Oximetolone Anapolon Orală Steroizi Fitness

Anadrol / Oximetolone Steroizi orali USP 99% Pulbere Creșterea rapidă a forței musculare Gain 1, Anadrol (Oximetolone) Identificare: Denumire farmaceutică: Oximetolonă Denumiri comune: Anadrol; Anapolon, Anadrol 50 mg; Drol Structura chimică: 17 beta-hidroxi-2-hidroximetilen-17a-metil-5 ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Anadrol / Oximetolone Steroizi orali USP 99% Pulbere Creșterea rapidă a forței musculare


1, Anadrol (Oximetolon) Identificare:


Denumire farmaceutică: Oximetolonă

Denumiri comune: Anadrol; Anapolon, Anadrol 50 mg; drol
Structura chimică: 17 beta-hidroxi-2-hidroximetilen-17alfa-metil-5a-androstan-3-onă
CAS #: 434-07-1
MF: C21H32O3
MW: 332,48
EINECS: 207-098-6

Aspect: Pulbere cristalină albă
Puritate (prin metode de absorbție uravială): 99%
Standard: USP32
Caracter: Pulbere cristalină albă, inodor, cu punct de topire 172,5 ~ 177,5 ℃. Nu este solubil în apă, solubil în cloroform, solubil în dioxan, ulei vegetal ușor solubil în etanol.
Categorii: steroizi și hormoni; Anadrol; API, steroizi anabolizanți orali

Doza efectivă: 100mgs (optimă)
Viața activă: <16>
Timp de detectare: până la 8 săptămâni

Androgenic: Anabolic Ratio: 45: 320


2, Anadrol (Oximmetolone) Aplicații:


Anadrol este denumirea comercială de oxymetholone. Este un steroid androgenic oral foarte puternic. Acționează rapid și determină creșteri excepționale ale masei musculare. Folosindu-l, un utilizator poate experimenta câștiguri de până la 10 lire sterline într-o perioadă de timp de cel puțin două săptămâni. Aceasta se datorează unui efect androgenic scăzut până la moderat, combinat cu un efect anabolic foarte puternic. Ca urmare a acestui câștig rapid potențial în masă, câștigurile pot fi exceptate pentru a fi însoțite de niveluri crescute de retenție a apei. Anadrol a arătat potențial în tratarea cazurilor de anemie severă datorită capacității sale de a crește producția de celule roșii în sânge. Aceasta este o caracteristică a majorității steroizilor anabolico-androgenici. Studiile au arătat că oxymetolona demonstrează proprietăți anti-pierdere care pot fi utilizate în cazurile de pierdere a SIDA.


Anadrol 50 --- de ce să rulați un ciclu Anadrol?

1> Vă puteți aștepta la Crazy Mass Gains de la un ciclu Anadrol
2> Veți experimenta o Creștere rapidă a forței
3> Anadrol vă va reduce nivelul SHBG
4> Oximetolona are un raport anabolic-androgenic ridicat
5> Anadrol este încă utilizat pentru a trata anemia
6> Rezultatele Anadrol includ calmarea articulațiilor
Oximetolona poate trata osteoporoza
8> Anadrol va stimula apetitul


Anadrol Cicluri și doze
Anadrol aproape întotdeauna vine în comprimate anadrol 50 mg și doza cea mai frecventă este pur și simplu 50 mg pe zi. În timp ce 50 mg pe zi se va dovedi a fi foarte eficient 100 mg pe zi nu este mai puțin frecvente; cu toate acestea, 100 mg pe zi se va dovedi a fi cea mai mare pe care cineva ar dori să o ia vreodată dacă dorește să rămână într-un domeniu responsabil. Trebuie remarcat faptul că Anadrol nu are aceleași riscuri pentru a recompensa cele mai multe alte steroizi anabolizanți. Acest risc pentru rata recompenselor se învârte în jurul dozei și beneficiilor unui anumit steroid; adică, cu cât veți obține mai mult rezultatele, cu atât veți avea mai mult riscul unor efecte secundare potențiale. Anadrol sa dovedit a se agrava într-adevăr în ceea ce privește beneficiile odată ce dozele încep să depășească cu mult peste 100 mg pe zi și această reacție negativă poate să apară la doze de numai 50 mg pe zi la unele persoane. Ceea ce înseamnă aceasta este o doză extrem de ridicată de Anadrol, de regulă, nu va produce rezultate mai bune decât o doză mai mică, mai optimă; singurul efect va fi un nivel mai ridicat al afectării hepatice.


Anadrol Efecte secundare

Anadrol este un steroid anabolic-androgenic destul de comun, pe care îl folosesc culturistii. Dar, multe efecte secundare pot apărea din cauza utilizării acestor medicamente. Efectul secundar include cefalee, greață, acnee, chelie și neliniște.

Există, de asemenea, efecte secundare datorate unei reacții alergice la oxymetolonă. S-ar putea să fiți alergic la oxymetolonă dacă suferiți de urinare dureroasă, urină întunecată, umflarea sânului sau dificultăți de respirație.

Efectele secundare care ar putea apărea la femei sunt vocea răgușită, extinderea clitorisului și chelie. Utilizatorii de oximetolonă care primesc aceste semne de reacții adverse ar trebui să-l oprească imediat și să contacteze medicul. Anadrol efecte secundare sunt ireversibile și ar putea fi permanente în cazul în care utilizarea "roids" este continuată.


3, COA din Anadrol (oximetolonă):

1111.png


Comanda Contact Info:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi Biotehnologie Co, Ltd.


4, Anadrol (Oximetolone) Pulbere Imagine:

3333.jpg

Hot Tags: oxymetholone anapolon oral steroizi fitness, China, furnizori, reducere, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like