Ulei din semințe de grâu GSO pentru utilizarea cosmeticelor

Ulei de semințe de struguri GSO pentru steroizi Conversie și cosmetice utilizează CAS 8024-22-4 (Oap-020) Extract de plante Solvenți organici Ulei de semințe de struguri Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Detalii rapide: Tipul de aprovizionare: OEM / ODM Certificare: MSDS, HACCP, SOA, ISO9000, ISO22000 Tip: Pure Essential ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Ulei de semințe de struguri GSO pentru steroizi de conversie și cosmetice utilizează CAS 8024-22-4 (Oap-020) Extract de plante Solvenți organici

1816_n.jpg Ulei de semințe de struguri Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Detalii rapide:

Tip de aprovizionare: OEM / ODM

Certificare: MSDS, HACCP, SOA, ISO9000, ISO22000

Tip: Ulei esențial pur

Materie primă: semințe

Ingredient: coacăz negru

Locul de origine: Shenzhen, China (continentală)

Număr model: SH-BCSO-003

Denumirea produsului: Ulei de semințe de struguri comestibil negru comestibil pentru ulei de gătit vegetal

Funcție: Facial, piele, sănătate, îngrijirea părului, Produse cosmetice, comestibile, ulei de gătit

Utilizare: Facial, piele, sănătate, îngrijirea părului, Cosmetice, comestibile, ulei vegetal

Aplicatie: Beauty & Personal Care >> Îngrijirea pielii, cosmetice

Puritate: Natura 100% naturală

Grad: Gradul superior

Mostră: furnizată liber

Denumire: ulei din semințe de struguri

Culoare: Galben pal

Miros: caracteristică aromă

Aplicație:

Acest ulei de bază este foarte bun, aproape incolor și transparent, ușor absorbit de piele. Are o proprietate de convergență blândă care poate ajuta la strângerea și îngrijirea pielii. Acesta poate ajuta cu acnee și alte boli de piele. Este bogat în acid linoleic, un acid gras necesar, care este foarte important pentru piele și membranele celulare. Uleiul din semințe de struguri are efectul de regenerare și reconstrucție și are un puternic efect hidratant asupra pielii.

Functii principale:


Fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi, fiind de 20 de ori mai puternic decât vitamina C și de 50 de ori mai puternic decât vitamina E.
Protejarea inimii și a vaselor de sânge.
Îmbunătățirea retinopatiei cauzată de diabetici, ateroscleroză, inflamație și îmbătrânire.
Îmbunătățirea performanței sportive, a memoriei și a stilului de viață sănătos.
Prevenirea și inversarea bolii Alzheimer.
Îmbunătățirea funcției sexuale, PMS și tulburări menstruale.
Ajutând tratamentul ADD / ADHD.
Anti-îmbătrânire și anti-rid.
Anti-cancer, anti-inflamare și activitate anti-alergică



Principalele aplicații:


Extractul de semințe de struguri poate fi făcut în capsule, troche și granule ca alimente sănătoase.
Extract de semințe de struguri de înaltă calitate, care are o bună solubilitate în apă și etanol, plus transparența soluției și culoarea strălucirii, a fost adăugat pe scară largă în băuturi și în vin, cosmetice ca conținut funcțional.
Pentru funcția antioxidantului puternic, extractul din semințe de struguri este adăugat pe scară largă în toate tipurile de alimente, cum ar fi prăjitura, brânza ca hrănire, antiseptic natural în Europa și SUA și a mărit siguranța alimentelor.

 

CC:

 

Articole specificație
numele produsului ulei de semințe de coacăze negre
caractere lichid galben
Densitatea relativă (20/20 ℃) .915-.935
Indicele de refracție (20 ℃) 1.432-1.510
Valoarea acidului mgKOH / g ≤1.0mgKOH / g
Valoarea peroxidului meq / kg ≤1.0mgKOH / g
Acizi grași liberi ≤0.1%
Conţinut Acid gama-linolenic: 15,2%, acid linoleic: 35%, Douăzeci de carbon: 1,15%, Douăzeci de carbon doi acid diluat: 2,2%, etc.
Concluzie Calificat

 

Articole Specificație
Numele produsului ulei din semințe de struguri
densitate relativa

0.918-0.938

Indicele de refracție

1.470-1.4750

Valoarea acidului

≤0.5

Indice de saponificare

185-205

Valoarea peroxidului

≤10

Valoarea logică

> 130

Conținutul de acid linoleic

68% -87%

Concluzie Trece

Ulei din semințe de struguri
Uleiul de semințe de struguri este bogat în acizi grași nesaturați, în principal acid oleic și acid linoleic, conținutul de acid linoleic este de 72% ~ 76%. Acidul linoleic este esențial pentru grăsimea corporală umană, ușor de absorbit de corpul uman, consumul pe termen lung de ulei de semințe de struguri poate reduce colesterolul seric uman, reglementează în mod eficient funcția nervului plantelor umane. Uleiul de semințe de struguri este bogat în vitamina E, cu un puternic antioxidant, poate prelungi în mod eficient termenul de valabilitate al raftului, nu este ușor să provoace lumină, radiație termică și contactul cu aerul rezultat din fenomenul randidității oxidative.
Din cauza performanței sale relativ stabile, în plus față de ulei de gătit direct pe masă pentru a mânca și de a folosi pentru toate tipurile de alimente, ulei de semințe de struguri sau de a face un cosmetice senior și medicină, una dintre materiile prime importante. Uleiul de semințe de struguri conține, de asemenea, o varietate de minerale esențiale de potasiu, sodiu, calciu și alte tipuri de vitamine solubile în apă și solubile în apă, potrivite pentru producția alimentelor destinate persoanelor în vârstă și alimentației pentru sugari, hranei pentru sănătate și alimentelor dedicate altitudinii mari.


Conținutul nutrițional al uleiului din semințe de struguri
Uleiul de semințe de struguri este principalul ingredient al acidului linoleic și al antocianinei inițiale, conținutul de acid linoleic mai mare de 70%. Acidul linoleic este esențial pentru organismul uman și organismul nu poate fi sintetizat prin acizi grași. În același timp, uleiul de semințe de struguri poate preveni și vindeca bolile cardiovasculare, reduce colesterolul seric uman și tensiunea arterială, valoarea nutrițională și rolul medical al comunității medicale interne și internaționale și recunoașterea completă a experților în nutriție și foarte recunoscută.
În plus față de acidul linoleic și antocianinele originale, uleiul de struguri este de asemenea bogat în o varietate de vitamine (B3, B5, B1, VF, VC), clorofila, minerale (potasiu, fosfor, calciu, magneziu etc.) , acizi grași esențiali, fructoză, polifenoli ai glucozei și strugurilor etc.

hk@chembj.com contact.jpg

 

Dacă aveți orice întrebare Plz contactați-mă fără a ezita

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroizi, peptide, agenți de stimulare sexuală, materii prime farmaceutice, SARMS, pierdere de grăsime etc.

Hot Tags: ulei de seminte de struguri gso pentru uz cosmetice, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, de inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like