Methenolone Enanthate Steroizi anabolizanți injectabili

Methenolone Enanthate 100 mg / ml Steroizi anabolizanți injectabili Primobolan Masele musculare Detalii rapide: Enanthatul methenolonei pentru umflare sau tăiere: Primobolan este unul dintre puținele steroizi care este ideal atât pentru umplutură, cât și pentru tăiere. Pentru a fi sincer, nu există nici un astfel de lucru ca "volumul de steroizi" sau o "tăiere ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Methenolone Enanthate 100 mg / ml steroizi anabolizanți injectabili primobolan Muscle Mass

Detalii rapid:

Numele produsului

Methenolone Enanthate

Alt nume

Primobolan-depot

CAS

303-42-4

Einecs nr

206-141-6

Formulă moleculară

C27H42O3

Greutate moleculară

414.62

Aspect

Galben lichid

Structura moleculară

图片9.jpg

Concentraţie

100 mg / ml

folosire

Culturism


Metanolone Enanthate pentru bulking sau tăiere:

Primobolan este unul dintre puținele steroizi care este ideal atât pentru umplutură, cât și pentru tăiere.
Pentru a fi sincer, nu există nici un fel de "steroid cumulat" sau un "steroid de tăiere", doar că unii generează mai multă retenție de apă decât altele. Acest lucru poate funcționa în avantajul dvs. dacă doriți să puneți în greutate (chiar și greutatea apei) pentru a vă adapta corpul la o masă mai mare.
Dar, dincolo de reținerea apei, umflarea și tăierea sunt mai mult o chestiune de dietă. Primo nu va produce creșterea rapidă a greutății în sine, dar dacă se măresc caloriile, este un medicament minunat pentru umflarea fără umflături. (Ceea ce unii oameni numesc "bulk").
Desigur, într-un deficit de calorii, Primo va continua să crească creșterea musculară, făcându-l favorit pentru culturisti competitivi în ultimele săptămâni înainte de concurs.


Metanolone Enanthate Aplicații:

Methenolone Enanthate este de obicei interesat de noii utilizatori de steroizi și, uneori, de utilizatorii experimentați.
Prima întrebare care trebuie luată în considerare nu este cu adevărat farmacologică, ci una de economie. De obicei, pentru un anumit nivel de efect, Primobolan este o alegere neobișnuit de costisitoare. Și pentru majoritatea utilizatorilor, nu există un beneficiu unic obținut din utilizarea sa. În consecință, cei mai experimentați utilizatori de steroizi nu o includ în planificarea ciclului lor de steroizi.
Primobolan este un steroid scump, care este principalul motiv pentru care nu este la fel de popular ca cineva ar gândi inițial.
Este disponibil pe piața neagră. Primul medicament Primobolan Depot din organ este în principal găsit ca o fiolă de 1 ml cu o concentrație de 100 mg. Puteți favoriza enantatul de methenolonă față de acetatul de methenolonă, în primul rând pentru capacitatea sa de a elibera 100% din metanololonul de bază steroid printr-o injecție. Când luați acetatul de methenolonă pe cale orală, vă puteți aștepta ca 40-50% din steroid să se rupă în timp ce trece prin ficat.

Methenolone Enanthate Dozaj:

1) Pentru bărbați:
Dozele injectabile trebuie să fie de 600-800mgs pe săptămână sau mai mare; Dozele orale trebuie să fie de aproximativ 75-100mgs pe zi.
2) Pentru femei:
Vă sugerez să utilizați doar primobolan oral.
Aproximativ 10mgs pe zi pare a fi o sumă bună pentru a începe cu. Trebuie să jucați cu doza dar niciodată să nu depășiți 20mgs pe zi.

Hot Tags: methenolone enanthate steroizi anabolizanți injectabili, China, furnizori, cu discount, cumpărați, în vrac, cotație, calitate hiGH, în stoc

Anchetă

You Might Also Like