Creșterea mușchilor steroizi Oxandrolone Anavar

Creșterea musculară Pulbere brută Oxandrolone / Anavar Suplimentele de cultură CAS 53-39-4 Oxandrolone Detalii rapide: Oxandrolone Oxandrolone este foarte popular printre oamenii care participă la sporturi de greutate și structuri corporale, deoarece Anwar este al doilea la nici unul atunci când vine vorba de a avea musculare slabe. ..
Vorbeste acum

Detalii produs

Creșterea musculară Pulbere brută Oxandrolon / Anavar Suplimentele de cultură CAS 53-39-4

oxandrolone   Detalii rapid:

numele produsului

oxandrolone

Nume chimic

Anavar

Numar CAS

53-39-4

Numărul EINECS

200-172-9

Formulă moleculară

C19H30O3

Greutate moleculară

306.44

Structura moleculară

图片11(001).jpg

Test

99,5%

Aspect

pudră albă

WhatsApp

+8618126437315

Skype

selina.xu@yccreate.com


oxandrolone   Descriere:

Oxandrolona este foarte popular printre oamenii care participă la sporturi în greutate și structuri corporale, deoarece Anwar este a doua pentru a nu avea niciun efect atunci când vine vorba de a avea calitatea slabă de a construi calitatea și de a promova un câștig imens de putere și de a pierde grăsimile. Acest medicament de îmbunătățire a performanței este, de asemenea, utilizat în mod obișnuit pentru a obține o reducere a calității, reducerea grăsimii, a musculaturii slabe și a rezistenței sporite și, de obicei, este suprapus cu heptanoat de testosteron, Winstrol injectabil, Winstrol oral și Sustanon 250. să fie stivuită cu Trenbolone și Primbolan.
Oxandrolona este unul dintre cele mai populare steroizi metabolici sintetici. Oxandrolona este intensificată prin stimularea sintezei creatinei în celulele musculare fără o retenție ridicată a apei. Este aproape imposibil să se facă aromatizarea cu estrogen a unuia dintre steroizi. Oxandrolona nu inhibă producția hormonului propriu. Combinând dieta, Oxandrolone ajută la întărirea și ruperea mușchilor.


oxandrolone   Aplicații:

Rolul oxandrolonei poate afecta în mare măsură orice etapă de îmbunătățire a performanței. Pentru sportivii în afara sezonului, orice greutate va fi doar un țesut muscular. Oxandrolona nu este aromatică și nu va avea apă, ca toate steroizii metabolici sintetici, nu poate promova creșterea grăsimii. Este adevărat că un om nu trebuie să se aștepte la o acumulare substanțială de dimensiune sau greutate datorată utilizării acestui steroid, dar beneficiile vor fi solide și de obicei vor fi mai ușor de întreținut după utilizare decât unele steroizi.
Deși nu este un constructor public foarte modern, în afara sezonului bărbaților, cu femeia este o poveste diferită. Femeile sunt mai sensibile la hormoni și vor crește mult dincolo de asta. În plus, majoritatea femeilor nu caută un bărbat care să caute limita. Pune acest tip de prietenos cu efectele secundare, vom discuta mai târziu, este un steroid de sex feminin în afara sezonului pentru a învinge.


Administrație (Femei) :

Pentru scopuri fizice sau de îmbunătățire a performanței, o doză zilnică de 5-10 mg trebuie să genereze o creștere considerabilă a creșterii fără efecte secundare androgenice ale altor medicamente. Acest lucru ar putea fi luat nu mai mult de 4-6 săptămâni.


Cicluri :

Ca și în cazul majorității steroizilor pe cale orală, Anavar este cel mai bine stivuit cu cel puțin o injecție. Doar anavar și testosteronul funcționează foarte, foarte, bine. După ciclu, se recomandă utilizarea HCGenerate cu un PCT perfect pentru a solidifica câștigurile făcute și pentru a păstra masa musculară dintr-un ciclu Test-Anavar.


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Toată lumea vorbește cuvinte similare, ceea ce vreau să spun este: Doar da-mi o șansă, doar încercați pe mine, poate veți obține o surpriză de la mine!

Hot Tags: crestere musculara steroizi oxandrolone anavar, China, furnizori, discount, cumpara, vrac, cota, calitate hiGH, in stoc

Anchetă

You Might Also Like