Steroizi prohormonici Propionat de Masteron CAS 521-12-0

Prohormone Steroizi Propionat de Masteron CAS 521-12-0 Masteron Descriere: Propionat de 17b-hidroxi-2a-metil-5a-androstan-3-onă, cunoscut și sub numele de propionat de drostanolonă, este un steroid anabolic-androgenic sintetic. Are proprietăți similare cu dihidrotestosteronul. A fost folosit pentru tratamentul ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Prohormone Steroizi Propionat de Masteron CAS 521-12-0

Masteron Descriere:

17b-hidroxi-2a-metil-5a-androstan-3-on propionat, cunoscut și ca propionat de drostanolonă, este un steroid anabolic-androgenic sintetic. Are proprietăți similare cu dihidrotestosteronul. Acesta a fost folosit pentru tratamentul cancerului de sân în trecut. Cu toate acestea, acum este folosit în principal de către sportivi și culturist ca un steroid anabolic. Ea are două efecte majore, inclusiv creșterea performanțelor fizice / atletice (cum ar fi rezistența și forța) și îmbunătățirea sănătății fizice (acumularea de mușchi și pierderea de grăsime). Acesta trebuie administrat prin injectare intramusculară în loc de administrare orală.


Proprietăți chimice Utilizări solide albe Un steroid anabolic folosit ca antineoplazic.

Masteron va inhiba în mod semnificativ producția de testosteron natural, astfel încât tratamentul exogen cu testosteron în utilizarea steroizilor este foarte important. Nu include testosteronul exogen poate determina majoritatea barbatilor sa reduca testosteronul, care nu numai ca aduce multe simptome posibile, dar si foarte nesanatoase.

Deoarece cea mai mare parte a maestrului va fi utilizată în ciclul de tăiere, este foarte frecvent să se utilizeze o cantitate mare de testosteron, deoarece poate asigura un nivel ridicat de activitate estrogenică. În acest caz, veți descoperi că 100-200 mg de testosteron cu doză mică pe săptămână este suficientă pentru a rezista inhibării și pentru a da testosteronul dorit.


Masteron 100 mg / ml Dozaj:

Drostanolona vine în două versiuni - Masteron 100 (Drostanolone Propionate) șiMasteron 200 (Drostanolone Enanthate). Primul ester poate fi dozat la 50 până la 150 mg pe săptămână și este cunoscut ca versiunea cu acțiune mai rapidă a Drostanolonei, în timp ce al doilea ester este dozat la 200 mg pe săptămână și se utilizează de două ori pe săptămână cu o eliberare mai lentă a hormonului. În cazul lui Masteron 100, un sportiv va injecta 100 mg la două sau trei zile pentru a obține rezultate suficiente. Din cauza simptomelor de virilizare, sportivul feminin nu va folosi mai mult de 25 până la 50 mg în fiecare săptămână pentru un total de 4-6 săptămâni.


Testosteron Steriod

Boldenone steroizi

Baza de testosteron

Boldenone Base

Testosteron Enanthate

Boldenone Undecylenate (Equipoise)

Acetat de testosteron

Acetat de boldenonă

Testosteron propionat

Boldenone Cypionate

Cipionat de testosteron

Propionat de boldenonă

Testosteron fenilpropionat

Nandronlone steroizi

Testosteron izocaproat

Nandrolon

Testosteron decanoat

Nandrolon propionat

Testosteron Undecanoat

Nandrolon cipionat

17A-metil-1-Testosteron

Decanatul de nandrolon (DECA)

Clostebol Acetat (Turinabol)

Nandrolon Phenylpropionate (NPP)

Testosteron Sustanon 100

Nandrolon Undecilat

Testosteron Sustanon 250

Mestanolone

Trenoronone steroizi

Drostanolone Masteron

Trenbolon bază

Propionat de Drostanolon (Masteron)

Trenul ciclohexilmetilcarbonat

Drostanolone Enanthate

Tibolonă Acetat Livial

17a-metil-Drostanolone (Superdrol)

Metribolone (metiltrienolonă)

Primobolan / Methenolone Steroizi

Acetat de Trenbolon

Acetat de metanolonă (Primobolan)

Trenbolon Enanthate

Methenolone Enanthate


图片60.jpg

Hot Tags: prohormone steroizi masteron propionat CAS 521-12-0, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, cota, calitate hiGH, in stoc

Anchetă

You Might Also Like