Orală oxandrolonă Culturism Steroizi

Nume produs: Oxandrolone
CAS: 53-39-4
MF: C19H30O3
MW: 306,44
EINECS: 200-172-9
Vorbeste acum

Detalii produs

Oxandrolone Bodybuilding Steroids Anavar CAS 53-39-4 cu cea mai bună calitate

Nume produs: Oxandrolone
Sinonime: 17BETA-HIDROXI-17-METIL-2-OXA-5ALFA-ANDROSTAN-3-ONE; 5-ALFA-ANDROSTAN-2-0XA-17- ALFA-METHI- 17BETA- OL- 3-ONE; -Hidroxi-17alfa-metil-2-oxa-5alpha-androstan-3-onă; 17beta-hidroxi-17-metil-2-oxa-5alpha-androstan-3 pe; 17beta-hidroxi-17-metil -2-oxa-5alpha-androstan-3-onă; 17-beta-hidroxi-17-metil-2-oxa-androstan-3-onă; 17-hidroxi-17-metil -, (5alpha, 17-beta ) -2-oxaandrostan-3-on
CAS: 53-39-4
MF: C19H30O3
MW: 306,44
EINECS: 200-172-9


Proprietăți chimice Solid alb
Utilizarea steroizilor anabolizanți androgenici, inversează procesele de țesut catabolic; promovează acumularea de proteine; crește producția de eritropoietină
Utilizare Un steroid sintetic, anabolic. Folosit pentru a promova creșterea musculară și pentru a combate pierderea involuntară în greutate. De asemenea, a fost utilizat pentru a trata cazurile de osteoporoză.


Beneficiile Anavar:

1. Poate că cel mai mare beneficiu care se rotește în jurul hormonului Anavar este capacitatea sa de a trata bolile musculare, cum ar fi ajutoarele, deoarece acestea vor împiedica foarte mult dezintegrarea musculară care este atât de comună cu astfel de afecțiuni și de multe ori una care cauzează un sfârșit devastator.

2. Anavar poate fi, de asemenea, foarte util în tratamentul victimelor arsurilor, permițându-le să-și recâștige țesutul pierdut, dar în unele cazuri se poate dovedi a fi insuficient și sunt necesare anabolice mai puternice.
3. ce câștiguri în dimensiunea pe care Anavar le furnizează vor fi țesuturi pure și dacă înțelegeți ceva despre performanță, fiecare lira de țesut slab este în valoare de greutatea sa în aur.
4. În lumea îmbunătățirii performanței, Anavar deține calități distincte atât la bărbați, cât și la femei, dar în multe privințe femeile beneficiază cel mai mult, atât de mult în multe cercuri este adesea menționată ca Steroidul de Fată.


Oxandrolone Medical foloseste

Oxandrolona a fost cercetat și prescris ca tratament pentru o mare varietate de condiții. Oxandrolona este aprobat de FDA pentru tratarea osteoporozei, contribuind la creșterea în greutate și contracararea efectului catabolic al tratamentului cu corticosteroizi pe termen lung. Începând cu anul 2016, este adesea prescris în afara etichetei pentru a accelera recuperarea de la arsuri grave, pentru a ajuta dezvoltarea fetelor cu sindromul Turner și pentru a contracara pierderea indusă de HIV / SIDA.
Oxandrolona crește atât rezultatele pe termen scurt, cât și cele pe termen lung la pacienții care se recuperează la arsuri grave. Cele mai multe dovezi arată că reduce timpul petrecut în spital și că îmbunătățirea recuperării musculare și osoase este încă măsurabilă la un an după leziune. Cercetările sugerează că oxandrolona este, de asemenea, eficient în tratamentul hepatitei alcoolice.


Anavar Efecte secundare

Deși unele steroizi anabolizanți administrați pe cale orală sunt hepatotoxici, oxandrolona cauzează leziuni puțin sau deloc detectabile la ficatul arsurilor victimelor la doze clinice. [2] Aceasta susține noțiunea comună între culturistii că oxandrolonul este mai puțin hepatotoxic decât cele mai frecvente steroizi anabolizanți orali, care sunt cunoscuți ca provocând boală hepatică grasă.


Acetat de testosteron

Acetat de Trenbolon

Cipionat de testosteron

Trenbolon Enanthate

Testosteron decanoat

Acetat de boldenonă

Testosteron Enanthate

Undecelenat de boldenonă

Testosteron izocaproat

Boldenone Cypionate

Testosteron fenilpropionat

Propionat de boldenonă

Testosteron propionat

Stanolone

Testosteron Undecanoat

Nandrolon fenilpropionat

Mesterone

Nandrolon undecilat

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cipionat

Clostebol Acetate

Nandrolon propionat

Methylandrostanolone

metiltrienolonă

Methenolone Enanthate

Propionat de propanat

Acetat de metanolonă

Drostanolone Enanthate

Anavar

tadalafil

Winstrol

vardenafil

Clomifen citrat

Dianabol

Toremifen citrat

Tamoxifen citrat

finasteride

Clorhidrat de dapoxetină


图片62.jpg

Hot Tags: oral oxandrolone steroizi de culturism, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like