Fluoxesterone Anabolic Steroid Halotestin Volum Ciclu

Fluoximeteronă Detalii rapide:
fluoximesteron
1.Alias: Halotestin
2.CAS nr: 76-43-7
3.Einecs nr: 200-961-8
4.MF: C20H29FO3
Vorbeste acum

Detalii produs

Fluoxesteronă Analogic Steroid Halotestin Volumul ciclului CAS 76-43-7

fluoximesteron   Detalii rapid:
fluoximesteron
1.Alias: Halotestin
2.CAS nr: 76-43-7
3.Einecs nr: 200-961-8
4.MF: C20H29FO3
5.MW: 336,44
6.Puritate: 99%
7.Appearanță: Pulbere cristalină albă sau aproape albă, inodoră
8. Utilizare: Similar rolului și aplicării testosteronului de metil, se caracterizează prin metabolizarea mai lentă în organism, efectul a durat mai mult

fluoximesteron   Descriere:
Fentamfetamina (denumirea comercială Halotestin) este un steroid anabolic puternic androgenic care a fost utilizat pentru a trata hipogonadismul masculin, întârzierea pubertății masculine și tratamentul cancerului de sân de sex feminin. Este de 5 ori mai mare decât cea a testosteronului. Activitatea antitumorală a fludarfluaraminei este asociată cu inhibarea redusă sau competitivă a receptorului de prolactină sau a receptorului de estrogen sau a producției.
Halotestin conține fluoxetină, care este cunoscută pentru a ajuta organismul să producă mai mulți hormoni androgeni. Testosteron fluor, incolor și fără gust, insolubil în apă. În comparație cu alți metaboliți disponibili comercial, cantitatea metabolică sintetică a medicamentului este de 19 ori mai mare decât cea a androgenului. Aceasta înseamnă că medicamentul vă poate transforma imediat într-o figură subțire pentru oamenii sănătoși.

fluoximesteron   Aplicații:
Cel mai bun om este cel mai mult ca Halotestin. Acestea nu ar trebui utilizate numai pentru aplicații legate de mișcare, ci și în următoarele cazuri:
Persoanele care suferă de deficiență sau deficiență endogenă de testosteron, care determină sindromul testicular, boala criptococică și orhita și alte simptome au dispărut. Deficitul de testosteron endogen poate fi de asemenea cauzat de sindromul traumatic și de accidentele grave.
Barbatii sufera de adolescenta.
În cazuri rare, Halotestin a primit cancer de sân, care a fost femeie în postmenopauză.

Dozare:

1. Doza de halo nu trebuie să depășească 40 mg pe zi, altfel veți intra în zona periculoasă unde acest steroid este abuzat.
2. Nu trebuie să fie mai mult de 5-6 săptămâni. Pentru a spune adevărul, 4 săptămâni pot fi o pălărie mai inteligentă deoarece este un steroid și s-ar putea să fiți obosit să-l utilizați. Nu este destinat nici un joc de cuvinte.
3. Unele haltere preferă să ia 10 mg înainte de antrenament pentru a mări efectul și pentru a dispersa doza rămasă în timpul zilei. Datorită timpului de înjumătățire scurt al aurei (6-8 ore), această strategie are avantaje. Personal, atunci când mă concentrez pe puterea mea într-un an, voi rula 20-30 mg pe zi și voi lua 10-20 mg 2 ore înainte de antrenamentul meu de forță pentru a mă crește pumnul.
4. În ceea ce privește stivuirea, Halotestin poate lucra cu siguranță pe cont propriu. Încercați 20 mg zilnic timp de 3-4 săptămâni și apoi de acolo puteți încerca doze și experimente mai mari cu heaped sau Equipoise sau testosteron. Nu voi sta cu alt compus dur, cum ar fi Trenbolonul, dacă nu sunteți foarte experimentat și avansat, altfel nu voi folosi o altă suprapunere verbală.

Aici nu vindem un produs, încercând doar să facem mai mulți clienți să aibă acces la pulberea de steroizi de calitate superioară și să obțină ceea ce doresc!
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: fluoxymesterone anabolic steroizi halotestin volum de ciclu, China, furnizori, cu discount, cumpara, în vrac, lista de prețuri, hiGH de calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like