Disfuncţii sexuale masculine steroizi testosteron Isocaproate

Testosteron Isocaproate CAS 15262-86-9 masculin sexuale disfuncţie rapid detaliu: Descriere: isohexanoate de testosteron, care nu este un anabolic steroizi, dar pot fi legate de un steroid în acelaşi mod ca un ester Cypionate sau Enanthate mai popular. Ca Cypionate şi Enanthate, Isocaproate...
Vorbeste acum

Detalii produs

Testosteron Isocaproate CAS 15262-86-9 pentru disfunctiile sexuale masculine

Detaliu rapid:

Numele produsului

Testosteron Isocaproate

Număr registru CAS

15262-86-9

EINECS

239-307-1

Formula moleculară

C25H38O3

Greutate moleculară

386.57

Test

99 %

Aspectul

pulbere albă

Utilizare

musculare clădire, grăsime de ardere şi câştigă puterea

Standard

Enterprisestandard

Pret

Negociat

Cantitate minima in comanda

10g

Pachet:

Rafinat şi poate în funcţie de cerinţa clientului

Transport maritim timp lider

În termen de 24 de ore după ce a primit plata

Opţiuni de plată

Western Union, MoneyGram, transfer bancar

Transport maritim

Express livrare cu DHL, EMS, Fedex, TNT, UPS (în termen de 5-7 zile după plata)


Descrierea/de control:
Isohexanoate de testosteron, care nu este un steroid anabolizant, dar pot fi legate de un steroid în acelaşi mod ca un ester Cypionate sau Enanthate mai popular. Ca Cypionate şi Enanthate, Isocaproate puteţi conecta la testosteron, dar în cazul Isocaproate, aceasta este de obicei singurul loc în care am văzut-o.
Isooctanoate de testosteron, monoester forma este practic nemaiauzit; în cazul în care veţi găsi este o comanda speciala este posibil, într-adevăr nu există nici un motiv să aibă nevoie de testosteron - isooctanoate în această formă unică. În cazul în care vom găsi cele mai frecvent utilizate isodecanoate, în cazul în care este nevoie de mare beneficiu în amestecul de testosteron; mai ales Omnadren şi Sustanon 250.
Omnadren şi Sustanon 250 sunt compuşi de testosteron în care patru esteri sunt legate; patru dimensiuni diferite de diferite esterii formează un compus de testosteron total. Pentru toate scopurile puternic, doi compuşi sunt aproape identice; doza lor totală este aproape identic cu monoester, aşa că aceleaşi beneficii pot fi obţinute.
 
Aplicaţie:
Isohexanoates de testosteron sunt folosite pentru a îmbunătăţi deficitul de testosteron, precum hipogonadismul şi disfuncţie sexuală, limitată de efectele secundare, pot fi utilizate pentru medicamente cu corticosteroizi suprarenale, anti-inflamator, anti-alergice, anti-toxicitate.


Testosteron Isocaproate efecte:
1, creşte în calitate de organism şi puterea. Isohexanoate Testosteronul este steroid anabolic care are puterea de a promova sinteza proteinelor musculare, şi de multe culturisti si sportivi Adauga produsul la expansiunea sau ciclu de tăiere.
2, după ce a luat acest produs, celule roşii din sânge va creşte, ceea ce înseamnă că sângele dumneavoastră pentru a transporta mai mult oxigen, durabilitate ta va fi mai bine decât înainte.
3, pentru a ajuta pierde în greutate. Aceasta este o neînţelegere, mulţi oameni cred că, după luarea steroizi natural va pierde în greutate, este greşit, exerciţiu de colaborare este esenţială.
 
Testosteron Isocaproate doza
Acid de isopropionic de testosteron pot fi luate sub formă de injecţie. Pentru incepatori, doza recomandată este de 250 mg/săptămână, luând 1 sau 2 ori pe saptamana. Pentru un constructor de organism profesional, doza poate fi crescută şi până la 1000 mg/săptămână.
   
Dacă sunteţi interesat de acest lucru sau orice alte produse de serie, doar Simţiţi-vă liber să mă contactaţi!
WhatsApp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: disfuncţii sexuale masculine steroizi testosteron isocaproate, China, furnizori, reducere, Cumpar, vrac, lista de preţuri, de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like