Pulbere pentru construirea steroizilor Cipionat de dihidroboldenonă

Cipionat de dihidroboldenonă steroidă / Cypionat 1-testosteron Cipionatul de test 1 este un medicament ușor. Pentru a simplifica explicația exactă a medicamentului, este vorba de Boldenone ca dihidrotestosteron (DHT) pentru testosteron. Acest lucru ar explica de ce efectele lui 1-Test Cyp, pozitive și negative, sunt ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Cipionat de dihidroboldenonă steroid / Cypionat de testosteron 1

1-Test Cyp este un medicament ușor. Pentru a simplifica explicația exactă a medicamentului, este vorba de Boldenone ca dihidrotestosteron (DHT) pentru testosteron. Acest lucru ar explica de ce efectele lui 1-Test Cyp, atât pozitive, cât și negative, sunt atât de diferite de cele ale lui Boldenone. Ca și testosteronul și dihidrotestosteronul, o porțiune din Boldenone pe care un utilizator o administrează convertește la dihidroboldenonă. De asemenea, în mod similar, dihidroboldenona ca dihidrotestosteronul nu se convertește la nimic altceva decât acel compus1. Testul Cyp, în timp ce nu este prea androgen, este un anabolic puternic.


1-Cypionat de testosteron Cerere:
Din acest motiv, unii atleți de sex feminin pot fi înclinați să folosească și 1-Test Cyp. Potențialul de dezvoltare a simptomelor de virilizare rămâne în continuare, dar nu este la fel de sever ca în cazul testosteronului sintetic sau al altor medicamente mai dure. Acest lucru nu înseamnă însă că 1-Test Cip este un medicament ușor. Pentru a simplifica explicația exactă a medicamentului, este vorba de Boldenone ca dihidrotestosteron (DHT) pentru testosteron. Acest lucru ar explica de ce efectele lui 1-Test Cyp, atât pozitive, cât și negative, sunt atât de diferite de cele ale lui Boldenone. Ca și testosteronul și dihidrotestosteronul, o porțiune din Boldenone pe care un utilizator o administrează convertește la dihidroboldenonă.
De asemenea, în mod similar, dihidroboldenona ca dihidrotestosteronul nu se convertește la nimic altceva decât acel compus1. Testul Cyp, în timp ce nu este prea androgen, este un anabolic puternic. 1-test Cyp a fost demonstrată că medicamentul se leagă extrem de bine și selectiv față de receptorul androgen și stimulează transactivarea receptorului androgen al genelor reporter dependente. Acest lucru se aseamănă cu un medicament care posedă capacitatea de a stimula creșterea semnificativă a mușchiului, fără a produce efecte secundare androgenice. 1-Test Cyp sa dovedit a fi mult mai anabolic decât compuși precum Boldenone, Nandrolone și chiar testosteronul în sine. Evident, acest lucru este foarte benefic pentru mulți sportivi și culturari.
Anecdotic, unii utilizatori au indicat că durerea post-injectare cu 1-Test Cyp poate deveni o problemă pentru unii. Diluarea medicamentului fie cu alt medicament injectabil, fie cu un alt tip de ulei steril pare să atenueze cel puțin o parte din acest disconfort. Tipul de ester utilizat nu pare să neglijeze această durere pentru utilizatorii care o experimentează cu toate acestea. În ceea ce privește efectele secundare pentru femei, la doze moderate până la mari, simptomele de virilizare sunt probabile. Acestea pot include simptome precum extinderea clitorisului, creșterea părului corpului și aprofundarea vocii. Cu toate acestea, la doze mai mici, aceste efecte secundare nu ar trebui să reprezinte o preocupare pentru majoritatea utilizatorilor potențiali de sex feminin.


Acetat de testosteron

Acetat de Trenbolon

MGF

Cipionat de testosteron

Trenbolon Enanthate

PEG MGF

Testosteron decanoat

Acetat de boldenonă

CJC-1295

Testosteron Enanthate

Undecelenat de boldenonă

CJC-1295 DAC

Testosteron izocaproat

Boldenone Cypionate

PT-141

Testosteron fenilpropionat

Propionat de boldenonă

Melanotan-1

Testosteron propionat

Stanolone

-Melanotan 2

Testosteron Undecanoat

Nandrolon fenilpropionat

GHRP-2

Mesterone

Nandrolon undecilat

GHRP-6

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cipionat

Ipamorelin

Clostebol Acetate

Nandrolon propionat

Hexarelin

Methylandrostanolone

metiltrienolonă

Sermorelină

Methenolone Enanthate

Propionat de propanat

oxitocina

Acetat de metanolonă

Drostanolone Enanthate

TB500

Anavar

tadalafil

triptorelină

Winstrol

vardenafil

tesamorelin

Clomifen citrat

Dianabol

gonadorelină

Toremifen citrat

Tamoxifen citrat

DSIP

finasteride

Clorhidrat de dapoxetină

Selank


图片23.jpg

Hot Tags: steroid de pudră clădire dihidroboldenone cipionat, China, furnizori, cu discount, cumpara, în vrac, cotație, hiGH de calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like