Anti estrogen toremifen citrat pentru tratamentul cancerului

Denumirea produsului: Toremifen citrat
CAS: 89778-27-8
Formula moleculară: C26H28ClNO.C6H8O7
Compoziție: 97,0% ~ 103,0%
MF: C26H28ClNO · C6H8O7
MW: 598.09
Vorbeste acum

Detalii produs

89778-27-8 Anti estrogenul steroidului oral Toremifen citrat pentru tratamentul cancerului

Toremifen citrat rapid detalii
Denumirea produsului: Toremifen citrat
CAS: 89778-27-8
Formula moleculară: C26H28ClNO.C6H8O7
Compoziție: 97,0% ~ 103,0%
MF: C26H28ClNO · C6H8O7
MW: 598.09
Punct de topire: 158-164 ºC
Aspect: Pulbere cristalină albă.
Ambalare: pachet personalizat după cum doriți
Utilizare: Initial dezvoltat pentru combaterea cancerului de san, culturistii au folosit Fareston pentru a lupta cu succes gynocomastia cauzate atunci cand testosteronul se transforma in estrogen in organism si barbatii cresc sanii. Această substanță poate fi utilizată pentru alți copii și alți compuși similari, cum ar fi Nolvadex sau Clomid, sunt mult mai eficienți în terapia post-ciclului.


Toremifen Citrat Utilizare:
S-a dezvoltat pentru lupta împotriva cancerului de sân, culturistii au folosit Fareston pentru a combate cu succes conversia testosteronului în organism estrogen și masculin pentru a produce sânii atunci când bărbații și femeile masaj.
Această substanță poate fi utilizată în alți compuși similari, cum ar fi Nolvadex sau Clomid, care este mai eficace în terapia post-circulație.


Toremifen citrat Descriere:
Citratul toremifenic este un modulator receptor selectiv al estrogenului (SERM), care ajută împotriva estrogenului in vivo. Torremethin citrat a fost aprobat de FDA pentru cancerul de sân avansat (metastatic) în Statele Unite, în numele Fareston. De asemenea, fiind evaluat cu numele de marcă pentru Acapodene pentru prevenirea cancerului de prostată.


Toremifen Citrat Cerere:
Taremicfen (Fareston) este un modulator non-steroidal selectiv al receptorilor de estrogen (SERM) care exprimă activitatea agonistă și antagonistă asociată cu estrogen în diferite țesuturi și celule ale corpului uman. Taremifen este un membru al familiei compușilor cunoscuți sub denumirea de compuși tristyrenici, în care Nolvadex (tamoxifen) și Clomid (citrat citrat) sunt membri și sunt deosebit de strâns legați unul de celălalt.


Toremifen citrat Dozaj:
1. Pentru culturism, o doză de 40-60mgs pe zi pare a fi un bun punct de plecare. În cazul în care utilizatorul încearcă să lupte împotriva ginecomastiei existente (sânii de cățea), aceștia pot alege să dubleze doza și să adauge cu ea un inhibitor de aromatază cum ar fi Aromasin.
2. Pentru PCT, unii utilizatori vor da startul cu 100-120mgs pe zi și apoi vor scădea la 40-60mgs pe zi timp de 4-6 săptămâni.


Toremifen citrat Beneficii
1. Este dovedit clinic. Într-o serie de măsurători importante ale eficacității unui medicament în tratarea cancerului de sân metastatic ER + la femeile aflate în postmenopauză, Fareston a funcționat la fel de bine ca și tamoxifenul 1-4
2. Poate oferi beneficiile continue ale terapiei endocrine. Fareston vă poate oferi avantajele continue ale terapiei endocrine dacă nu puteți tolera sau nu sunteți în măsură să luați alte terapii endocrine1-6
3. Fareston poate fi o alternativă eficientă pentru pacienții care au încetat să mai ia alte terapii endocrine datorită durerii articulare1-4,6
4. Este disponibil și accesibil. Fareston este disponibil pe scară largă pe formulariile comerciale și Medicare partea D și este acoperită de cele mai multe planuri de asigurare comercială și Medicare.


Noi furnizam clientilor cea mai buna calitate, servicii considecte, preturi rezonabile, transport marfa in conditii de siguranta si rapida.
Garantați timpul de ambalare în 6-12 o comandă
Luați 4-7 zile lucrătoare la livrare
100% garantarea trecerii vamale
200% sprijinirea politicii de retransmitere


Whatsapp: +8618126437315
Skype : selina.xu@yccreate.com

Toată lumea vorbește cuvinte similare, ceea ce vreau să spun este: Doar da-mi o șansă, doar încercați pe mine, poate veți obține o surpriză de la mine!Hot Tags: anti estrogen toremifen citrat pentru tratamentul cancerului, China, furnizori, discount, cumpara, in vrac, cota, calitate hiGH, in stoc

Anchetă

You Might Also Like