Test ACE Anabolic Steroid Testosteron Acetat

Informatii de baza:
Nume produs: Acetat de testosteron
Alias: program de testosteron ace dea
CAS nr: 1045-69-8
Aspect: Pulbere cristalină albă.
Vorbeste acum

Detalii produs

Calitate superioară Testo Ace Hormoni steroizi anabolizanți Acetat de testosteron CAS 1045-69-8 pentru mase musculare în masă

hk@chembj.com .jpg

Bun venit Contact Mitchell pentru mai multe detalii Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Detalii de bază:
Nume produs: Acetat de testosteron
Alias: program de testosteron ace dea
CAS nr: 1045-69-8
Aspect: Pulbere cristalină albă.
Compoziție: 99,9% min.

Aplicații: creșterea pierderilor de grăsimi, câștigarea și menținerea masei musculare slabe, împotriva bolilor de inimă.
Depozitare: umbrire, conservare limitată
Pachet: Discreet Moduri de ambalare pentru alegerea ta.
Cantitate minimă de comandă: 10 grame, eșantion disponibil;

Origine: Made in China, prețul producătorului;

Preț: depinde de cantitatea dorită, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii!

Testosteron Acetat Dozaje: Dozaj recomandat pentru bărbați 250-1000mg / săptămână.


Descrierea produsului:

1. Steroizi injectabili cu acțiune rapidă pe bază de ulei.

2. O acțiune mult mai rapidă decât Enathate sau Cypionate și, prin urmare, necesită un program de injectare mai frecvent, cum ar fi în fiecare zi sau în fiecare zi, pentru a menține nivelurile sanguine cât mai stabile posibil. Beneficiul acestui lucru este totuși că steroizii pot fi eliminați din organism mult mai repede după întreruperea tratamentului, făcând astfel o alegere mai preferabilă pentru sportivii testați.

3. Cel mai obișnuit hormon anabolic care există și este, de asemenea, considerat cel mai de bază. Din acest motiv, sportivii consideră adesea steroidul de bază la majoritatea ciclurilor.

4. Bibot anabolic și androgenic în natură. Sportivii folosesc Acetat de Testosteron pentru a vedea câștiguri dramatice ale mărimii și forței musculare, precum și un sentiment general de bunăstare și crește libidoul și conducerea sexuală.


Testosteron Acetate Utilizări:

Acetat de testosteron este un androgen, utilizat în mod obișnuit pentru culturism, menținerea și promovarea fizică a dezvoltării masculinității și a organelor sexuale. Este, de asemenea, utilizat pentru a trata femeile cu cancer de sân, cancer ovarian, fibrom uterin, cum ar fi mielomul multiplu și carcinomul cu celule renale. Aplicație: Este responsabil pentru promovarea sănătății și bunăstării prin creșterea libidoului, a energiei și a imunității. Este, de asemenea, utilizat pentru creșterea pierderilor de grăsimi, câștigarea și menținerea masei musculare slabe. Ajută la prevenirea osteoporozei (pierderea densității osoase) și la protejarea împotriva bolilor de inimă.

testosteronul se leagă de receptorii de androgen (AR), ceea ce provoacă astfel câștigul muscular accelerat, pierderea de grăsimi și reparația și creșterea mușchilor. Aceste mecanisme sunt stimulate prin activarea receptorilor de androgen (direct sau ca DHT).

Acetat de testosteron este un steroid injectabil cu acțiune rapidă pe bază de ulei.2.Testerul acetatului este mai rapid decât Enathate sau Cypionate și necesită, prin urmare, un program mai frecvent de injectare, cum ar fi în fiecare zi sau în fiecare zi, pentru a menține concentrațiile sanguine cât mai stabil posibil. Beneficiul acestui lucru este însă că steroizii pot fi eliminați din organism mult mai repede după întreruperea tratamentului, făcând astfel o alegere mai preferată pentru sportivii testați.3.Testosteronul este cel mai frecvent hormon anabolic care există și este, de asemenea, considerate cele mai de bază. Din acest motiv, sportivii consideră adesea steroidul de bază la majoritatea ciclurilor. 4.Testosteronul este atât de natură anabolică și androgenă. Atleții folosesc testosteron acetat pentru a vedea o creștere dramatică a mărimii și forței musculare, precum și un sentiment general de bunăstare și crește libidoul și unitatea sexuală.5.Testosteron Acetat recomandat pentru bărbați 250-1000mg / săptămână.6.Testosteron Acetat nu este recomandat pentru femei.


Dozele de acetat de testosteron:

doza recomandată pentru bărbați este de 250 - 1000 mg pe săptămână. acetat de testosteron nu este recomandat femeilor. ciclul poate dura de la 8-12 săptămâni. aceste doze sunt suficiente pentru a obține rezultate ridicate, atât în ceea ce privește rezistența, cât și creșterea masei.


Analiza acetatului de testosteron:
Elemente de test Specificație Rezultatele testului
Aspect Pulbere cristalină albă sau aproape albă pudră albă cristalină
Pierdere prin uscare <=> 0,34%
Punct de topire 139-141 ° C 139-140 ° C
(HPLC) Compoziție 99-103.0% 99,9%
Acid liber 0,5% max 0,31%
Concluzie Produsul de mai sus corespunde standardului de analiză Conform

Aplicații:
responsabile pentru promovarea sănătății și bunăstării prin îmbunătățirea libidoului, a energiei, a imunității, a creșterii pierderii de grăsimi, a câștigării și menținerii masei musculare slabe, prevenirea osteoporozei (pierderea densității osoase) și a posibilei protecții împotriva bolilor de inimă.

Cu ajutorul echipei noastre de profesioniști, suntem angajați în furnizarea unei game variate de pulbere de acetat de testosteron brut. Oferta noastră de pulbere este prelucrată cu substanțe chimice testate de calitate și cele mai recente tehnici în ghidarea profesioniștilor noștri dexter. Această pulbere este utilizată pe scară largă în industria farmaceutică ca materie primă pentru a procesa diferite tipuri de medicamente și este foarte solicitată pe piață datorită purității și eficacității sale. Verificat de diverși parametri de către experții noștri de calitate, oferim această pulbere de testosteron acetat de pudră în diverse opțiuni de ambalare la cele mai rezonabile rate

Testosteron Acetat combinație de testosteron și acetat de ester, testosteron acetat este un steroid androgenic cu un efect anabolic pronunțat. Cele mai multe tratamente cu acetat dau medicamente organismului relativ repede. Acetat de testosteron are un risc foarte scăzut de retenție a apei. Persoanele care utilizează această formă de testosteron susțin, de asemenea, că este, fără îndoială, forma cea mai nedureroasă de testosteron. Testosteronul Acetat ester este mult mai rapid acționează și, prin urmare, necesită un program mai frecvent pentru a menține concentrațiile sanguine cât mai stabile posibil. Beneficiul acestui lucru este totuși că steroizii pot fi eliminați din organism mult mai repede după întreruperea tratamentului, făcând astfel o alegere mai preferabilă pentru sportivii testați. Sportivii folosesc Acetat de Testosteron pentru a vedea câștiguri dramatice ale mărimii și forței musculare, precum și un sentiment general de bunăstare și crește libidoul și conducerea sexuală.


Testosteron Acetate Utilizări:

Acetat de testosteron este unul dintre cele mai populare produse testosteron utilizate astăzi pe piață. Este foarte eficient în construirea musculaturii, arderea grăsimilor și obținerea de rezistență. De asemenea, este ieftin și ușor de obținut.
este hormonul sexual masculin responsabil pentru multe dintre trăsăturile fizice și emoționale ale bărbaților. Creează voci mai profunde, unitate sexuală, agresivitate și, de mușchi gros, mai mari la bărbați. Testosteronul face ca mușchii să rețină mai mult azot, ceea ce face ca mușchii să sintetizeze mai bine proteinele, producând mușchi mai mari.

Acetat de testosteron este un androgen, folosit și pentru steroizi anabolizanți, culturism, testosteron acetat poate îmbunătăți apetitul, îmbunătățește energia. Acetat de testosteron este cel mai puternic per mg, și cel mai bun pentru câștiguri / părți.

Utilizarea Acetat de Testosteron va opri rapid producția naturală de hormon a organismului, făcând astfel un plan adecvat PCT esențial pentru restabilirea funcției naturale a organismului și menținerea câștigurilor cât mai bine posibil după întreruperea utilizării steroidului. La sfârșitul ciclului, sportivii aleg adesea o combinație de Clomid, Nolvadex și HCG pentru o perioadă de 3-4 săptămâni pentru a restabili operația glandei pituitare și a testiculelor rapid și eficient.


Lista de produse:

Pulbere steroidică

SARM

peptidele

Testosteron Enanthate

Ostarine (MK-2866)

MGF

Acetat de testosteron

Cardarină (GW-501516)

PEG MGF

Testosteron propionat

Andarina (S4)

CJC-1295 cu DAC

Testosteron Cypionate / Depot Cip

Ligandrol (LGD-4033)

CJC-1295 fără DAC / GRF (1-29)

Testosteron Phenylpropionate

Ibutamoren (MK-677)

PT-141

Testosteron izocaproat

RAD140

MT-2 / Melanotan II

Testosteron decanoat

SR9009

HGH

Testosteron Undecanoat

YK11

GHRP-6

Sustanon 250

S-23

Ipamorelin

1-Cypionat de testosteron

GW-0742

Hexarelin

Turinabol

LGD-3033

Sermorelină

Oral Turinabol

Pudră anestezică locală

oxitocina

Stanolone

Benzocaine

TB500 (Thymosin Beta)

(DECA)

Benzocaină Hcl

pentadecapeptid BPC 157

Nandrolon Cypionate

Lidocaină

Fragment HGH 176-191

Nandrolon fenilpropionat (NPP)

Lidocaina clorhidrat

triptorelină

Acetat de boldenonă

procaină

tesamorelin

Boldenone Undecylenate (Equipoise)

Procaină clorhidrat

gonadorelină

Propionat de propanat (Masteron)

Diclonina clorhidrat

DSIP

Drostanolone Enanthate

bupivacaină

Selank

Acetat de metanolonă (Primobolan)

Levobupivacaine clorhidrat

Epitalon (CAS: 307297-39-8)

Methenolone Enanthate

Propitocaine / prilocaină

follisttatin 344

Acetat de Trenbolon

Propitocaină clorhidrat

IGF-1 LR3

Trenbolon Enanthate

Proparacaine clorhidrat

Aviptadil Acetat

Trenbonon hexahidrobenzil carbonat

Mesilatul de ropivacaină

GDF-8

Epiandrosterone

Tetracaină clorhidrat

ACE-031

Steroidul oral

Tetracaină de bază

nootropics

Oxandrolon (Anavar)

Clorhidrat de dibucaină

PRL-8-53 HCL

Anadrol (oxymetholone)

Articaine HCI

Mirodenafil

Stanozolol (Winstrol)

Dimethocaine

Numele produsului

Dianabol

Dimetocaină Hcl

Noopept

Superdrol

Epinefrină

Phenibut

Anti-Estrogenul

Epinefrina Hcl

sulbutiamină

Clomifen citrat (Clomid)

GBL

Sunifiram

Toremifen citrat (Fareston)

Intermediare farmaceutice

DMHA (2-aminoizoheptan)

Femara

T3

coluracetam

Aromasin

T4

Fasoracetam

Proviron

Oleat de etil (EO)

Adrafinil

Arimidex

Alcoolul benzilic (BA)

CRL-40,941 (Flmodafinil, Lauflumid)

Exemstane

Benzoil benzoat (BB)

NSI-189

Cabergoline (Caber)

Ulei de semințe de struguri (GSO)

Anamorelin

finasterideDutasteride

1,3-dimetilpentilamină (DMAA)

phenylpiracetam

Îmbunătățirea Sexului

4-Acetamidofenol (Paracetamol)

piracetam

avanafil

Acidul taurosursodezicolic (TUDCA)

aniracetam

vardenafil

Hidrobromid de dextrometorfan (DXM)

oxiracetam

Clorhidrat de dapoxetină

4-ANPP

Ashwaganda

Yohimbină clorhidrat

NPP

Rhodiola Rosea

tadalafil

glucagon

fosfatidilserina

Clorhidrat de vardenafil

chinidina

fosfatidilcolină


Galantamina

Alpha-GPC


Bine ați venit la Contact:

Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Wechat: 18124076819

Email: hk@chembj.com

SENDI Biotech


1505436426 (1) .jpg


Hot Tags: test ACE steroid anabolic testosteron Acetate, China, furnizori, discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like