Steroizi orali Methenolone Enanthate Primobolan Depot

Administrare orală a steroizilor metabolici Methenolone Enanthate Primobolan depot Methenolone Enanthate Primobolan Detalii rapide: Methenolone Enanthate Primobolan Aplicații: Primobolan este toxic pentru ficat, în special versiunile orale, deși toxicitatea este graduală și ușoară. Acnee si pierderea parului pot aparea ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Orale steroizi anabolici Methenolone Enanthate / Primobolan depozit CAS 303-42-4 Positive Legal Cutting Steroids No Side Effect

hk@chembj.com

Bine ati venit la Contact Mitchell Pentru mai multe detalii Direct: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Primobolan-depot (Methenolone Enanthate) este unul dintre puținele steroizi care este ideal atât pentru umplutură, cât și pentru tăiere.Aici vorbim doar despre abaterea pe ciclul de tăiere.


Methenolone Enanthate Primobolan Detalii rapide:

Numele produsului

Methenolone Enanthate Factory Supplying

Alt nume

Primobolan Depot

Numărul CAS

303-42-4

EINECS

206-141-6

Formulă moleculară

C27H42O3

Greutate moleculară

414.62

Cantitatea minimă de comandă

10 grame

Punct de topire

66-70 ° C

Rotație optică specifică

+ 38 ° - + 42 °

Test

99,9%

De ce Primobolan-depot (Methenolone Enanthate) este bun pentru ciclul de tăiere?

1: Fiind un derivat DHT, se leagă de receptorii androgeni (AR) cu mai multă rezistență decât testosteronul. Această calitate este un mare ajutor pentru pierderea de grăsimi, deoarece această interacțiune cu AR ajută la lipoliză (defalcarea grăsimilor).

2: ca cele mai multe steroizi DHT, Primobolan-depot nu aromatizează la estrogen. În consecință, în organism nu se reține apă, iar câștigurile musculare sunt foarte curate și vasculare.

3: dacă Primobolan-depot (Methenolone Enanthate) este luat în monoterapie, inhibitorii de aromatază (AI) sau SERM nu vor fi necesari.


Doza de Primobolan-depot (Methenolone Enanthate):

Timpul de înjumătățire al Primobolan-depot (Methenolone Enanthate) este probabil de aproximativ 5 zile. Ca rezultat, Primobolan-depot (Methenolone Enanthate) este cel mai eficient utilizat atunci când este injectat cel puțin de două ori pe săptămână. La nivelul de utilizare de 400 mg / săptămână, terapia post-ciclită (PCT) poate fi inițiată la numai 5 zile după ultima injecție, în timp ce la un nivel mai ridicat de utilizare, cum ar fi 1000 mg / săptămână, vor fi necesare cel puțin 10 zile până când recuperarea este probabil să devină posibilă.


Rețete injectabile de 100 mg / ml de primobolan-depot (metanolonă enantat):

100 mg / ml -100 grame pulbere de acetat de metanolonă (75 ml)

20 ml BA (2%)

200 ml BB (20%)

705 ml ulei


Ciclul Cutting Primobolan:

Exemplu:

Wk 1-12 Primbolan Enathate 400 mg / săptămână

Wk 1-12 testosteron Enanthate 400 mg / săptămână

Wk 8-12 Winstrol 50 mg / ED

* Aromasin 10 mg / ED

* HCG 500x 2x săptămână


Methenolone Enanthate Primobolan Aplicații:

Primobolan este toxic pentru ficat, în special pentru versiunile orale, deși toxicitatea este graduală și ușoară. Acnee și căderea părului pot apărea pe termen lung.
Primobolan este un compus bun de bază într-un teanc și poate produce rezultate ușor mai mici decât cele ale nandrolonei și este cel mai bine folosit într-o teanc de tăiere. Deoarece Primobolan nu este aromatizat, nu există nici un folos pentru Clomid sau Nolvadex.

Primobolan Depot este versiunea injectabilă a metanololonei steroizi. Este acelasi compus ca cel din Ore Primobolan (acetat de methenolon), ambele produse de Schering. În această versiune injectabilă, un ester enantat este adăugat la steroid, ceea ce face o eliberare lentă și treptată de la locul injectării. Durata sa de activitate ar fi destul de asemănătoare enantatului de testosteron, nivelurile sanguine rămânând ridicate timp de aproximativ două săptămâni. Methenolonul în sine este un anabolic cu acțiune îndelungată, cu proprietăți androgenice extrem de reduse.


Efectul său anabolic este, de asemenea, destul de blând, potența sa este considerată a fi puțin mai mică decât DecaDurabolin (nandrolon decanoat) pe miligram pe miligram. Din acest motiv, Primobolan este utilizat cel mai frecvent în timpul ciclurilor de tăiere, când creșterea în masă nu este principalul obiectiv. Unii sportivi preferă să combine un anabolic usor, cum ar fi "Primo", cu medicamente cum ar fi Dianabol, Anadrol sau testosteron, cu toate acestea, probabil pentru a reduce doza generală de androgen și pentru a minimiza efectele secundare incomode. Atunci când alegeți dintre versiunile Primobolan, injectabilul este preferat față de oral, deoarece este mult mai rentabil.

Primobolan Methenolone Enanthate Dozaj de produse:

Deoarece Primobolan nu se transformă în estrogen, acesta prezintă multe caracteristici favorabile. Prin urmare, efectele secundare asociate estrogenului nu trebuie să fie deloc văzute atunci când se utilizează acest steroid. Persoanele sensibile nu trebuie să-și facă griji în privința dezvoltării ginecomastiei și nici să observe retenția de apă cu acest medicament. Câștigurile observate cu Primobolan vor fi doar masa musculară de calitate, și nu umflarea netedă care însoțește cele mai multe steroizi deschise aromatizării. În timpul unui ciclu, utilizatorul nu ar trebui să aibă prea multe probleme cu valorile tensiunii arteriale, deoarece acest efect este, de asemenea, legat de reținerea estrogenului și a apei. La o doză moderată de 100-200 mg pe săptămână, Primobolan nu trebuie, de asemenea, să interfereze cu nivelurile endogene de testosteron la fel de mult ca atunci când iau un nandrolon injectabil sau testosteron. La doze mai mari se va observa o supresie puternică a testosteronului, deoarece toate steroizii pot acționa pentru a suprima producția de testosteron la o doză dată. Aici, bineînțeles, o terapie post-ciclu adecvată este o necesitate.

În plus, este cel mai popular pentru culturistii de sex masculin de a stivui Primobolan cu alte steroizi pentru a obține un efect mai rapid și mai intens. În timpul unei faze de dietă sau de tăiere, se poate adăuga un androgen non-aromatizant precum Halotestin sau trenbolon. Componenta androgenă puternică ar trebui să contribuie la creșterea densității și a durității muschilor. Pe de altă parte (sau în plus) am putea adăuga Winstrol, un alt steroid anabolic ușor. Rezultatul acestei combinații ar trebui să fie din nou o creștere notabilă a masei musculare și a durității, dar în acest caz câștigul nu ar trebui să fie însoțit de efecte secundare foarte mari.


Așa cum am menționat mai devreme, Primobolan Depot este de asemenea utilizat eficient în timpul fazelor de formare. Adăugarea testosteronului, Dianabol sau Anadrol se va dovedi destul de eficientă pentru adăugarea unei noi mase musculare. Bineînțeles că ar trebui să ne confruntăm cu efecte secundare estrogenice, dar în astfel de cazuri Primobolan ar trebui să permită utilizatorului să ia o doză mult mai mică de medicament mai "toxic" și să primească în continuare rezultate acceptabile.

Femeile răspund bine unei doze de 50-100 mg pe săptămână, deși (după cum sa menționat mai sus), de obicei, trebuie să se acorde prioritate orală. În plus, unii aleg să includă Winstrol Depot sau Oxandrolone și să primească un efect anabolic puternic îmbunătățit. Amintiți-vă, totuși, activitatea androgenă poate fi o preocupare și trebuie urmărită, în special atunci când se utilizează mai mult de un anabolic la un moment dat. Dacă stivuiți, ar fi mai bine să utilizați o doză inițială mult mai mică pentru fiecare medicament decât dacă ar fi fost folosită singură. Acest lucru este un sfat deosebit de bun dacă nu sunteți familiarizați cu efectul pe care o astfel de combinație îl poate avea asupra dumneavoastră. O recomandare populară ar fi, de asemenea, primul experiment prin stivuirea cu Primobolan pe cale orală și, mai târziu, o aventură în injectabilă dacă acest lucru este încă necesar.

meth e 0

Headquart ERS

Clădirea Jindacheng, strada Zhongxin, strada Shajing, districtul Baoan, Shenzhen, Guangdong, China

 

Director de vânzări: Mitchell Lu

 

Email: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Mai mult, toate astea se află la ușă. Pentru mai multe informații despre cine suntem și ce facem, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și ne-ar plăcea să ne întoarcem la dvs.


Hot Tags: steroizi orale methenolone enanthate primobolan depot, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like