Superdrol Methyldrostanolone Methasterone Raw Oral

1, Superdrol / Methyldrostanolone Profil: Denumirea produsului: Superdrol / Methyldrostanolone Alias: Methasterone; 17a-Metil-Drostanolona Denumire chimică (e): 2a, 17a-dimetil-5a-androst-3-onă-17b-ol; 2a, 17a-dimetil-etiocholan-3-onă-17b-ol CAS: 3381-88-2 MF: C21H34O2 MW: 318.49346 Aspect: Alb ...
Vorbeste acum

Detalii produs

1, Superdrol / Methyldrostanolone Profil:

Nume produs: Superdrol / Methyldrostanolone
Alias: Methasterone; 17a-metil-Drostanolone

Denumirea chimică (e): 2a, 17a-dimetil-5a-androst-3-onă-17b-ol; 2a, 17a-dimetil-etiocholan-3-onă-17b-ol
CAS #: 3381-88-2
MF: C21H34O2
MW: 318,49346

Aspect: Pulbere cristalină albă
Puritate: 99,32%

Punct de topire: 223-224 ° C
Standard: standard de întreprindere
Categorii: steroizi și hormoni; Seria Drostanolone; API; Steroizi orali; prohormon

Doza efectivă (bărbați): 1-2 tablete / zi
Doza efectivă (femeile): nu este recomandată
Half-Life: Aprox. 8 ore
Timp de detectare: Necunoscut
Raport anabolic / androgenic: 400/20
Utilizare: Superdrol, cunoscut ca Methasterone sau Methyldrostanolone, este un steroid anabolic. În scopuri de culturism / atletism, Superdrol mărește nivelele de testosteron care determină creșteri substanțiale ale formei și dimensiunii corporale, în mare parte datorită capacității sale de a crește numărul de fibre musculare.


2, Aplicații ale Superdrol / Methyldrostanolone:

Superdrol este un steroid anabolic androgenic, compus din hormonul steroidic activ Methyldrostanolone. Acesta este un steroid anabolic derivat din dihidrotestosteron (DHT) sau, mai specific, o formă modificată structural de Drostanolonă. Superdrol este pur și simplu hormonul Drostanolone cu o grupare metil adăugată la poziția 17 a carbonului care permite hormonului să supraviețuiască ingestiei orale și îl clasifică oficial ca un steroid anabolic C17-alfa-alchilat (C17-aa). De asemenea, transportă o grupă de metil adăugată la poziția de carbon două, ceea ce crește foarte mult puterea anabolică. Aceste modificări ușoare vor reduce, de asemenea, androgenicitatea lui Superdrol în comparație cu Masteron, ceea ce nu este tot atît de androgenic pentru a începe.


Superdrol este substanța cea mai anabolică de pe piață și are capacitatea de a îmbunătăți nivelul de testosteron și are capacitatea de a îmbunătăți numărul de fibre musculare. Această prohormonă este capabilă să stimuleze forța dramatică și câștigurile de masă musculară reducând în același timp timpul de recuperare între antrenamente intense. În plus față de aceste avantaje, Superdrol nu se transformă în estrogen, ceea ce îl face o opțiune sigură chiar și pentru cei predispuși la efecte secundare estrogene cum ar fi pielea grasă, acneea și ginecomastia. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că sportivii care utilizează Superdrol nu au pierderi musculare, câștiguri în grăsimi și forță scăzută care este frecvent experimentată de culturisti atunci când se produce aromatizarea. Superdrol este bine cunoscut în comunitățile de culturism ca o prohormonă excelentă pentru a adăuga masa și forța musculară.


Dosarele Superdrol

Săptămâna 1: 10 mg / zi | Săptămâna 2-4: 20 mg / zi
Dozarea Superdrol pentru utilizatorii experimentați de superdrol: Săptămâna 1: 20 mg / zi | Săptămâna 2-4: 30 mg / zi
Dacă mergeți cu un ciclu de 3 săptămâni în loc de un ciclu de 4 săptămâni, nu utilizați o doză mai mică decât săptămâna întâi, păstrați-o la fel în întregul ciclu (de exemplu, săptămâna 1-3: 20 mg / 20 mg / 20 mg pe zi ). Utilizatorii mai experimentați care au trecut experiența Superdrol pot experimenta doze la aproximativ 40 mg, cu toate acestea beneficiile suplimentare pot fi neglijabile în comparație cu părțile adăugate la doze mari.


Superdrol funcționează relativ repede, prin urmare, majoritatea utilizatorilor încep de obicei să experimenteze efectele lui Superdrol în decurs de 5-12 zile, în funcție de utilizator. Superdrol are un timp mediu de înjumătățire și ar trebui să aibă o dozare a dozajului, în mod ideal cu o doză de dimineață și una în jurul valorii de cină. În zilele de antrenament este recomandabil să luați o doză de aproximativ o oră înainte de începerea sesiunii de ridicare, este, de asemenea, recomandat să evitați să luați o doză cât mai aproape de timp, deoarece poate altera modelele de somn.
În mod ideal, fiecare doză de Superdrol trebuie luată simultan cu pește sau ulei din semințe de in pentru a crește absorbția, de asemenea, este recomandată consumarea a 16-24 uncii de apă la fiecare dozaj de Superdrol.


Cuvinte cheie:


Cumpara Superdrol Powder Online

Methidrostanolonă Prohormonă

Superdrol Pulbere De Vânzare

Pulbere orală Superdrol

Real Powder Prohormone Superdrol

Sursa de pulbere de methidrostanolonă


3, recent COA din Superdrol / Methyldrostanolone Pulbere:

1111.pngComanda Contact Info:


Mailto: joy@ycgmp.com

Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi Biotehnologie Co, Ltd.


4, Superdrol / Methyldrostanolone Pulbere Imagine:

2222.jpg

Hot Tags: superdrol metilldrostanolon metasterone crude orală, China, furnizori, cu discount, cumpărare, în vrac, prețul de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like