Testul de testosteron cu enantat E Creșterea mușchiului

Testosteron propionat 100mg / ml propulsie propulsie propulsie 100mg / ml ulei de identificare: Despre propionat de testosteron noastre 100mg ulei 1> Suntem un producător de frunte de pulberi steroid, inclusiv pulbere de propionat de testosteron. 2> Noastre ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Fabrica de steroizi Testosteron Enanthate / Test E USP 99% pulbere


1, Informații generale despre Testosteron Enanthate:


Nume produs: Testosteron Enanthate

Alias: Test Enan, Test Enanthate, Test E, Testosteron Enan
CAS #: 315-37-7
MF: C26H40O3
MW: 400,59
EINECS: 206-253-5

Aspect: Pulbere cristalină albă

Puritate: 99,18%

Standard: USP

Metodă de livrare: Injectabilă
Ulei de injectare: Testosteron Enanthate 250 mg / ml

Doza efectivă (bărbați): 200-1000mg săptămână
Doza efectivă (femeile): Nu se recomandă
Durata activă: 8 zile
Timp de detectare: 3 luni
Raport anabolic / androgen: 100/100


2, Aplicații ale enantatului de testosteron:


Testosteronul Enanthatul este unul dintre cele mai vechi și probabil cele mai frecvent utilizate steroizi anabolizanți ai tuturor timpurilor. Testosteronul Enanthatul este o formă de eliberare cu acțiune înceată a hormonului de testosteron și ar fi prima formă mare / lungă a testosteronului esterului utilizat.


Testosteronul Enanthatul este unul dintre cele mai frecvent utilizate testosterone pentru tratamentul testosteronului scăzut. De asemenea, este extrem de popular în cercurile de îmbunătățire a performanțelor. Acesta este unul dintre cele mai accesibile steroizi anabolizanți de pe piață, este extrem de versatil, bine tolerat de majoritatea bărbaților adulți, iar aprovizionarea sa este prin acoperiș.


Testosteronul Enanthatul este un steroid anabolic care este perfect pentru toate nivelurile de utilizare. Acesta este steroatul anabolic perfect pentru utilizatorul de steroizi prima dată și va fi la fel de eficient pentru individ cu mult timp în șa.


În ambele cicluri de umplere și de tăiere, testosteronul Enanthate este în mod obișnuit stivuit cu alți compuși de natură care vor facilita scopul final al utilizatorului (volum, câștig în masă sau pierdere de grăsime). De exemplu, ciclurile de testosteron Enanthate în scopul sporirii includ de obicei utilizarea Deca-Durabolin (Nandrolone Decanoate) și / sau Dianabol (Methandrostenolone), în cazul în care Dianabol este de obicei rulat pentru primele 6 săptămâni ca un compus de pornire.

În cazul în care ciclurile Testosteron Enanthate se taie sau cicluri de pierdere a grăsimilor, testosteronul Enanthate este administrat, de obicei, la o doză foarte redusă de TRT (testosteron de substituție) de aproximativ 100 mg pe săptămână, în timp ce alți compuși mai preferați pentru tăiere și pierdere de grăsime sunt evidențiate în timpul ciclului . Utilizarea testosteron Enanthate la această doză este doar pentru a menține funcția fizică normală, mai degrabă decât pentru a sublinia câștigurile și îmbunătățirea performanței.


3, COA a testosteronului Enanthate:

2222.png

Comanda Contact Info:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi Biotehnologie Co, Ltd.


4, enantat de testosteron Imagine: 3333.jpg

Hot Tags: Testosteron Enanthate Test E Creșterea musculaturii, China, furnizori, cu discount, cumpărare, în vrac, prețul de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like