Testosteron Cypionate Obținerea de musculare Anabolics

Testosteron Cypionate 58-20-8 Testul Cyp 99% Hormon Pulbere Muzicale Rezistenta 1, Testosteron Cypionate / Test Cip Identitate: Nume Produs: Testosteron Cypionate Alias: Test Cyp, Test Cypionate, Test C, Testosteron Cyp, Depo-Testosteron, 17b-hidroxi -4-androsten-3-onă CAS #: 58-20-8 MF: ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Testosteron Cypionate 58-20-8 Testul Cip 99% Hormon Powder Muscle Strength
 
1, Cypionat de testosteron / testarea Cipului:
 
Nume produs: Testosteron Cypionate
Alias: test Cyp, test Cypionate, test C, testosteron Cyp, depo-testosteron, 17b-hidroxi-4-androsten-3-onă
CAS #: 58-20-8
MF: C27H40O3
MW: 412,6
EINECS: 200-368-4
Aspect: Pulbere cristalină albă
Testosteron Cypionate Punctul de topire: 99,6ºC ~ 102ºC
Puritate: 99,26%
Standard: USP 35
Mod de livrare: Injecție
Testosteron Cypionate injectabil: 250 mg / ml
Doza efectivă (bărbați): 300-2000mg + săptămână
Doza efectivă (femeile): Nu se recomandă
Durata activă: 8 zile
Timp de detectare: 3 luni
Raport anabolic / androgen: 100/100
Utilizare: Cipionatul de testosteron este un medicament ieftin folosit pentru a susține dezvoltarea masculină, cum ar fi creșterea musculară, mărimea și forța, părul facial și vocea profundă.
 
2, Aplicații ale cipionatului de testosteron / Cip test:  
 
Cipionatul de testosteron este o versiune sintetică a hormonului testosteronic produs în mod natural. Acest hormon este responsabil pentru multe caracteristici fizice și psihice diferite la bărbați. Promovează unitatea sexuală, pierderea de grăsimi, ajută la obținerea și menținerea masei musculare slabe, crește densitatea osoasă și chiar poate proteja împotriva bolilor de inimă.
 
Testosteron Cypionate este un hormon foarte anabolic și androgenic care îl face un steroid excelent pentru a fi utilizat dacă cineva urmărește mai multă dimensiune și putere. Cipionatul de testosteron promovează retenția de azot în mușchi și cu cât mai mult azot musculiții dețin mai multă proteină pe care o stochează mușchii. Cipionatul de testosteron poate, de asemenea, să crească nivelurile unui alt hormon anabolic, IGF-1 în țesutul muscular care asigură activitate anabolică și mai mare. Cipionatul de testosteron are, de asemenea, capacitatea uimitoare de a mări activitatea celulelor prin satelit. Aceste celule joacă un rol activ în repararea mușchilor afectați. Testosteronul se leagă, de asemenea, de receptorul androgen pentru a promova mecanismele dependente de receptorii androgenici pentru câștigul de mușchi și pierderea de grăsimi.
 
Primul avantaj al cipionatului de testosteron este faptul că acesta poate fi injectat o dată pe săptămână și oferă câteva câștiguri foarte bune în ceea ce privește puterea și dimensiunea. Multe cariere în culturism și atletism au fost construite pe baza utilizării pe termen lung a acestui medicament.
 
Doze de 200-100 mg pe săptămână sunt obișnuite utilizând cipionatul de testosteron, rezultatele obținute fiind excelent găsite la jumătatea distanței la aproximativ 500 mg sau mai puțin pentru utilizatorul pentru prima dată și între 500-1000 mg săptămânal pentru sportivul mai avansat. Testosteronul se joacă bine cu orice și este, de asemenea, minunat atunci când este folosit singur. Atunci când sunt stivuite cu un alt steroid anabolic-androgenic, pot fi observate efecte androgenice distincte. Utilizarea cipionatului va îmbunătăți capacitatea regenerativă, precum și agresivitatea de formare, ceea ce va duce la o creștere semnificativă a rezistenței generale pe parcursul ciclului.
 
3, COA de Cypionat de Testosteron / Cip Test Pulbere:

1111.png

Comanda Contact Info:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi Biotehnologie Co, Ltd.


4, Cypionat de testosteron / Test de pudră Cyp Imagine:

3333.jpg

Hot Tags: testosteron cipionat musculare câștiga anabolice, China, furnizori, cu discount, cumpara, în vrac, lista de prețuri, de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like