Exemestane Aromasin Anti Estrogen SERM Pulbere

1, Exemestan / Aromasin Profil: Denumirea produsului: Exemestane Alias: Aromasin; 6-metilenandrosta-1,4-dien-3,17-dionă; Exemplul CAS: 107868-30-4 MF: C20H24O2 MW: 296.4 Structura chimică: Aspect: Pulbere cristalină albă Puritate: 99,79% prin HPLC Punct de topire: 155,13 ° C Standard de calitate: USP ...
Vorbeste acum

Detalii produs

1, Exemestan / Aromasin Profil:

Nume produs: Exemestane

Alias: Aromasin; 6-metilenandrosta-1,4-dien-3,17-dionă; Exemestance
CAS: 107868-30-4
MF: C20H24O2
MW: 296,4

Structura chimică:

Structura exemestanului

Aspect: Pulbere cristalină albă
Puritate: 99,79% prin HPLC

Punct de topire: 155,13 ° C

Standard de calitate: USP

Cale de administrare: oral

Timp de repaus: 24 de ore
Durata acțiunii: 4-5 zile
Utilizare: Antiinfecțioasă; Un antineoplazic (hormonal); Ca inhibitor de aromatază, Aromasin reduce cantitatea de estrogen din organism și tocmai acesta este motivul pentru care orice atlet va cumpăra Aromasin. Aromasin este un inhibitor de aromatază în aceeași lumină ca și Arimidex și Letrozol.

 

2, Aplicații de Exemestan / Aromasin:

 

Exemestan (denumire comercială Aromasin) este un medicament utilizat pentru tratamentul cancerului de sân. Este un membru al clasei de medicamente cunoscute sub numele de inhibitori de aromatază. Unele tipuri de cancer de sân necesită creșterea estrogenului. Aceste tipuri de cancer au receptori de estrogen (ER) și se numesc ER-pozitivi. Acestea pot fi, de asemenea, numite sensibile la estrogen, sensibile la hormoni sau pozitive la receptorii hormonali. Aromataza este o enzimă care sintetizează estrogenul. Inhibitorii de aromatază blochează sinteza estrogenului. Acest lucru scade nivelul de estrogen și încetinește creșterea cancerelor.


Aromasinul este oficial clasificat ca un inhibitor al steroizilor de sinucidere a Aromatazei și are capacitatea de a inhiba enzima aromatazei, care este responsabilă pentru producerea sau transformarea testosteronului în estrogen. Aromasin are capacitatea de a bloca aromatizarea, care, la rândul său, inhibă producerea de estrogen, reducând astfel nivelul de estrogen seric al organismului. Acest lucru se va dovedi util pentru pacienții cu cancer mamar, deoarece cancerul de sân adesea hrănește hormonul estrogen. Se va dovedi, de asemenea, util pentru utilizatorul de steroizi anabolizanți.

 

Aromasinul este, de obicei, furnizat în comprimate de 25 mg. Doza de Aromasin în ciclurile steroizi anabolizante este cel mai frecvent 12,5 mg în fiecare zi, 12,5 mg zilnic sau cel mult 25 mg zilnic.

Administrarea dozelor excesive va fi recunoscută prin scăderea nivelului de estradiol sub 20 pg / ml sau prin depresie, reducerea libidoului, flatuirea musculară și / sau durerea articulară. Utilizatorii experimentați frecvent sunt capabili să identifice necesitatea reducerii dozei numai din simptome. Cu toate acestea, testarea sângelui este standardul de aur pentru determinarea nivelului corect de dozare și pentru a verifica dacă simptomele sunt de fapt cauzate de estrogenul scăzut.

 

Exemestane de utilizare
A. inhibitor de aromatază puternic exemestan capabil să oprească ginecomastia complet pe cont propriu (pentru compuși aromatizanți)
B. Exemestan are efecte puternice de reducere a balonului
C. Exemestan scade SHBG, crescând testul gratuit și face toate celelalte steroizi anabolizanți mai bio-disponibili
D. Exemestan poate stimula, de fapt, libido on și off ciclu
E. Exemestanul crește IGF-1
F. Exemestan NU schimbări adverse în profilurile lipidice pentru bărbați (acordat dacă îl utilizați pe ciclu acest lucru poate fi diferit)
F. Exemestan nu este toxic ficat
G. Exemestan nu rebound estrogen


3, COA a exemestanului / pulbere de aromasină:

 

image.png

 

4, Exemestan / Pulbere Aromasină Poză:

 

107868-30-4 Exemestane Aromasin Bodybuilding Natural Anti Estrogen Suplimente pentru bărbați


Comanda Contact Info:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi Biotehnologie Co, Ltd.

Adăugați: clădirea 6K Jindacheng, Zhongxin Road, Shajing, districtul Baoan, Shenzhen, China

Hot Tags: exemestan aromasin anti estrogen serm praf, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, de inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like