Steroizi Hormon Pulbere Metenolone Enanthate

Steroizi Hormon Pulbere Metenolone Enanthate CAS 303-42-4 pentru Bodybuilding Methenolone Enanthate Detalii rapide: Methenolone Enanthate Utilizare: Metanolone Enanthate este o optiune foarte populara, in special pentru atletii inclinat si incercarea de a mentine cat mai mult muschi posibil in timpul caloriei ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Steroizi Hormon Pulbere Metenolone Enanthate CAS 303-42-4 pentru Bodybuilding

Methenolone Enanthate   Detalii rapid:

numele produsului

Methenolone Enanthate

Alias

Primobolan-depot

CAS nr

303-42-4

Nr. EINECS

206-141-6

MF

C27H42O3

MW

414.62


Methenolone Enanthate   utilizare:
Methenolone enanthate este o opțiune foarte populară, în special pentru sportivii care se înclină și încearcă să mențină cât mai multă mușchi posibil în timpul restricțiilor de calorii. Mulți culturari competitivi nu ar lua în considerare un stack de pre-concurs fără adăugarea methenolonei.

Methenolone Enanthate   Descriere:
Methenolone Octanoatul de acid enantat este o formă de injectare a unei cetone aminofenolice lungi legată de ester, care absoarbe încet compusul fenolic activ de benzochinonă și asigură o concentrație stabilă a sângelui. Versiunea orală a compusului este aproape aceeași cu diferența dintre eterul atașat (versiunea orală are o legătură mai scurtă de acetat). Ambele versiuni ale propofolului sunt o alegere bună pentru ciclurile de tăiere masculin și / sau feminin și se dovedesc a rămâne musculare în dietele cu conținut scăzut de calorii. Antrachinona cu acid metoxibenzoic asigură o cale mai puțin frecventă de administrare a fentanil cetonei, iar anecdotele par să necesite o doză totală mai mică pentru a fi la fel de eficace ca placa cu acetat de pe oră.
Methenolone Enanthatul este cunoscut ca un steroid foarte sigur, cu o doză de până la 200 mg / săptămână și a raportat puține efecte secundare. Din păcate, mulți utilizatori folosesc această doză mică pentru a raporta până la o ușoară revenire, în timp ce câștigul mai semnificativ pare să apară la peste 350 mg / săptămână (100 mg EOD). În timp ce metoprololul este slab, nu există prea multă inhibiție a HPTA, iar dozele mai mari vor conduce la feedback negativ în acest domeniu. În plus, unii utilizatori au raportat căderea părului atunci când folosesc Primo, astfel încât pot fi necesare produse cum ar fi finasteridă atunci când circulă propofol. Pe partea pozitivă, anti-estrogenul nu poate fi necesar deoarece utilizarea inițială arată o mică cantitate de efecte secundare.


Methenolone Enanthate   Aplicație:
Methenolone Enanthate este un steroid anabolic bazat pe dihidrotestosteron, derivat de la metoxcone, care este de obicei vândut sub denumirea de primobolan, iar Methenolone Enanthate este foarte susceptibil de antagonismul estrogenului. Efectul persoanelor care utilizează metronolonă cu nandrolone proprietățile estrogenului sub formă de acid formic și acetat, metoxibenzofenona nu are efecte secundare estrogenice și efectul său asupra colesterolului, crezolul nu inhibă excesiv axa HPTA. Prin urmare, culturistii de mangiu folosesc metalaxilul între ciclurile de sterol.
WhatsApp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com
Toată lumea vorbește cuvinte similare, ceea ce vreau să spun este: Doar da-mi o șansă, doar încercați pe mine, poate veți obține o surpriză de la mine!


Hot Tags: steroizi hormon praf metenolone enanthate, China, furnizori, discount, cumpara, vrac, lista de preturi, hiGH calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like