Testul steroizi prop Propionat de testosteron 100mg

1) 100 ml la 100 mg / ml
10 grame de pulbere
72,5 ml de ulei de susan
5 ml alcool benzilic = 5%
15 ml benzoat de benzoil = 15%
Vorbeste acum

Detalii produs

100 mg / ml Steroizi injectabili Propionat de testosteron pentru construirea musculaturii

Testosteron propionat Retete de conversie injectabile:

1) 100 ml la 100 mg / ml
10 grame de pulbere
72,5 ml de ulei de susan
5 ml alcool benzilic = 5%
15 ml benzoat de benzoil = 15%
2) 250 ml la 100 mg / ml
Pulbere de propionat de testosteron 25g
Benzil alcool 5 ml
Benzoat de benzoat 45ml
Ulei de semințe 181,25ml

Ce este propionatul de testosteron?

1) Pentru om:
Testosteronul propionat are un efect androgenic specific: stimulează dezvoltarea și funcționarea genitalelor externe, prostatei, veziculelor seminale și a caracteristicilor sexuale secundare la bărbați (voce, păr). Participă la formarea constituției corporale și a comportamentului sexual la bărbați, stimulează libidoul și potența și stimulează spermatogeneza. Reduce producția de hormon luteotrofic și foliculostimulant.
2) Pentru femei:
Testosteronul este un antagonist al hormonului sexual feminin - estrogen, are un efect antitumoral asupra tumorilor mamare la femei. Are efecte anabolice, ducând la stimularea sintezei proteinelor, la scăderea depunerii de grăsimi, păstrarea lucrurilor necesare pentru sinteza proteinelor, potasiului, fosforului, sulfului, îmbunătățirea fixării calciului în oase și creșterea masei musculare. Cu dietă suficientă de proteine stimulează producerea de eritropoietină.

Beneficii:

Creste masa si forta musculara
Arde grăsime, mărește proeminența
Crește libidoul
Reducerea riscului de boală cardiacă ischemică și coronariană
Profilul propionat de testosteron are o durată scurtă. Acesta este cel mai rapid ester de testosteron. De aceea, injecțiile se fac de obicei într-o zi sau în fiecare zi. De fapt, acesta este principalul dezavantaj în comparație cu alte esteri de lungă durată.

Efecte secundare:
O mulțime de atleți se plâng de durerea, iritația și roșeața de testosteron propionat la locul unde sa făcut injecția. Și, deoarece injecțiile sunt puse adesea, se observă excesul de agresiune.
Propionatul este ușor aromatizat și ușor de transformat în estrogen, astfel încât pot apărea astfel de lucruri:
Acnee (cosuri).
Căderea părului (sau creșterea activă pe corp) depinde, de asemenea, de caracteristicile individuale ale individului.
Scăderea testosteronului natural, dar de obicei este restaurată până la sfârșitul cursului în 2-3 luni.
În practică, acest medicament, dacă este luat cu mintea (cu moderatie), nu afectează organele interne (ficat, rinichi etc.). Medicamentul nu este recomandat femeilor deoarece este o activitate inertă și o activitate ridicată.

utilizare:

1) Bărbații o utilizează în tulburările funcționale ale sistemului reproducător, eunuchoid, infantilismul cu subdezvoltare congenitală a glandelor sexuale sau îndepărtarea chirurgicală a acestora, cu impotență datorată lipsei funcției gonadale, epuizare nervoasă și mentală și oboseală, menopauză masculină și vasculare și tulburări neurologice, în stadiul inițial al adenomului prostatic, acromegalie.
2) femeile o folosesc pentru tulburări vasculare și neurologice climaterice (dacă medicamentele estrogene sunt interzise) pentru tratamentul cancerului ovarian și a cancerului de sân (sub 60 de ani); sângerare uterină disfuncțională (femei în vârstă).
3) Testosteronul este de asemenea utilizat în stadiile incipiente ale hipertensiunii și anginei.
4) Propionatul de testosteron se utilizează în forme severe de hepatită cronică și ciroză cu semne de hipertensiune portalală și ascită (pe baza efectului propionatului de testosteron se presupune că suprimă formarea excesivă de aldosteron, care este una dintre cauzele ascită și edem ) și este atribuită ca anabolizantă, acționând asupra metabolismului azotului și fosforului și are mai multe efecte pozitive asupra metabo.


Întrebare, Ce înseamnă "ulei de injecție semi-finisat"
Uleiul nostru se amestecă și se încălzește bine. Clientul va filtra cu ultimul pas atunci când primiți pachetul. Este ușor de operat, vă vom învăța cum să faceți dacă aveți nevoie.
Uleiurile injectate semiprelucrate sunt mult mai ieftine decât uleiul finit, o afacere bună pentru a face mai mulți bani, ieftin, în condiții de siguranță.

Cum să continuați comenzile:
Pasul 1
Vă rog să-mi spuneți articolele pe care le preferați, cantitățile și țara de destinație.
Pasul 2
Confirmați toate detaliile și ne oferiți comenzi de achiziție.
Pasul 3
Noi trimitem prețul de detaliu al produsului nostru și oferim metoda potrivită de transport pentru referință.
Pasul 4
Confirmați comanda și plătiți bani în avans cu 100% și trimiteți-ne informațiile detaliate de contactare, inclusiv contactarea persoanei / companiei, adresa, numărul mobil, codul poștal și cerințele dvs. speciale.
Pasul 5
Parcelul ar fi aranjat în termen de 12 ore de la primirea plății.
Fotografii ar fi oferite să spună separat produsele.

Pasul 6
Oferim servicii post-vânzare după primirea parcelelor.


Număr de urmărire :
Trimiteți prin EMS, numărul de urmărire este disponibil în termen de 12 ore. Informațiile ar putea fi urmărite în acea zi sau 1 zi mai târziu.
Dacă trimiteți de HKEMS sau altul expres, numărul urmăririi va fi furnizat a doua zi. Și asta nu înseamnă că informația este trackabilă în acea zi. Ar fi lansat pe internet 2 sau 3 zile mai târziu. Motivul pentru care parcela ar trebui trimisă în Hongkong de la transportator, apoi așteptați zborul.
Semnezi pentru parcelă, livrate.
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Toată lumea vorbește cuvinte similare, ceea ce vreau să spun este: Doar da-mi o șansă, doar încercați pe mine, poate veți obține o surpriză de la mine!

Hot Tags: steroizi testare prop testosteron propionat 100mg, China, furnizori, reducere, cumpara, in vrac, lista de preturi, hiGH calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like