Fără efect secundar Nandrolon Base Muscle Gain

Nandrolon Base 19-Nortestosterone Norandrostenolone 434-22-0 Construiți Muscle Bone 1, Nandrolone Base Profil: Nume produs: Nandrolone Base Alias: Nandrolone; 19-nortestosteronului; Norandrostenolone; 19-norandrostenolonă CAS: 434-22-0 MF: C18H26O2 MW: 274,4 EINECS: 207-101-0 Structura chimică: ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Baza Nandrolon 19-Nortestosteron Norandrostenolone 434-22-0 Construiți Bone musculare


1, Nandrolone Base Profil:


Nume produs: Nandrolone Base
Alias: Nandrolon; 19-nortestosteronului; Norandrostenolone; 19-norandrostenolone
CAS #: 434-22-0
MF: C18H26O2
MW: 274,4
EINECS: 207-101-0

Structura chimică:

Structura nandrolonei
Aspect: Pulbere albă sau pulbere cristalină albă
Puritate: 99,33% prin HPLC
Punct de topire: 115 ~ 125 ° C

Categorii: Diverse substanțe biochimice; Steroizi; Biochimie; Hydroxyketosteroids; Intermediari și substanțe chimice fine; Produse farmaceutice; Steroizi și hormoni; API; seria nandrolone; Inhibitorii
Utilizare: Nandrolonul este cel mai frecvent întâlnit cu un ester cipionat, laurat, decanoat sau plenilpropionat. Efectele includ creșterea musculară, stimularea apetitului și creșterea producției de celule roșii și a densității osoase.


2, Aplicații ale bazei de nandrolon:


Nandrolonul, cunoscut și ca 19-nortestosteron sau 19-norandrostenolonă, este un steroid anabolic-androgenic sintetic (AAS) derivat din testosteron. Nandrolonul este utilizat sub forma unei varietăți de esteri precursori cu acțiune lungă pentru injectarea intramusculară, dintre care cele mai frecvente sunt nandrolon decanoat (Deca-Durabolin, Eubolin, Retabolil) și, într-o mai mică măsură, nandrolon fenilpropionat (Durabolin, Fenobolin) .


Efectele pozitive ale Nandrolone includ creșterea musculară, stimularea apetitului și creșterea producției de celule roșii și a densității osoase. Studiile clinice au demonstrat că sunt eficiente în tratarea anemiei, a osteoporozei și a unor forme de neoplazie, inclusiv a cancerului de sân, și, de asemenea, acționează ca un contraceptiv pe bază de progestin.


Produsul promovează creșterea musculară, sporește rezultatele antrenamentului și oferă beneficii pe termen lung. La nivel de sănătate, proteina afectează în mod pozitiv numărul și masa celulelor roșii din sânge și afectează transportul de oxigen.
Creșterea constantă și optimizată a mușchilor
Efectele vor fi vizibile în prima săptămână
Creste apetitul si ajuta la imbunatatirea obiceiurilor alimentare pentru rezultate optime
Mărește lungimea și intensitatea antrenamentului și reduce timpul de recuperare între cele două cicluri ale complexului
Acesta poate fi combinat cu alte steroizi
Datorită capacității sale de a îmbunătăți densitatea osoasă, substanța poate fi utilizată pentru a trata osteoporoza


Nandrolon Base Dosage
Nandrolon-baza are un timp de înjumătățire de numai 4 ore; ar trebui să fie injectat în fiecare zi. Doza zilnică medie trebuie să fie cuprinsă între 50-100 mg, în timp ce femeile trebuie să administreze nu mai mult de 25 mg pe zi.


Nandrolonul este utilizat rar singur - singurul ciclu de steroizi este, totuși, considerat a fi normal pentru testosteron și trenbolon. O combinație de nandrolonă cu metandrostenolonă este considerată una clasică.


3, COA și HPLC ale pudrei de bază Nandrolon:

3333.png

Comanda Contact Info:


Mailto: joy@ycgmp.com

Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi Biotehnologie Co, Ltd.


4, Nandrolon Base Powder Imagine:

1111.jpg

Hot Tags: nici un efect secundar nandrolon baza musculare câștiga, China, furnizori, cu discount, cumpara, în vrac, lista de prețuri, de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like