Equipoise Steroizi lichid Boldenone Undecylenate

Nume produs: undecylenat de boldenonă
CAS: 13103-34-9
MF: C30H44O3
MW: 452,67
EINECS: 236-024-5
Vorbeste acum

Detalii produs

Equipoise / Boldenone Undecylenate CAS 13103-34-9 pentru Culturism

Nume produs: undecylenat de boldenonă
Sinonime: BOLDENONE-10-UNDECENOATE; Boldenone undec-10-enoat; 17b - [(1oxo-1 -oxo-1 -oxoandrosta-1,4- -10-undecenil) oxi] -androsta-1,4-dien-3-onă 17-hidroxiandrosta-1,4-dien-3-onă-17-UNDECENOATE
CAS: 13103-34-9
MF: C30H44O3
MW: 452,67
EINECS: 236-024-5


Cum se utilizează Equipoise? Ce doze de utilizat?

Equipoise este folosit de atleți și culturisti pentru a crește rezistența, masa musculară și producerea de globule roșii în organism. Este cel mai bine cunoscut pentru obținerea de câștiguri lente, dar stabile în timpul ciclurilor de umplere (denumite în mod obișnuit EQgains). EQ poate fi utilizat în doze cuprinse între 200 mg și 600 mg pe săptămână timp de până la 12 săptămâni.
În ultimii ani, Equipoise a devenit un favorit printre powerlifters și este considerat de antrenori ca un înlocuitor ideal pentru deca durabolin. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că calitatea masei musculare și a câștigurilor de forță care sunt experimentate în timp ce se desfășoară în condiții de egalizare fără efectele secundare negative ale deca. De asemenea, EQ are un efect pozitiv asupra circulației sângelui în organism; permițând inundarea maximă a sângelui la mușchi în timpul sesiunilor intense de antrenament.
În utilizarea medicală, echipamentul poate promova factorul stimulator al eritropoietinei (EPO) care, la rândul său, stimulează creșterea măduvei osoase, ceea ce duce la o producție crescută de globule roșii. Mai multe celule roșii din sânge înseamnă mai mult hemoglobină și o capacitate mai mare de transport a oxigenului. EQ poate avea ca rezultat, de asemenea, schimbări ale nivelurilor de electroliți datorită proprietăților sale puternice de mineralocorticoizi.
Pentru barbati, doza medie este de 400-600mgs pe saptamana, dar am vazut baieti merg pana la 1000mgs pe saptamana, atat timp cat s-au folosit ajutoare de ciclu.

Pentru femei, doza medie este de 25-50mgs pe săptămână, dar trebuie să fii foarte atent. Dacă observați efecte secundare grele, întrerupeți EQ sau doze mai mici.

Dozaj și efecte secundare Doza medie de Boldenone Undecylenate este de 300-500 mg pe săptămână pentru bărbați și de 50-100 mg pe săptămână pentru femei. Injectarea trebuie administrată cel puțin o dată pe săptămână, iar durata unui ciclu variază de la 7-8 săptămâni până la 10-12 săptămâni. Efectele secundare sunt ușoare și apar în principal în cazurile de doze mari. Sportivii pot prezenta acnee, piele grasă, căderea părului, diaree, hipertensiune arterială, timp de coagulare prelungită a sângelui, creșterea libidoului, precum și hemoragie postmenopauză, creșterea frecvenței sexuale, umflarea sânilor și simptome de virilizare la femei.


Proprietăți chimice Ulei galben
Utilizare Boldenone Undecylenate este un steroid anabolic dezvoltat pentru uz veterinar.

Acetat de testosteron

Acetat de Trenbolon

MGF

Cipionat de testosteron

Trenbolon Enanthate

PEG MGF

Testosteron decanoat

Acetat de boldenonă

CJC-1295

Testosteron Enanthate

Undecelenat de boldenonă

CJC-1295 DAC

Testosteron izocaproat

Boldenone Cypionate

PT-141

Testosteron fenilpropionat

Propionat de boldenonă

Melanotan-1

Testosteron propionat

Stanolone

-Melanotan 2

Testosteron Undecanoat

Nandrolon fenilpropionat

GHRP-2

Mesterone

Nandrolon undecilat

GHRP-6

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cipionat

Ipamorelin

Clostebol Acetate

Nandrolon propionat

Hexarelin

Methylandrostanolone

metiltrienolonă

Sermorelină

Methenolone Enanthate

Propionat de propanat

oxitocina

Acetat de metanolonă

Drostanolone Enanthate

TB500

Anavar

tadalafil

triptorelină

Winstrol

vardenafil

tesamorelin

Clomifen citrat

Dianabol

gonadorelină

Toremifen citrat

Tamoxifen citrat

DSIP

finasteride

Clorhidrat de dapoxetină

Selank


图片26.jpg

Hot Tags: equipoise steroizi lichid boldenone undecylenat, China, furnizori, discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, hiGH calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like