Steroizi EstRADiol Cipionat Depofemină Pulbere

(17b) -estra-1,3,5 (10) -trien-3,17-diol17 (2-hidroxibenzimidazol-2-carboxilat de etil) -cyclopentanepropanoate; (17beta) estra-1,3,5 (10) -triena-3,17-diol ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Steroizi Estradiol Cypionat Depofemină Pulbere


Bine ați venit la contact:

Skype: rdy705

nutrition@chembj.com

WhatsApp: +8618578209860


Nume produs: Estradiol Cypionate

Sinonime: (17b) -estra-1,3,5 (10) -trien-3,17-diol17-ciclopentanpropanoat; 17beta (17-beta) -estra-17-ciclopentanpropionat de 17beta-estradiol 17-ciclopentilpropionat 17beta-estradiol ciclopentanpropionat de 17beta-estradiol 3,5 (10) 10) -trien-3,17-diol (17beta) -estra-17-ciclopentanpropanoat; 3-hidroxiestra-1,3,5 (10)

CAS: 313-06-4

MF: C26H36O3

MW: 396,56

EINECS: 206-237-8


Profiluri :

1. Cipionatul de estradiol (INN, USAN, Depo-Estradiol, Depofemin, Estradep, multe altele) sau estradiol cipionat este un ester sintetic, în special esterul 3-ciclopentilpropanoilic al estrogenului natural estradiol. A fost pentru prima dată introdusă în 1952 de Upjohn în Statele Unite și de atunci a fost folosită pe scară largă. Cipionatul de estradiol este absorbit mai lent decât estradiolul în sine și, din acest motiv, poate fi administrat mai rar. În comparație cu alți esteri de estradiol utilizați în mod obișnuit, calea intramusculară a determinat cipionatul de estradiol să aibă cea mai lungă durată de acțiune cu o durată de ~ 11 zile, în timp ce benzoatul de estradiol și valeratul de estradiol au fost găsite să dureze 4-5 zile și 7- 8 zile, respectiv.


2. Depofeminul este un hormon sexual care este prezent atât la bărbați, cât și la femei și este cea mai importantă formă de estrogen la om. La femei, ea joacă un rol-cheie în dezvoltarea și funcționarea sistemului reproducător, precum și în creșterea anumitor oase. De asemenea, reglementează distribuția grăsimii corporale la femei și este principalul hormon responsabil pentru faptul că femeile sunt mai scurte decât bărbații, în medie. Atât ovarele, cât și glandele suprarenale o produc.


3. Ciclul menstrual la femei implică variații previzibile ale nivelului mai multor hormoni, estradiolul fiind unul dintre ei. Este implicat în procesul de ovulație și pregătește căptușeala interioară a uterului pentru implantare, în cazul în care oul este fertilizat. Anumite teste efectuate pe babuini și alte primate au indicat că hormonul său joacă, de asemenea, un rol constant în menținerea unei sarcini, ajutându-i să reziste la întreaga perioadă de gestație.


4. Ca hormon sexual, declanșează, de asemenea, multe dintre evoluțiile sistemului reproductiv care încep în pubertate. Acesta este prezent pe parcursul anilor de reproducere, și scade în timpul și după menopauză. Acest declin este tocmai ceea ce cauzează multe dintre simptomele menopauzei, cum ar fi bufeurile și transpirațiile nocturne, uscăciunea vaginală și pierderea masei osoase care poate duce la osteoporoză.


Utilizare :

Tratarea anumitor simptome ale menopauzei (de exemplu, bufeuri, mâncărime vaginale, arsuri sau uscăciune). Acesta este utilizat pentru tratarea nivelurilor scăzute de estrogen cauzate de anumite condiții.

Cipionatul de estradiol este un hormon feminin de estrogen. Lucrează prin înlocuirea estrogenilor naturali într-o femeie care nu mai poate produce suficient estrogen.

Este folosit de femei pentru a ajuta la reducerea simptomelor menopauzei (cum ar fi bufeurile, uscaciunea vaginala). Aceste simptome sunt cauzate de faptul că organismul produce mai puțin estrogen. Dacă utilizați acest medicament pentru a trata simptomele numai în și în jurul vaginului, produsele aplicate direct în interiorul vaginului trebuie luate în considerare înainte de medicamentele administrate pe cale orală, absorbite prin piele sau injectate. Acest medicament poate fi, de asemenea, utilizat de către femeile care nu sunt în măsură să producă suficient de estrogen (de exemplu, datorită hipogonadismului, insuficienței ovariene primare).


Certificat de analiză:

Numele produsului estradiol
Aspect Pulbere cristalină albă

caracteristici

Pulbere cristalină albă sau cremoasă

conforme

Punct de topire

176-180 ° C

178-179 ° C

Apă

≤3.5%

trece

Test

97 .0 ~ 103,0%

99,3%

Pierdere prin uscare

≤0.5%

0,1%

Substante inrudite

impurități totale ≤1,0%

Trece

orice impuritate individuală ≤0,5%

Trece

Solventi reziduali

etanol ≤0,5%

Trece

Hot Tags: steroizi estradiol cipionat pulbere depofeminare, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like