Benzil Benzoate BB Solvent Medical pentru soluție

Benzil benzoat BB CAS 120-51-4 Solvenți organici siguri pentru steroizi autohtoni Benzoat Benzoat Contactați Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Informații rapide: CAS Nr: 120-51-4 Alte denumiri: Benzoat de benzoil MF: C14H12O2 EINECS Nr: 204-402-9 Locul de origine: Shenzhen, China (continentală) ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Benzil benzoat BB CAS 120-51-4 Solvenți organici siguri pentru steroizi de uz casnic

4-47-9.jpg

Benzil benzoat Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Detalii rapide:

Nr. CAS: 120-51-4

Alte denumiri: benzoat de benzil

MF: C14H12O2

EINECS Nr.204-402-9

Locul de origine: Shenzhen, China (continentală)

Tip: Intermediari de aromă și parfum, intermediari farmaceutici

Puritate: 99,9% min

Numele marcii: SENDI

Aplicație: Textile și piele auxiliare

Aspect: lichid transparent galben,

Nume produs: ester benzilic al acidului benzoic

Densitate: 1,118 g / mL la 20 ° C (lit)

PG: III

ONU: 3082

Punct de topire: 18 ° C

Culoare: Galben transparent

Ambalaj: Tambur din plastic, 225 kg

CC: Disponibil

Exemplu: Prompt

Specificație de benzoil benzoat

Elemente de analiză

BP2000

Gradul de parfumerie

Aspect

Galben lichid

incolor transparent lichid

Parfum

-

miros de flori

Puritate (GC) (%)

≥99.0

≥99.9%

Aciditatea (ml, NaOH 0,1 N, 2,0 g)

≤0.2

≤0.2

Gravitatea specifică (20 ℃, kg / m3)

1118-1122

1118-1122

Indicele de refracție (ηD20)

1.568-1.570

1.568-1.570

Punctul de înghețare (℃)

≥17.0

≥17.0

Umiditate(%)

≤0.3

≤0.2

Sulfatul de sulfat (%)

≤0.1

≤0.2

Avantajul benzoatului de benzil

(1) De înaltă calitate

(2) Prețul competitiv

(3) servicii de primă clasă și produse

(4) Prietenos pentru mediu

(5) Performanță excelentă

(6) Aplicare ușoară


Utilizarea celui mai bun preț de ester benzilic al acidului benzoic cu nr. CAS: 120-51-4

Benzil benzoatul, ca soluție topică, poate fi utilizat ca insecticid antiparazitar pentru a ucide acarienii responsabili pentru scabie de stare a pielii, de exemplu ca un medicament combinat cu benzoat de benzii / disulfiram.

Altele utilizare:

· Fixativ în arome pentru a îmbunătăți stabilitatea și alte caracteristici ale principalelor ingrediente

· Aditiv alimentar în arome artificiale [citare necesare]

· Plastifiant în celuloză și alți polimeri

· Solvent pentru diferite reacții chimice

· Tratament pentru mâncărimi dulci în cai

· Tratamentul acarienilor la picioarele la pui

4c8bf35b23e45ccfdda91991566c6781_120-51-4.jpg

funcţii:
Benzil benzoatul este utilizat ca acaricid, scabicid și pediculicid în spitalele veterinare. Este, de asemenea, un reflex pentru chiggers, căpușe și țânțari. Este un tratament actual și ieftin pentru scabie umană. Are efecte vasodilatatoare și spasmolitice și este prezentă în multe medicamente pentru tuse și astm bronșic.
Alte utilizări ale benzoatului de benzii sunt purtător de vopsea, solvent pentru derivați de celuloză, plastifiant și fixativ în industria parfumurilor.

Benzoic ester benzilic este utilizat ca un produs chimic sintetic. Se folosește și în medicină împotriva acarienilor, în industria parfumurilor, cosmeticelor și alimentelor pentru dezinfectare și conservare. În parfumerie servește ca solvent și fixator pentru parfumuri, în tehnologia fotografică ca o înlocuire a camforului în celuloid și în chimie ca solvent. În industria alimentară, servește drept adjuvant și aditiv la aromele de gumă de mestecat.

Instructiuni de siguranta

Benzil benzoatul are iritație locală asupra pielii și membranelor mucoase.


Introducere:
Benzil-benzoatul este un solvent. Acest lucru înseamnă că substanțele dizolvate, cum ar fi Pulberile, se dizolvă cu ușurință în ea și acesta este scopul principal al utilizării sale. Benzoatul benzilic este utilizat pentru dizolvarea și suspendarea pulberii. Dacă nu se utilizează cantitatea corectă de acest solvent, pulberea se "va dizolva" din soluția care provoacă "Crash" (obțineți tulbure / puțin eficace).


Benzil benzoat (BnBzO), comercializat sub numele de marcă Scabanca, printre altele, este un medicament și insecticos. Ca medicament este folosit pentru a trata scabie și păduchi. Pentru scabie este preferat în mod obișnuit fie permetrinul, fie malathionul. Se aplică pe piele ca o loțiune. De obicei sunt necesare două până la trei aplicații.


Efectele secundare pot include iritarea pielii. Nu este recomandat la copii. Este, de asemenea, utilizat în alte animale; cu toate acestea, este toxic pentru pisici. Cum funcționează este neclar.


Benzil benzoil a fost studiat pentru prima oară din punct de vedere medical în 1918. Acesta figurează pe lista principalelor medicamente ale Organizației Mondiale a Sănătății, cele mai eficiente și mai sigure medicamente necesare într-un sistem de sănătate. Benzil benzoatul este disponibil ca un medicament generic. Costul angro în țările în curs de dezvoltare este de aproximativ 0,21 până la 0,53 USD per 100 ml. Nu este disponibil pentru uz medical în Statele Unite. [1] În Regatul Unit costă NHS aproximativ 2,50 de lire sterline pentru 500 ml.


Utilizare medicală;

Benzil benzoatul este un tratament local eficient și ieftin pentru scabia umană. Are efecte vasodilatatoare și spasmolitice și este prezentă în multe medicamente pentru tuse și astm bronșic. Este, de asemenea, utilizat ca excipient în unele medicamente de înlocuire a testosteronului (cum ar fi Nebido) pentru tratarea hipogonadismului.

Benzil benzoatul este utilizat ca acaricid, scabicid și pediculicid local în spitalele veterinare.


Nemedicale

Benzil benzoil este utilizat ca un agent de respingere pentru chiggers, căpușe și țânțari. Este, de asemenea, utilizat ca un purtător de colorant, solvent pentru derivații de celuloză, plastifiant și fixativ în industria parfumurilor.

Efecte secundare

Benzil benzoatul prezintă toxicitate acută scăzută la animalele de laborator. Acesta este hidrolizat rapid la acid benzoic și alcool benzilic. Alcoolul benzilic este ulterior metabolizat în acid benzoic. Conjugatele acidului benzoic sunt eliminate rapid în urină. Când se administrează în doze mari animalelor de laborator, benzoatul benzilic poate provoca hiperexcitarea, pierderea coordonării, ataxia, convulsiile și paralizia respiratorie.


Benzil benzoil poate fi un iritant pentru piele atunci când este utilizat ca o scabicidă topic. Overdose poate duce la bulverse și urticarie sau o erupție cutanată poate să apară ca o reacție alergică.


Ca excipient în unele medicamente injectabile de înlocuire a testosteronului, benzoatul benzilic a fost raportat ca o cauză a anafilaxiei într-un caz în Australia. Bayer include acest raport în informații pentru profesioniștii din domeniul sănătății și recomandă ca medicii "să fie conștienți de potențialul reacțiilor alergice grave" la preparatele de acest tip. [9] În Australia, rapoartele către ADRAC, care evaluează rapoartele privind reacțiile adverse la medicamente pentru administrarea produselor terapeutice, prezintă câteva rapoarte privind problemele alergice de la anafilaxia din 2011.


Chimie

Este un compus organic cu formula C6H5CH2O2CC6H5. Este esterul alcoolului benzilic și acidului benzoic. Formează fie un lichid vâscos, fie fulgi solizi și are un miros slab, dulce-balsamic. Apare într-un număr de flori (de exemplu, tuberoza, zambile) și este o componentă a balsamului din Peru și balsamului Tolu.


Uleiul de semințe de struguri poate fi folosit pentru gătit ulei de injectare, lista cu uleiuri de injectare
Procesul complet de comandare:
Acesta este modul în care lucrăm:
Pentru a plasa o comanda, dupa ce am facut o tranzactie, vom cere o plata in avans.
După ce ați terminat, vom putea începe procesarea comenzii dvs. pentru ambalare în aceeași zi dacă comanda a fost plasată înainte de ora 16:00.
După ambalarea comenzii, va fi oferită o imagine pentru a afla unde este produsul pe care l-ați comandat. Comanda va fi transferată companiei maritime în termen de 1 sau 2 zile de la plasarea comenzii. Numărul de urmărire va fi dat odată ce îl vom primi de la compania de transport maritim.
Odată ce parcela trece prin vamă, parcela va fi livrată de oficiul poștal local. Semnătura va fi bine dacă parcela a trecut prin vamă.

______________________________
Pachet & Livrare
______________________________
Pachet: pungă de folie, folie de staniu, Drum sau ca cererea dumneavoastră
Mod de plată: T / T, Western Union, Money Gram, Bitcoin
Modalitate de expediere: EMS, DHL, FeDex, UPS
Timp de conducere: În termen de 48 de ore de la confirmarea plății
Termen de livrare: În termen de 7 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

 

Dacă aveți orice întrebare Plz contactați-mă fără a ezita

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroizi, peptide, agenți de stimulare sexuală, materii prime farmaceutice, SARMS, pierdere de grăsime etc.

Hot Tags: benzoat benzilic bb solvent medical pentru soluție, China, furnizori, cu discount, cumpărare, în vrac, prețul, de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like