Antiestrogen Steroid Tamoxifen Citrat Nolvadex

99,6% Puritate Pulbere steroizică antiestrogen Citrat de tamoxifen (Nolvadex) 54965-24-1 Detaliu citrat de tamoxifen Citrat de tamoxifen Dozaj: dozele variază între 10 mg și 60 mg pe zi. Odată ce ați finalizat ciclul de steroizi, este important să începeți un PCT pentru a evita pierderea multor calități. Intrebarea...
Vorbeste acum

Detalii produs

99,6% Puritate Pulbere de steroizi antiestrogen Citrat de tamoxifen (Nolvadex) 54965-24-1

Tamoxifen citrat   detaliu

numele produsului

Nolvadex

Nume chimic

Tamoxifen citrat, tamoxifen

Numar CAS

54965-24-1

Numărul EINECS

259-415-2

Formulă moleculară

C32H37NO8

Greutate moleculară

563.64

Structura moleculară

图片22.jpg

Skype

Selina.xu@yccreate.com

WhatsApp

+8618126437315

Aspect

pudră albă


Tamoxifen citrat   Dozare:
Dozele variază între 10 mg și 60 mg pe zi. Odată ce ați finalizat ciclul de steroizi, este important să începeți un PCT pentru a evita pierderea multor calități.
Întrebarea cu privire la cât timp va începe administrarea PCT depinde de tipul de steroid pe care îl utilizați. Dacă ciclul dvs. este alcătuit din cele mai mici orale care au un efect relativ asupra corpului, este recomandat să începeți imediat. Unii oameni spun că PCT poate începe în ultima zi a ciclului steroid.
Dacă se utilizează esteri cu acțiune scurtă sau injecții apoase, se recomandă utilizarea PCT 4-7 zile după ultima injecție. În cazul esterilor cu acțiune lungă, aproximativ 10-14 zile după ultima injecție.


Tamoxifen citrat   Jumătate de viață
Tamoxifenul citrat are un timp de înjumătățire de 6 zile, dar în diferite documente medicale se arată între 5 și 7 zile.


Tamoxifen citrat   Descriere:
Tamoxifen citratul este un medicament nesteroidian cu proprietăți puternice de antiestrogen.
Este tehnic un antagonist al estrogenului care concurează cu diferitele organizații țintă ale receptorilor de estrogen. Deoarece molecula de tamoxifen se leagă de acest receptor, estrogenul este împiedicat să exercite vreun efect și să obțină un efect anti-estrogen.
Tamoxifen citrat și Clomid sunt exprimate în același mod în toate țesuturile și sunt agoniști / antagoniști de estrogen amestecați. Structura celor două molecule este, de asemenea, foarte asemănătoare.


Tamoxifen citrat   Aplicație:
Tamoxifenul este utilizat pentru a trata anumite tipuri de cancer de sân la bărbați și femei. Este, de asemenea, utilizat pentru a reduce riscul unei femei de a suferi un cancer la sân (de exemplu, istoricul familial al cancerului de sân).
Tamoxifen citrat poate fi, de asemenea, utilizat pentru post-circulație pentru a restabili producția de testosteron natural. Simptomele feminine pot apărea atunci când se utilizează o circulație care conține o substanță aromatică, inclusiv testosteronul, cum ar fi heptanoatul, Cypionatul și suspensiile.
Tamoxifen citratul este un agonist / antagonist al estrogenului care se leagă de receptorii de estrogen în diferite țesuturi.


Tamoxifen Citrat / Nolvadex Precauții :
Ca majoritatea medicamentelor, Cytotam (citrat de taxoxifen) nu trebuie luat în timpul sarcinii. Deși poate afecta ciclurile femeilor, Cytotam (citrat de tamoxifen) nu este o pilula contraceptivă și, prin urmare, trebuie să utilizeze o contraceptivă fiabilă.


Cum se comandă:
1.Vă rugăm să ne spuneți ce aveți nevoie (produs / Cas No, cantitatea și țara de destinație), atunci va fi oferit un preț mai competitiv.
2. Parcelele vor fi livrate în termen de 6 ore de la primirea tuturor plăților.
3. Va fi trimisă fotografia de ambalaj a pulberii dvs., urmată de numărul de urmărire.
4.Doriți să primiți coletul în 5-7 zile după ce ați urmărit numărul. În acest timp, puteți urmări numărul dvs. de urmărire a parcelelor online.
5. Confirmați pulberile pe care le-ați primit.
6. Serviciul post-vânzare va fi furnizat după primirea coletelor.
7.Orice întrebări, nu ezitați să ne contactați!


Toată lumea vorbește cuvinte similare, ceea ce vreau să spun este: Doar da-mi o șansă, doar încercați pe mine, poate veți obține o surpriză de la mine!

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: antiestrogen steroid tamoxifen citrat nolvadex, China, furnizori, cu discount, cumpara, vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like