Acetat de testosteron eficient pentru construirea musculaturii

99,6% Acetat de testosteron 1045-69-8 pentru construirea musculaturii Hormonul sexual de sex masculin Acetat de testosteron Detaliu rapid: Testosteron Acetat Caracteristici: Acetat de testosteron este mult mai eficient decât sarea de acid formic, cipionatul și chiar propionatul, deci necesită programe de injectare mai frecvente. ..
Vorbeste acum

Detalii produs

99,6% acetat de testosteron 1045-69-8 pentru mușchi de sex masculin Hormonul sexual

Acetat de testosteron Detaliat rapid:

Numele produsului

Acetat de testosteron

Alias

Aceto-sterandryl

Nr. CAS

1045-69-8

EINECS

213-876-6

Formulă moleculară

C21H30O3

Greutate moleculară

330.46

Aspect

pudră albă

calitate

farmaceutic

WhatsApp

+8618126437315

Skype

Selina.xu@yccreate.com


Acetat de testosteron Caracteristici :

Acetat de testosteron este mult mai eficient decât sarea de acid formic, cipionatul și chiar propionatul, deci necesită programe de injectare mai frecvente, cum ar fi zilnic sau în fiecare zi, pentru a menține nivelurile sanguine cât mai stabile posibil.
Cu toate acestea, beneficiul de a face acest lucru este că steroizii pot fi îndepărtați mai repede din organism după încetarea utilizării, făcând-o o opțiune mai potrivită pentru sportivul de testare.

Acetat de testosteron Descriere:
Acetat de testosteron este mult mai rapid decât Enathate sau Cypionate și, prin urmare, necesită injecții mai frecvente, cum ar fi zilnic sau în fiecare zi, pentru a menține nivelul sanguin cât mai stabil posibil. Avantajul este însă că, după sterilizare, steroizii pot fi îndepărtați din organism mai repede, făcându-l o alegere mai bună pentru sportivii de test.
Cel mai obișnuit hormon anabolic, care este, de asemenea, considerat cel mai de bază. Astfel, sportivul considera de obicei ca este steroidul de baza pentru majoritatea ciclurilor. Este anabolic și androgenic. Sportivii utilizează acetat de testosteron pentru a vedea o creștere semnificativă a mărimii și forței musculare, precum și a sănătății generale, a libidoului crescut și a libidoului.
Aromaticitatea este foarte ușoară, astfel încât acumularea de estrogen și efectele secundare pot deveni o problemă pentru utilizatorii care sunt sensibili la aceste probleme sau care aleg să utilizeze doze mari de compus. Astfel, atunci când se utilizează testosteron, sportivii aleg adesea să încorporeze anti-estrogeni, cum ar fi Nolvadex și Arimidex.

Aplicații de testosteron acetat :
Testosteron acetat este responsabil pentru promovarea sănătății și a bunăstării prin creșterea libidoului, a energiei, a imunității, a creșterii numărului de grăsimi, a câștigului și a menținerii masei musculare slabe, prevenirea osteoporozei (pierderea densității osoase) și, eventual,
Cu ajutorul echipei noastre profesioniste, ne-am angajat să furnizăm tot felul de pulbere de testosteron de acetat de testosteron. Oferim pulberea prin calitatea detectării substanțelor chimice și a celor mai recente procese tehnologice, sub îndrumarea profesioniștilor noștri dexter. Pulberea este utilizată pe scară largă în prelucrarea farmaceutică a diferitelor materii prime farmaceutice, datorită purității și eficacității sale pe piața exigentă. Prin intermediul experților noștri de calitate pentru a verifica diferiți parametri, avem prețul cel mai rezonabil într-o varietate de opțiuni de ambalare pentru a furniza acetat de testosteron.

Testosteron acetat COA :

Elemente de test

Specificație

Rezultatele testului

Aspect

Pulbere cristalină albă sau aproape albă

pudră albă cristalină

Pierdere prin uscare

<=>

0,34%

Punct de topire

139-141 째 C

139-140 째 C

(HPLC) Compoziție

97-103.0%

98,68%

Acid liber

0,5% max

0,31%


Testosteron Acetat Utilizare:
Acetat de testosteron este un androgen, utilizat în mod obișnuit pentru culturism, menținând fizic și promovând dezvoltarea maleculității și a organelor sexuale. Este, de asemenea, utilizat pentru a trata femeile cu cancer mamar, cancer ovarian, fibrom uterin, cum ar fi mielomul multiplu și carcinomul renal.


Orice persoană interesată, nu ezitați să mă contactați!
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: Acetat de testosteron eficient pentru mușchiul clădirii, China, furnizori, cu discount, cumpăra, vrac, prețul, hiGH calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like