Nandro Creșterea mușchilor steroizi Nandrolon propionat

Nandro Creșterea mușchilor Steroizi Nandrolon propionat pentru culturism CAS 7207-92-3 Detalii rapide: Descriere: Nandrolon propionat ca un compus eficient pentru a produce beneficii musculare de calitate și de durată. Acesta este rezultatul unui timp relativ lung de înjumătățire a medicamentului, de aproximativ 8 zile. Raportul utilizatorilor ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Nandro Creșterea musculaturii Steroizi Nandrolon propionat pentru culturism CAS 7207-92-3

Detalii rapid:

numele produsului

Nandrolon propionat

Nume chimic

Nandrolon 17-propionat

Numar CAS

7207-92-3

Numărul EINECS

230-587-0

Formulă moleculară

C21H30O3

Greutate moleculară

330.46

Test

99,5%

Aspect

pudră albă


Descriere:
Nandrolon propionat ca un compus eficient pentru a produce beneficii de calitate și de durată a mușchilor. Acesta este rezultatul unui timp relativ lung de înjumătățire a medicamentului, de aproximativ 8 zile. Utilizatorii raportează efecte secundare ușoare, cel mai mare efect secundar fiind retenția de apă. În plus, am studiat răspunsul gazdei tumorale la doze în exces de propionat propionat (steroizi anabolizanți), injecție intraperitoneală de 2,5 mg, 20 g, o dată la două zile timp de 11 zile.


Efecte:
Nortoro propionatul poate fi utilizat pentru tăierea ciclurilor, deși nu este un steroid comun pentru tăierea ciclurilor. Acest steroid poate proteja in mod semnificativ masa musculara mai bine decat alte steroizi. Când mâncăm, trebuie să ardem mai multe calorii de consum. Aceasta este singura modalitate de a pierde in greutate Din pacate, tesutul muscular se va confrunta cu un astfel de risc. Când mâncăm, unele țesuturi subțiri se vor pierde, dar nandrolonul poate oferi această protecție.

Nandrolon propionat COA :

Numele produsului

Nandrolon propionat

Aspect

Pulbere cristalină albă

Test

97.0 ~ 102.0%

99.60%

Pierdere prin uscare

0,5% max

0,1%

Puritate cromatografică

impuritate unică: 1,0% max

<>

impurități totale: 2,0% max

<>

Impurități volatile organice

îndeplinește cerința.

se conformeaza


Nandrolon-decanoat Doză:
- 100 mg pe săptămână va fi suficient pentru a promova relieful articulației și confort.
- 200 mg pe săptămână va fi dozarea minimă pentru efectele bazate pe performanță, adică creșterea.
- 400 mg pe săptămână va fi doza maximă care va avea nevoie vreodată de performanță.
- 500-600 mg pe săptămână pot fi utilizate în siguranță, dar acest lucru crește probabilitatea de efect secundar și ar trebui să fie încercat doar de către elită și cu experiență.

Utilizarea propionatului de nandrolon
Este un compus eficient care produce calități de lungă durată a câștigurilor musculare. Acest lucru se datorează timpului de înjumătățire relativ lung al medicamentului (aproximativ 8 zile). Utilizatorii au raportat efecte secundare ușoare, cel mai mare efect secundar fiind retenția de apă.


Nandrolon propionat Utilizare primară :
Nandrolon cipionatul este o formă injectabilă a nandrolonei steroizi anabolizanți.Acest ester furnizează un model de eliberare a hormonului practic identic cu cel al cipionatului de testosteron, nivelurile maxime de medicament fiind notate la aproximativ 24-48 de ore după administrare și o eliberare substanțială de hormoni susținută de cam săptămâni.
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Orice întrebări, pls nu ezitați să mă contactați!
Bine ați venit la ancheta dvs.!

Hot Tags: Nandro musculare creștere steroizi Nandrolon propionat, China, furnizori, cu discount, cumpara, în vrac, lista de prețuri, hiGH de calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like