Anti estrogen Trilostane Vetoryl Bodybuilding

De înaltă puritate Culturism Trilostan / Vetoril CAS 13647-35-3 pentru tratamentul cancerului de sân Trilostane Contactați Mitchell: Whastapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Detalii rapide: Nr. CAS: 13647-35-3 Alte nume: Trilostane MF: C20H27NO3 EINECS Nr: N / A Locul de origine: Shenzhen, China (continentală) ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Curățenie înaltă de puritate Trilostan / Vetoril CAS 13647-35-3 pentru tratamentul cancerului de sân cu prețul producătorului

hk@chembj.com .jpg

Trilostane Contact Mitchell: Whastapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Detaliu rapid:

Nr. CAS: 13647-35-3

Alte nume: Trilostan

MF: C20H27NO3

Locul de origine: Shenzhen, China (continentală)

Tip: trilostanului

Gradul Standard: Gradul de Medicină

Nume marcă: SENDI

Număr model: API

Puritate: 99,9% min

CAS: 13647-35-3

Perioada de valabilitate: 2 ani

Trilostanul este un inhibitor al izoformelor 3β-HSD și 3β-HSD2 ale enzimei 3β-hidroxisteroid dehidrogenază, care joacă un rol în biosinteza steroizilor suprarenale. Investigatorii cred că Arg195 în 3C-HSD versus Pro195 în 3β-HSD2 atributează inhibarea competitivă a 3β-HSD, dar nu și 3β-HSD2 de către Trilostane. Cercetările arată că trilostanul este eficace în suprimarea producției intracelulare a celulelor canceroase de prostată LNCaP-FGC și a dihidrogenului în celulele cancerului de prostată și inhibarea biosintezei cortizolului în glanda suprarenale umane. Acest produs servește ca instrument util în cercetarea biosintezei steroizilor.

1 (3)

Funcţie

  1) Putem furniza costomers cu un serviciu de ambalare "one-stop", de la cercetare, dezvoltare, producție, export și așa mai departe

2) Puterea puternică de cercetare și dezvoltare a lăsat tehnologia noastră la un nivel de vârf, pentru totdeauna, la rândul ei, pentru a oferi clienților servicii mai bune.
3) Avem certificatul ISO & SGS care permite clienților mai multumiți și să ne asigurăm.
4) Mai mult de 19 de ani de experiență de export, putem oferi clienților cu servicii mai profesioniste.
5) Mix și diferite produse în ONE PCL, crește eficiența de lucru pentru clienți.
6) Cu sediul în Shanghai, Shanghai este unul dintre cele mai mari porturi din lume, convenabil pentru servicii personalizate de logistică.
7) membrii Alibaba de aur cu garanție mare de credit.

 

cerere

  Trilostanul poate suprima procesul de sinteză a hormonilor corticali ai beta-dehidrogenazei, reduce cortizolul, reduce sinteza aldosteronului, se utilizează clinic în tratamentul sindromului Cushing (boala de creștere a cortizolului) și aldosteronismului primar, efectul nu este bun decât metyrapona. Acest produs a redus semnificativ nivelul de sânge, poate fi relevant pentru a inhiba sinteza acestuia.


Specificație

Obiect de test

Specificație de analiză

Rezultat

Descriere

Putere albă până la alb

se conformeaza

Puritate

99% min

99,9%

Apă (KF)

≤0.5%

0,20%

Pierdere prin uscare

≤0.5%

0,26%

Reziduuri la aprindere

≤0.1%

0,04%

Metale grele

≤20ppm

<>

Rotație opțională specifică

+ 137 ° C + 139 °

+ 138,8 °

Concluzie

Conform standardului companiei.

 

Ce este Trilostane?
Trilostan (4a, 5a-epoxi-17p-hidroxi-3-oxoandrostan-2a-carbonitril) este un analog steroid activ sintetic activ care inhibă selectiv 3 -hidroxisteroida dehidrogenază în cortexul suprarenal, inhibând astfel conversia pregnenolonei în progesteron. Această inhibare blochează producția de glucocorticoizi și într-o măsură mai mică, mineralocorticoizii și hormonii sexuali, în timp ce concentrațiile precursoare ale steroizilor cresc.


Utilizări și funcții:

Utilizare: Trilostanul poate inhiba hormonul cortic în procesul de sinteză a beta-dehidrogenazei, reduce sinteza cortizolului, aldosteron, utilizat clinic în tratamentul sindromului Cushing (hipercortisolism) și aldosteronismului primar. Acest produs a avut, de asemenea, un efect semnificativ asupra scăderii nivelului seric de testosteron.

Trilostanul este utilizat în tratamentul sindromului Cushing. În mod normal, acesta este utilizat în tratamentul pe termen scurt, până când terapia permanentă este posibilă. Trilostanul blochează o enzimă implicată în producerea mai multor steroizi incluzând cortizolul. Inhibarea acestei enzime inhibă producerea de cortizol. In sindromul Cushing, glanda suprarenale supraproduce steroizii. Deși steroizii sunt importanți pentru diferite funcții ale corpului, prea multe pot provoca probleme. Trilostan reduce cantitatea de steroizi produsă de glanda suprarenale.

Trilostanul produce supresia cortexului suprarenale prin inhibarea conversiei enzimatice a steroizilor prin izomeraza 3-beta-hidroxisteroidă / delta 5,4, blocând astfel sinteza steroizilor suprarenale.
9 (4)

Sediu

Clădirea Jindacheng, strada Zhongxin, strada Shajing, districtul Baoan, Shenzhen, Guangdong, China

 

Director de vânzări: Mitchell Lu

 

Email: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Mai mult, toate astea se află la ușă. Pentru mai multe informații despre cine suntem și ce facem, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și ne-ar plăcea să ne întoarcem la dvs.  

 


Hot Tags: anti estrogen trilostane vetoryl culturism, China, furnizori, discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like