Dantrolene Sodium Muscle Relaxant Drog

Dantrolene Sodium CAS 24868-20-0 Medicament relaxant muscular Bine ați venit la Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Nume produs: Dantrolene Sodium CAS No: 24868-20-0 Aspect: Pulbere cristalină galben-portocaliu spre portocaliu Specificații: Metale grele: Nu mai mult de 20 ppm Apă: ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Dantrolene Sodium CAS 24868-20-0 Medicament relaxant muscular Bine ati venit la Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Nume produs: Dantrolene Sodium

Nr. CAS: 24868-20-0

Apperanță: Pulbere cristalină galben-portocaliu spre portocaliu

Specificație:

Metale grele: Nu mai mult de 20 ppm

Apă: 14,5 ~ 17,0%

Impuritatea A: ≤ 0,15%

Impuritatea B: ≤ 0,40%

Impuritate C: ≤ 0,15%

Cele mai mari impurități necunoscute: ≤0,10%

Impurități totale: ≤0,60%

Clorură: Nu mai mult de 0,02%

Sodiu: 5,5 ~ 6,0%

Compoziție: 98,0% ~ 102,0% C14H9N4NaO5 pe bază uscată


utilizări

Acest medicament este utilizat pentru a trata stresul muscular și cramperea (spasmele) cauzate de anumite afecțiuni ale nervilor cum ar fi leziunea măduvei spinării, accidentul vascular cerebral, paralizia cerebrală și scleroza multiplă. Funcționează relaxând mușchii. Dantrolenul ajută la reducerea durerii musculare și a rigidității, îmbunătățește capacitatea dumneavoastră de a vă deplasa și vă permite să vă desfășurați mai mult activitățile zilnice.

Dantrolene este, de asemenea, utilizat împreună cu alte tratamente pentru prevenirea sau tratarea cazurilor speciale de febră înaltă (hipertermie malignă) legate de anestezie și intervenții chirurgicale.


Cum se utilizează Dantrolene SODIUM?

Consultați secțiunea Avertisment.

Luați acest medicament pe cale orală, conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră. Pentru tratamentul stresului / spasmelor musculare pe termen lung, medicul dumneavoastră vă poate crește lent doza pentru a scădea riscul de apariție a reacțiilor adverse până la stabilirea dozei potrivite pentru dumneavoastră. Producătorul recomandă să nu luați mai mult de 400 de miligrame pe zi.

Dozajul se bazează pe starea dvs. medicală, răspunsul la terapie și, în unele cazuri, greutatea. Pentru prevenirea și tratamentul hipertermiei maligne, tratamentul durează câteva zile.

Luați acest medicament în mod regulat pentru a obține cele mai multe beneficii de la el. Pentru a vă ajuta să vă amintiți, luați-o în același timp în fiecare zi.


Măsuri de precauție

Înainte de a lua dantrolenă, spuneți medicului sau farmacistului dacă sunteți alergic la acesta; sau dacă aveți alte alergii. Acest produs poate conține ingrediente inactive, care pot provoca reacții alergice sau alte probleme. Discutați cu farmacistul pentru mai multe detalii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneți medicului sau farmacistului dumneavoastră istoricul medical, în special: probleme hepatice (cum ar fi hepatita, ciroza), probleme respiratorii (cum ar fi boala pulmonară obstructivă cronică), probleme cardiace.

Acest medicament vă poate face amețit sau somnolență. Alcoolul sau marijuana vă pot face mai amețite sau mai somnolent. Nu conduceți, nu folosiți utilaje sau faceți ceva care necesită vigilență până când o puteți face în siguranță. Limitați băuturile alcoolice. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă utilizați marijuana.

Acest medicament vă poate face mai sensibil la soare. Limitați timpul la soare. Evitați cabinele de bronzare și luminile solare. Folosiți protecție solară și purtați îmbrăcăminte de protecție în aer liber. Spuneți imediat medicului dumneavoastră dacă aveți arsuri solare sau aveți blistere / înroșire a pielii.

Înainte de operație, spuneți medicilor sau dentistului toate produsele pe care le utilizați (inclusiv medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală, medicamente fără prescripție medicală și produse pe bază de plante).

În timpul sarcinii, acest medicament trebuie utilizat doar atunci când este clar necesar. Discutați despre riscuri și beneficii cu medicul dumneavoastră.

Acest medicament trece în laptele matern. Consultați-vă medicul înainte de a alăpta.

CC:

ARTICOLE

SPECIFICAȚII

REZULTATE

caractere

Pulbere cristalină galbenă

respectă

Identificare

a): TLC.

b): reacția acidului sulfuric se dezvoltă o culoare galbenă

c): Reacționează clorurile

 

respectă

Test

90% ~ 100,0% (C22H24N2O8)

Pe baza substanței fără etanol anhidru

99,9%

PH

2.0 ~ 3.0

2.4

Rotație optică specifică

E (1%) este de 300 ~ 335 la 349nm

325

Metale grele

≤50ppm

20ppm

Rotație optică specifică

-1050 ~ -1200

-1130

Impurități absorbante de lumină

At490nm≤0.07

0,02

Substante inrudite

a): β-epidoxiciclină ≤2,0%

b): metacycline≤2.0%

c): orice altă impuritate ≤0,5%

1,8%

0,3%

Nu a fost gasit

etanol

4,3 ~ 6,0% (m / m)

4,7%

Cenușă sulfatată

≤0.4%

0,05%

Weter

1,4 ~ 2,8%

2,0%

Concluzie:

Conform BP2005

ment.jpg

Dacă aveți întrebări, puteți să mă contactați în mod liber ~

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroizi, peptide, agenți de stimulare sexuală, materii prime farmaceutice, SARMS, pierdere în greutate etc.Hot Tags: dantrolen sodiu, medicament relaxant muscular, China, furnizori, reducere, cumpara, vrac, cota, calitate inalta, in stoc

Anchetă

You Might Also Like