Orale anti estrogen steroizi clomifen citrat

Suplimentele pentru culturism Suplimente orale anti estrogen Steroizi Clomifen citrat CAS 50-41-9 Detaliu rapid: Citrat clomifenic Descriere: Citratul clomifenic este o pulbere cristalină albă până la galben deschis, în esență inodoră. Este solubil liber în metanol; solubil în etanol; ușor solubil...
Vorbeste acum

Detalii produs

Suplimentele pentru culturism orale anti estrogen steroizi Clomifen citrat CAS 50-41-9
Detalii rapid:

numele produsului

Clomifen citrat

Numărul CAS

50-41-9

EINECS

200-035-3

Formulă moleculară

C32H36ClNO8

Greutate moleculară

598.08

Punct de topire

116.5-118 ° C

Aspect

Solid alb cristalin

Standard

Enterprise Standard

Puritate

99%

Ambalare

25KG / Tambur sau conform cerințelor dvs.

cerere

O undulator de ovulație


Clomifen citrat Descriere :
Clomifenul citrat este o pulbere cristalină albă până la galben deschis, în esență, inodoră. Este solubil liber în metanol; solubil în etanol; ușor inacetonă solubilă, apă și cloroform; și insolubil în eter.
Clomifenul (produs citrat de clomifen) este un produs PCT pe cale orală, utilizat în mod obișnuit de către utilizatorii de steroizi anabolizanți masculini pentru a lega receptorii de estrogen în corpul lor, blocând astfel efectele estrogenului, adică ginecomastia.
De asemenea, restabilește producția naturală de testosteron a organismului. Este utilizat în mod obișnuit ca "medicament de recuperare" și este dus la sfârșitul ciclului de steroizi. Unii utilizatori au raportat că luarea Clomid crește cantitatea de lichid produsă în timpul ejaculării.
Fiecare comprimat de culoare albă conține 50 mg clomifen citrat USP. Tableta conține, de asemenea, următoarele ingrediente inactive: amidon de porumb, lactoză, stearat de magneziu, amidon de porumb pregelatinizat și zaharoză.


Fumatul citrat de citomene :
Clomifenul este util la cei care sunt infertili din cauza anovulației sau oligoovulării. Nu este suficientă utilizarea clomifenului la cei care sunt infertili fără un motiv cunoscut. În astfel de cazuri, studiile au observat o rată a sarcinii clinice de 5,6% pe ciclu cu tratament cu clomifen față de 1,3% -4,2% pe ciclu fără tratament.

Clomifen Citrat Cerere :
Clomifenul este indicat pentru tratamentul disfuncției ovulaționale la femeile care doresc sarcină. Înainte de a începe tratamentul cu CLOMID, trebuie să se excludă sau să se trateze în mod corespunzător impedimentele pentru obținerea sarcinii, pentru a trata infertilitatea la femei. Lucrează stimulând o creștere a cantității de hormoni care susțin creșterea și eliberarea unui ovul matur (ovulație).
Clomifenul este un medicament cu o potență farmacologică considerabilă. Cu o selecție atentă și o gestionare adecvată a pacientului, CLOMID a fost demonstrat a fi o terapie utilă pentru pacientul anovulator care doreste sarcina. Citratul clomifenic este capabil să interacționeze cu țesuturile care conțin receptorul estrogenului, incluzând hipotalamusul, hipofiza, ovarul, endometrul, vagin și cervix.


Steroizi anti estrogen :

CAS: 89778-27-8

Toremifen citrat

CAS: 566-48-3

Formestan (Lentaron)

CAS: 112809-51-5

Letrozol (Femara)

CAS: 54965-24-1

Citrat de tamoxifen (Nolvadex)

CAS: 120511-73-1

Anastrozol

CAS: 10540-29-1

tamoxifenul

CAS: 50-41-9

Clomifen citrat

CAS: 107868-30-4

Exemestan (Aromasin)

CAS: 148553-50-8

Pregabalin / Lyrica


Indiferent dacă deveniți un client pentru mine sau nu în cele din urmă, sunteți binevenit să întrebați de la mine!
Mulțumesc!
Selina (Miss) (^_^)

WhatsApp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreat.com

Hot Tags: oral steroizi anti estrogen clomifen citrat, China, furnizori, reducere, cumpara, vrac, cota, calitate hiGH, în stoc

Anchetă

You Might Also Like