Boldenone Cypionate Bold Cip Calitate Muscular AAS

99% Boldenone Cypionate Bold Cyp 106505-90-2 Pudră steroidă brută 1, Boldenone Cypionate Profil: Nume produs: Boldenone Cypionate Sinonime: Bold Cyp; Ciclopentan propionat de boldenonă; 17b-hidroxiandrosta-1,4-dien-3-onă; ciclopentanpropionat; 17beta-hidroxi-androsta-1,4-dien-3-onă ...
Vorbeste acum

Detalii produs

99% Boldenone Cypionate Bold Cyp 106505-90-2 Pulbere steroidă brută


1, Boldenone Cypionate Profil:

Nume produs: Boldenone Cypionate
Sinonime: Bold Cyp; Ciclopentan propionat de boldenonă; 17b-hidroxiandrosta-1,4-dien-3-onă; ciclopentanpropionat; 17beta-hidroxi-androsta-1,4-dien-3-onă; ciclopentanpropionat;
CAS #: 106505-90-2
MF: C26H38O3
MW: 398,58

Structura chimică:

Aspect: Pulbere albă
Puritate: 99,18%

Punct de topire: 173-178 ° C
Standard: standard de întreprindere
Boldenone Cypionate Injecție: 200 mg / ml lichid uleios galben

Categorii: steroizi și hormoni; Seria Boldenone ; Produse farmaceutice; API - ul

Utilizare: Boldenone cypionate este un ester al boldenonei și este recomandat ca un ajutor pentru tratamentul cailor invalizi când se dorește o îmbunătățire a greutății, stratului de păr sau a stării fizice generale.


2, Aplicații ale Cypionatului Boldenone:


Boldenone este un steroid anabolic androgenic și un derivat sintetic de testosteron care a fost inițial dezvoltat pentru uz veterinar. Poate crește retenția de azot, sinteza proteinelor și pofta de mâncare și, de asemenea, stimulează eliberarea eritropoietinei în rinichi. Cipionatul de boldenonă a fost sintetizat ca un ester al boldenonei în încercarea de a modifica timpul de înjumătățire foarte lung al boldenonei. Compușii steroizi anabolizanți androgeni, cum ar fi bionenonul cipionat, au fost utilizați ilicit de culturisti și de alți sportivi.


Boldenone Cipionat VS Boldenone Undecylenate (EQ, Equipoise)

Boldenone Cypionate este versiunea foarte puternică a Boldenone Undecyclenate. Este mult mai puternic decât versiunea sa Undecyclenate. Boldenone Cypionate vă va oferi un câștig de masă slabă pe o dietă bogată în proteine fără nici o retenție a apei. Deoarece balonul de apă nu contribuie foarte mult la diametrul mușchiului, o mare parte din mărimea câștigată pe un ciclu de Cionionat Boldenon poate fi reținută după ce medicamentul a fost întrerupt.


Atleții care iau Blodenone raportează adesea o acumulare lentă și constantă de mușchi de calitate, și cu siguranță aceasta a fost experiența mea cu medicamentul. Aș specula că această acumulare lentă a mușchilor se datorează unui ester foarte lung atașat Boldenonei; Cypionatul este un ester lung. Astfel, am putea aștepta acumularea de mușchi din Boldenone să aibă loc într-un ritm ușor mai lent decât cel descoperit cu Deca (nandrolon decanoat). Acest lucru mă determină să recomand că dacă luați în considerare utilizarea Boldenone, trebuie să luați în considerare utilizarea acesteia timp de cel puțin 8 săptămâni.


De asemenea, Boldenone Undecyclenate brut este o formă lichidă, în timp ce Cionionatul Boldenone este o formă de pulbere care face mai ușoară transportul în țări.


Boldenone Cypionate Dozaj

Culturistii masculini iau in general Bold Cyp in doze de 300-800mg pe saptamana pentru 8-20wks, in functie de scopuri, in timp ce culturistii femei gasesc de multe ori o doza de 50-100mg pe saptamana pentru a fi foarte eficienti pentru a face castiguri de calitate pastrand in acelasi timp efecte secundare minim. Acest steroid are o durată lungă de înjumătățire plasmatică (7-10 zile) și este cel mai frecvent injectat de două ori pe săptămână pentru a menține concentrațiile sanguine cât se poate de stabile.


3, COA din Pulberea Cypionat Boldenone:

4444.png

4, Boldenone Cypionate Powder Exemplar Imagine:

3333.jpg

Hot Tags: boldenone cypionate bold cyp musculare calitate aas, China, furnizori, reducere, cumpara, vrac, cota, de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like