Drostanolon propionat orantic orantic eficient

Oral androgenic Drostanolon propionat CAS 521-12-0 pentru construirea muschilor Detalii rapide: Drostanolone Propionat Funcția: Drostanolone Propionatul este folosit în principal de atleți și trebuie să-și mențină rezistența și să piardă calitatea. Este util pentru alergători și sportivi care trebuie păstrați la un anumit ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Oral androgenic Drostanolone Propionat CAS 521-12-0 pentru musculare

Detalii rapid:

numele produsului

Propionat de propanat

Nume chimic

Masteron, propionat de Masteron, propionat de dromostanolonă

Numar CAS

521-12-0

Numărul EINECS

208-303-1

Formulă moleculară

C23H36O3

Greutate moleculară

360.53

Structura moleculară

图片6.jpg

Punct de topire

124 ℃ -128 ℃

Test

99,5%

Aspect

pudră albă


Funcția de propionat de drostanolonă :

Propionatul de drostanolonă este utilizat în principal de sportivi și trebuie să-și mențină rezistența și să-și piardă calitatea. Este util pentru alergători și sportivi care trebuie să fie păstrați la un anumit nivel de greutate.
Drostanolon propionatul sunt popularizați în comunitatea de culturism ca și diuretice și musculare definite de droguri. Cei care sunt interesați să utilizeze propionol propranolol sunt aceia care încearcă să crească duritatea și densitatea musculară, aproape întotdeauna în scopul culturismului.


Drostanolon propionat Descriere:

Drostanolon propionatul a fost mult timp cunoscut ca un medicament rar, acum din ce în ce mai popular, bine meritat.
Dacă nu doriți să utilizați un număr mare de injecții și doriți să nu utilizați rhebolon sau numai cantitatea corespunzătoare de medicament, Masteron este de obicei ideal pentru includerea în medicamente steroizi sau, în unele cazuri, ca injecție unică de droguri pentru steroid cicluri.


Propionat de drostanolonă :

Propionatul de drostanolonă ajută la eliminarea grăsimii (dacă nu și mai bună), mai degrabă decât scorurile mai mari de androgeni, parțial deoarece este un derivat al dht. Masteron din dht, poate fi folosit ca un medicament anti-estrogen, se pare că nu poate fi transformat în estrogen, poate să-l reducă efectiv în organism, poate cauza pierderea părului și alte părți legate de dht, este grozav pentru toate tipurile de atleți și prostii, Dar nu o doză mare de femei, aproape orice este bine stivuite, foarte androgen masculin, este regretabil faptul că pierderea de grăsime, nu este surprinzător faptul că aceasta este o mulțime de oameni steroizi favorit.


Propionat de Drostanolon COA :

Test

Standardul de analiză

Rezultate

Descriere

Pulbere albă sau aproape albă cristalină

Pulbere albă cristalină

Punct de topire

124 ℃ -128 ℃

125 ℃ -127 ℃

Rotație specifică

+ 26º- + 32º

+ 27,5 °

Pierdere prin uscare

≤0.5%

0,20%

Reziduul la aprindere

≤0.1%

0,02%

Test

≥97%

99,5%


Drostanolon propionat Dozare :

Propionatul de propanat de propanat (propionat de propionat) se injectează de obicei de trei ori pe săptămână. Doza totală săptămânală este în mod obișnuit de 200-400 mg, luată timp de 6-12 săptămâni. Acest nivel de utilizare este suficient pentru a asigura câștiguri măsurabile în masa musculară slabă .

Drostanolon propionat (Masteron propionat) este adesea combinat cu alte steroizi pentru un efect sporit. Stivele comune includ un anabolic injectabil cum ar fi Deca-Durabolin 庐 (nandrolon decanoat) sau Equipoise 庐 (boldenone undecylenat) retenție de apă. Pentru câștigurile în masă, este adesea combinată cu o testosteron injectabil.

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Indiferent dacă veți fi un client al meu sau nu, bine ai venit la ancheta ta!

Hot Tags: droganolone propionat oral, eficient, oral, China, furnizori, discount, cumpara, vrac, cota, calitate hiGH, in stoc

Anchetă

You Might Also Like