Steroizi Undecanoat de testosteron pentru construirea musculaturii

CAS 5949-44-0 Pulbere sigură Undecanoat de testosteron pentru construcție musculară Descriere detaliată: Descriere: Undecanoatul de testosteron este o versiune artificială cu testosteron, un hormon sexual natural masculin. Testosteronul este responsabil pentru creșterea și dezvoltarea normală a organelor sexuale masculine. Aceasta...
Vorbeste acum

Detalii produs

CAS 5949-44-0 Pulbere sigură undecanoat de testosteron pentru construirea musculaturii

Detalii rapid:

Numele produsului

Testosteron Undecanoat

Alt nume

17 - [(1-oxoundecyl) oxi] androst-4-en-3-onă

Numărul CAS-ului

5949-44-0

EINECS

227-712-6

Formulă moleculară

C30H48O3

Greutate moleculară

456.7

Test

99%

Aspect

pulbere cristalină albă

folosire

poate fi utilizat ca material farmaceutic

Standard

Enterprisestandard

Preț

negociere

Cantitatea minima pentru comanda

10g

Pachet:

Rafinat și poate în funcție de cerințele clienților

Timp de conducere de transport

În termen de 24 de ore de la primirea plății

Optiuni de plata

Western Union, MoneyGram, transfer bancar

livrare

Livrare rapidă cu DHL, EMS, Fedex, TNT, UPS (în termen de 5-7 zile după plată)


Descriere:
Testosteronul undecanoat este o versiune artificială cu durată lungă de testosteron, un hormon sexual natural masculin. Testosteronul este responsabil pentru creșterea și dezvoltarea normală a organelor sexuale masculine. Acesta include penisul, testiculul, prostata, parul corpului, ingrosarea cordonului vocal si distributia musculara si grasimea cresterii si dezvoltarii organelor masculine.

Aplicații:
Testosteronul undecanoat sau testosteron undecanoat este un testosteron pentru tratamentul hipotiroidismului masculin și este utilizat în prezent ca contraceptiv masculin, undecanoat de testosteron vândut și distribuit sub marca ANDRIO, bărbie, nou-născut, Restandol.
Andriol este o versiune a testosteronului steroid metabolic sintetic dezvoltat de organismul companiei farmaceutice. Se spune că testosteronul intră în organism prin sistemul limfatic ca grăsime. Experiența utilizatorului arată că doza zilnică este mai mică de 240 mg și efectul este neglijabil. La începutul fiecărei utilizări, doze mai mari, efectul este încă foarte mic, prin urmare, undecanoatul de testosteron este considerat ca cea mai mare parte a steroizilor într-o oarecare măsură nu se poate face în sânge.
Testosteronul undecanoat sau testosteron dodecanoat este un ester al testosteronului. Hormonul este utilizat în principal pentru tratamentul hipotiroidismului masculin cu terapia de înlocuire a androgeni și este în prezent utilizat ca contraceptiv masculin.


Funcţie:
Testosteronul undecanoat are, de asemenea, funcția și caracteristicile care sunt foarte potrivite pentru îmbunătățirea performanțelor. Cu toate acestea, datorită performanței sale este foarte lent, poate fi folosit numai pentru 16 săptămâni sau mai mult de planificare pe bază de performanță. Acesta va fi un interval de timp mai lung decât cele mai multe steroizi metabolici sintetici și, prin urmare, este o alegere proastă pentru majoritatea sportivilor performanți. Cu toate acestea, ca un steroid bazat pe performanță, veți descoperi că Nebido este foarte versatil și poate fi utilizat în toate scopurile în toate ciclurile. Acesta va furniza unele dintre cele mai elementare caracteristici de steroizi cunoscute de om, dar îl face foarte util deoarece testosteronul este bine tolerat pentru majoritatea masculilor adulți.

Utilizarea Nebido va oferi următoarele trăsături asociate în mare măsură cu îmbunătățirea performanței:
a) Retenția crescută a azotului
b) Sinteza îmbogățită a proteinei
c) Creșterea numărului de celule roșii din sânge
d) Niveluri scăzute de glucocorticoizi

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Orice întrebări, pls nu ezitați să mă contactați!
Bine ați venit la ancheta dvs.!

Hot Tags: steroizi testosteron undecanoat pentru construirea musculare, China, furnizori, discount, cumpara, in vrac, cota, calitate hiGH, in stoc

Anchetă

You Might Also Like