Ardere de grăsime Steroizi Methyltrienolone Metribolon

99,6% Puritate Methyltrienolone Metribolon Tren Pulbere pentru arderea grasimilor CAS 965-93-5 Methyltrienolone Detalii rapide: Methyltrienolone Descriere: Methotrienolul este un compus steroid care este in mare parte indisponibil pe piata, negru sau altfel. Motivul pentru plictisitorul său este că este atât de toxic pentru ...
Vorbeste acum

Detalii produs

99,6% Puritate Methyltrienolone Metribolon Tren Pulbere pentru arzător de grăsime CAS 965-93-5

Metiltrienolona Detalii rapide:

nume englezesc

metiltrienolonă

Alias

Metiltrienolona; metil trenbolona

Nr. CAS

965-93-5

MF

C19H24O2

MW

284.40

caractere

Pulbere galbenă fină și galbenă

Utilizare

Hormonul steroid, crește rezistența musculară și puterea.

Ambalare

Conform cerințelor clientului pentru ambalare


Methyltrienolone Descriere:

Methotrienolul este un compus steroid care este în mare parte indisponibil pe piață, negru sau altfel. Motivul pentru care este plicticos este că este atât de toxic pentru ficat și chiar și numai o mică doză de 2 mg pe săptămână cauzată de icterul hepatic. În plus față de toxicitatea ficatului, dar, de asemenea, provoca disfuncții sexuale, și poate duce la alți compuși sunt stivuite pentru a exagera rolul de estrogen în organism. Deși acest compus este în mod clar periculos, nu se recomandă ca nimeni să acorde atenție sănătății, dar merită remarcat faptul că proprietățile sale de arsură musculară și de grăsime sunt comparabile cu cele mai ridicate niveluri de steroizi disponibili în prezent.


COA :

Test

Standardul de analiză

Rezultate

Descriere

Pudră galben deschis

Pudră galben deschis

Rotație specifică

≤-58 °

Trece

Punct de topire

163-172ºC

164 ~ 170ºC

Pierdere prin uscare

≤0.5%

0,32%

Test

≥97.0%

98.52%

Concluzie

Conform standardului Enterprise


Aplicații de metiltrienolonă:

Methyltrienolona, cunoscută și ca R1881, este un androgen eficient, non-aromatic, denumit structural "tendințe orale". Metotrienolul se leagă puternic de receptorul androgen (AR), care este un agonist (activator) mai puternic al receptorului androgen decât DHT. În "Metabolit de Androgen și Sintetic: Chimie și Farmacologie", 17A-metilenetrienol este clasificat ca un raport metabolic adult de 30.000 de ori în Julius Vida. Doza efectivă începe numai cu 25 mcg.


Metiltrienolonă Primirea:
1 grame metil Trenbolon 100ML @ 10 mg / ml
97 ml de oleat de etil
2 ml alcool benzilic
2 grame Trenbolonă metil 100ML @ 20 mg / ml
3 ml alcool benzilic
95ml Ulei de semințe de struguri


utilizare:

În ceea ce privește durata ciclului, înconjurați de majoritatea utilizatorilor, limita lungimii lor standard, dacă nu mai scurtă. De data aceasta medicul este absolut necesar pentru orice prelungire a testelor de sânge în curs de desfășurare, indiferent cât timp intenționează utilizatorul să medicație, este o idee bună. Desigur, răspunsul individual la medicament și funcția hepatică a utilizatorului va fi, de asemenea, capabil să reziste în considerare utilizatorul trei alcool metil și, prin urmare, gradul de funcționare a medicamentului.
În ceea ce privește administrarea, pentru că prima dată de la producerea și utilizarea tocotrienolilor de metil de cercetare au fost puține, putem folosi informații de urgență pentru a determina cu exactitate cantitatea de compus administrat pentru a observa beneficiile și a limita efectele secundare. Majoritatea utilizatorilor de sex masculin au un interval de doză foarte normal de 400-800 micrograme. Femeile nu vă recomandă să luați acest medicament, așa cum se va vorbi mai jos. Desigur, ca toate medicamentele sunt doze mult mai mari, acestea au început deja. Acest lucru conduce, de asemenea, la rate mai mari de raportare pentru efectele secundare negative, inclusiv afecțiuni hepatice temporare, cum ar fi icterul. Prin urmare, este recomandabil să păstrați utilizatorul la un nivel considerabil de atenție atunci când începeți să dați compusul și orice creștere pe care o pot produce.


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com
Orice întrebări, pls nu ezitați să mă contactați!
Bine ați venit la ancheta dvs.!

Hot Tags: grăsime arzător steroizi metiltrienolonă metribolon, China, furnizori, reducere, cumpara, vrac, cotație, calitate hiGH, în stoc

Anchetă

You Might Also Like