Steroizi pulbere Mestanolone ACE pentru a obține musculare

MALCONONE Ermalone (marca Andorra, Notandron) este o versiune 17a-metilată a DHT (DHT). Denumirea sistemului de malmalon Ermalone este: 17β-hidroxi-17a-metilandrost-3-ona. Este un or ...
Vorbeste acum

Detalii produs

99,6% Mestanolone Ace Creșterea musculară Steroizi Mestalone Safe Livrare CAS 521-11-9

Detalii rapid:

numele produsului

Mestanolonă Ermalone

Nume chimic

Androstan-3-onă

Numar CAS

521-11-9

Numărul EINECS

208-302-6

Formulă moleculară

C20H32O2

Greutate moleculară

304.47

Solubilitate

Solubil

Test

99,5%

Aspect

pudră albă


Descriere:

Mtalcone Ermalone (marca Andorra, Notandron) este o versiune 17α-metilată a DHT (DHT). Denumirea sistemului de malmalon Ermalone este: 17β-hidroxi-17a-metilandrost-3-ona. Este vorba de o biodisponibilitate orală a steroizilor androgeni, de androgeni foarte puternici și numai de anabolizanți minori. Nu poate juca rolul de agoniști ai receptorilor aromatici, mai degrabă decât de progesteron.

Aplicație:
Pentru bărbații cu vârste cuprinse între 6 și 8 săptămâni, intervalul dozei este de 10 mg până la 30 mg, ceea ce este de obicei suficient pentru a face nivelul seric mult mai mare decât nivelul de bază al medicamentului respectiv. Metabolismul sintetic și efectele androgenului sunt, de obicei, dependente de doză și susțin foarte mult ciclurile pe bază de testosteron. Se știe că utilizatorii experimentați de steroizi pot administra o doză mai activă de metamfetamină la 30 mg pe zi. Utilizarea pe termen lung, mai mult de 12 săptămâni ar trebui să evite hepatita.
Ermalone este utilizat împreună cu toți compușii și poate fi utilizat pentru a îmbunătăți ciclurile de tăiere și de construcție. Beneficiile compușilor cu mase puternice, cum ar fi testosteronul (acidul heptanoic, propionatul și propionatul), Dianabol, Trenbolone și Deca-Durabolin, provin din materialele lor de rezistență. Ermalones Performanța simulării Winstrol îl face ideal pentru tăierea complexelor de ciclu care sunt bine ambalate în baza de testosteron cu Primobolan, Masteron, oral Turinabol, Trenbolone, Equipoise și Anavar.


Funcţie:
Creșterea beneficiului de testosteron;
Suprimarea efectului estrogenic;
Leziuni musculare;
Creșteți puterea;
Îmbunătățiți mișcarea și concentrarea;

Lichid finit de steroizi Ulei disponibil:
Durere liberă 250 mg / ml Sustanon250
Durere liberă 300 mg / ml Sustanon250
Pachet: După cum este necesar, cel mai bine
Stabilitate: 2-3 ani
Sustanon250 Ambalare:
Flaconul de 2 ml = 500 mg / 2 ml
= 1250 formularea de sticlă de 5 ml mg / 5ml


Aici nu vindem un produs, încercând doar să facem mai mulți clienți să aibă acces la pulberea de steroizi de calitate superioară și să obțină ceea ce doresc!

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: steroizi pulbere mestanolone ACE pentru musculare gain, China, furnizori, discount, cumpara, in vrac, cota, calitate hiGH, in stoc

Anchetă

You Might Also Like