Orală Pierdere în Greutate Steroizi Methasterone

Pierdere în greutate pe cale orală Steroizi Methasterone Superdrol Prohormone Supliment pentru Dummies 3381-88-2 Detalii rapide: Descriere: Metastronă Superdrol și metil-drostanolonă) sunt steroizi anabolizanți orali. Overshoot sau Superdrol este un steroid anabolic. În scopuri de exerciții / exerciții, Superdrol crește ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Oral Pierdere în Greutate Steroizi Methasterone Superdrol Prohormone Supliment pentru Dummies 3381-88-2

Detalii rapid:

Numele produsului

17a-metil-Drostanolone

Alt nume

Drostanolone

CAS

3381-88-2

Formulă moleculară

C21H34O2

Greutate moleculară

318.49346

Aspect

pulbere cristalină albă.

Structura moleculară

图片8.jpg

Test

99%

folosire

steroidul anabolic


Descriere:

Metastrona Superdrol și metil-drostanolona) sunt steroizi anabolizanți orali. Overshoot sau Superdrol este un steroid anabolic. Pentru exerciții / exerciții, Superdrol mărește nivelele de testosteron, rezultând o creștere semnificativă a formei corporale și a mărimii, în principal datorită capacității sporite a acestor avantaje de a face Superdrol un androgen puternic, dar include și alte proprietăți tradiționale ale steroizilor, cum ar fi: producția de celule din sânge (RBC); o alăptare îmbunătățită prin o mai bună lactație; oxigen crescut și substanțe nutritive livrate la mușchii de lucru Miscarea musculară mai puternică Reface glicogenul muscular, recuperarea mai rapidă; Suprimă catabolismul (leziuni musculare).
Superdrol este un steroid anabolic care poartă un istoric unic în comparație cu multe steroizi metabolici sintetici. Overshoot-ul în sine este doar un nume de marcă care depășește nivelul de steroizi metabolici sintetici și este vândut ca un hormon sau supliment nutrițional pentru limita metabolică. Deși steroizii anabolizanți, hormonii activi.


Aplicație:

Methastronul este o substanță anabolică care înseamnă că promovează sinteza proteinelor și astfel promovează forța musculară. Atunci când mușchii devin mai puternici, cresc. În cele din urmă, utilizatorii Superdrol obțin o mulțime de calități musculare, deoarece mușchii devin mai puternici.
Un alt avantaj al utilizării Superdrol este că nu devine estrogen. Mulți hormoni pot începe în organism ca substanțe asemănătoare testosteronului, dar în cele din urmă devin estrogen printr-un proces cunoscut sub numele de aromatizare. Estrogenul determină o scădere a rezistenței, a pierderii mușchilor și a creșterii grasimii.
Deci, este promotorul a ceea ce este opusul a ceea ce vrea Superdrol. Aceste caracteristici apar atunci când compusul este oprit. Cu toate acestea, cu Superdrol, procesul de aromatizare nu începe niciodată.
Compusul nu devine un estrogen în organism, ceea ce înseamnă că majoritatea câștigului de mușchi și pierderea de grăsime vor fi menținute după administrarea medicamentului.


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Toată lumea vorbește cuvinte similare, ceea ce vreau să spun este: Doar da-mi o șansă, doar încercați pe mine, poate veți obține o surpriză de la mine!

Hot Tags: orală pierdere în greutate steroizi metasterone, China, furnizori, cu discount, cumpăra, vrac, prețul, de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like