Îmbunătățiți steroizii musculare crude metenolon acetat

99,6% Puritate Pierdere în grăsime și îmbunătățirea steroizilor brute musculare Acetat de metenolonă 434-05-9 Acetonă de metanolonă Detalii rapide: Acetonă de metenolonă Acetat de metenolonă este un tip de injecție de tip chinolon de tip steroid. Este același ca și compusul din orale Primobolan (acetat de izoamil) și este produs de ...
Vorbeste acum

Detalii produs

99,6% Puritate Pierdere în grăsime și îmbunătățire a steroizilor muscari neținuți Acetat de metenolonă 434-05-9

Acetat de metanolonă   Detalii rapide:

Acetat de metanolonă

Nr. CAS:

434-05-9

Sinonime:

Metilolon acetat;

Formulă:

C22H32O3

Masa exactă:

344.235

Greutate moleculară:

344.488

PSA:

43.37

LogP:

4.696


Methenolone Acetate Utilizare:
Acetat de metenolonă este un tip de injecție de tip chinolon de tip steroid. Este același ca și compusul din oralele Primobolan (acetat de izoamil) și este produs de Schering. În această formă de dozare injectabilă, se adaugă butirat la steroid, care se eliberează încet și treptat de la locul injectării.
Astfel, durata activității sale este similară cu cea a testosteronului, iar nivelul sângelui rămâne ridicat de aproximativ două săptămâni.
Metanolul este el însuși un metabolit sintetic cu acțiune îndelungată, cu proprietăți foarte scăzute de androgen. Efectul său anabolic este, de asemenea, destul de blând și eficacitatea sa este considerată puțin mai mică decât metabolismul zecimal (nandrolon decanoat), miligrame de miligrame. Astfel, atunci când o creștere mare nu este obiectivul primar, Primobolan este cel mai frecvent utilizat pentru tăierea ciclurilor.
Unii sportivi preferă să combine "Primo" cu un medicament de expansiune cum ar fi Dianabol, Anadrol sau testosteron, care pot reduce doza totală și pot reduce efectele secundare incomode. În selecția dintre versiunea Primobolan, injecția este superioară celei orale, deoarece este mai rentabilă.


Acetat de metanolonă   Descriere:
Acetonatul de metenolonă este denumit de asemenea acetat de 17-acetat de 1-metil-4,5a-dihidro-dl-testosteron (acetat de 1-metil-d1-DHT17p) -1,4-dien-17p-alcool-3-onă este un steroizi anabolizanți anabolizanți orrogenici (AAS) sintetici și derivați ai dihidrotestosteronului (DHT), în Europa, Australia și Mexic. A fost utilizat pentru tratamentul tulburărilor de măduvă osoasă și anemiei. Acetat de acetil este un promedicament al acetatului C17β și metoprolol, care este sub formă de metoprolol administrat; forma injecției intramusculare este izoaleat de dietilstilbestrol.
Împreună cu eterul misol, acetatul de medroxiprogesteron este unul dintre puținii AAS care sunt activi pe cale orală, dar nu 17a-alchilați.

Acetat de metanolonă   Aplicații:
Acetat de metenolonă este un tip de injecție de tip chinolon de tip steroid. Este același ca și compusul din oralele Primobolan (acetat de izoamil) și este produs de Schering. În această formă de dozare injectabilă, se adaugă butirat la steroid, care se eliberează încet și treptat de la locul injectării. Astfel, durata activității sale este similară cu cea a testosteronului, iar nivelul sângelui rămâne ridicat de aproximativ două săptămâni. Metanolul este el însuși un metabolit sintetic cu acțiune îndelungată, cu proprietăți foarte scăzute de androgen. Efectul său anabolic este, de asemenea, destul de blând și eficacitatea sa este considerată puțin mai mică decât metabolismul zecimal (nandrolon decanoat), miligrame de miligrame. Astfel, atunci când o creștere mare nu este obiectivul primar, Primobolan este cel mai frecvent utilizat pentru tăierea ciclurilor. Unii sportivi preferă să utilizeze "Primo" în asociere cu medicamente umflate cum ar fi Dianabol, Anadrol sau testosteron, care pot reduce dozele generale de androgeni și pot reduce efectele secundare inconfortabile. În selecția dintre versiunea Primobolan, injecția este superioară celei orale, deoarece este mai rentabilă.

Semi-finisate steroizi injectabili / orali:

Methandrostenolone (Dianabol) ------- 50mg / ml
Methandrostenolone (Dianabol) ------- 80mg / ml
Stanozolol (Winstrol) ------- 100 mg / ml
Oximetolonă (Anadrol) - 50 mg / ml
Oxandrolon (Anavar) ------- 50 mg / ml
Nandrolon decanoat ------- 200 mg / ml
Nandrolon decanoat ------- 250 mg / ml
Durabolin (NPP) ------- 00mg / ml
Nandrolon cipionat ------- 200 mg / ml
Boldenone Cypionate ------- 200 mg / ml
Boldenone Undecylenate ------- 300mg / ml
Cipionat de testosteron ------- 250 mg / ml
Testosteron enantat ------- 250 mg / ml
Testosteron enantat ------- 600mg / ml
Testosteron propionat ------- 100 mg / ml
Testosteron Sustanon ------- 200 mg / ml
Testosteron Sustanon ------- 250 mg / ml
Testosteron Sustanon ------- 300 mg / ml
Testosteron Sustanon - 400 mg / ml
Testosteron undecanoat ------- 500 mg / ml
Trenbolon bază ------- 100mg / ml
Acetat de Trenbolon ------- 80 mg / ml
Trenbolon acetat ------- 100 mg / ml
Trenbolon acetat ------- 200 mg / ml
Trenbolon Enanthate ------- 60mg / ml
Trenbolon Enanthate ------- 100 mg / ml
Trenbolon Enanthate ------- 150mg / ml
Trenbolon Enanthate ------- 200mg / ml
Trenbolon Hexah ------- 50mg / ml
Drostanolon propionat ------- 100 mg / ml
Drostanolon propionat ------- 200 mg / ml
Methenolone Enanthate ------- 100 mg / ml


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Toată lumea vorbește cuvinte similare, ceea ce vreau să spun este: Doar da-mi o șansă, doar încercați pe mine, poate veți obține o surpriză de la mine!

Hot Tags: imbunatati musculare steroizi brute metenolone Acetate, China, furnizori, discount, cumpara, in vrac, cota, calitate hiGH, in stoc

Anchetă

You Might Also Like