sistemul circulator. Se pare că acest proces încetinește acest proces și crește predicția înălțimii adulților la bărbații adolescenți tratați cu hormoni peptidici pe bază de proteine pentru tratamentul deficienței hormonului de creștere.


Doză de anastrozol
Luați anastrozol sub formă de tabletă o dată pe zi. Încercați să o luați în același timp în fiecare zi. Înghițiți comprimatul întreg cu o băutură de apă. Puteți să o luați înainte, cu sau după mâncare.
Este foarte important să luați comprimate în conformitate cu instrucțiunile pe care vi le oferă medicul sau farmacistul. Ar trebui să luați doza potrivită, nu mai mult sau mai puțin. Este un tratament pe termen lung și, de obicei, trebuie să-l luați de mai mulți ani. Nu întrerupeți niciodată administrarea unui medicament împotriva cancerului fără să discutați mai întâi cu specialistul dvs.
Dacă ați luat accidental mai mult anastrozol decât ar trebui, informați imediat medicul dumneavoastră.
Dacă uitați o doză, continuați cu doza următoare în mod normal. Nu luați o doză suplimentară pentru a compensa pierderea.


Acetat de testosteron

Acetat de Trenbolon

Cipionat de testosteron

Trenbolon Enanthate

Testosteron decanoat

Acetat de boldenonă

Testosteron Enanthate

Undecelenat de boldenonă

Testosteron izocaproat

Boldenone Cypionate

Testosteron fenilpropionat

Propionat de boldenonă

Testosteron propionat

Stanolone

Testosteron Undecanoat

Nandrolon fenilpropionat

Mesterone

Nandrolon undecilat

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cipionat

Clostebol Acetate

Nandrolon propionat

Methylandrostanolone

metiltrienolonă

Methenolone Enanthate

Propionat de propanat

Acetat de metanolonă

Drostanolone Enanthate

Anavar

tadalafil

Winstrol

vardenafil

Clomifen citrat

Dianabol

Toremifen citrat

Tamoxifen citrat

finasteride

Clorhidrat de dapoxetină


图片20.jpg

Hot Tags: anti estrogen steroizi anastrozol pulbere, China, furnizori, reducere, cumpara, in vrac, lista de preturi, hiGH calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like