Trenbolone Enanthate Steroizi pentru a construi musculare

Nume produs: TRENBOLONE ENANTHATE
Sinonime: TRENBOLONE ENANTHATE; Ternbolone Enanthate; Trenbolon enthanate; TRENBOLONE ENANTHANATE; Trenbolon enenthanat
MF: C25H34O3
MW: 382,54
Vorbeste acum

Detalii produs

Trenbolone Enanthate Bodybuilding Steroizi pulbere pentru a construi musculare

Nume produs: TRENBOLONE ENANTHATE
Sinonime: TRENBOLONE ENANTHATE; Ternbolone Enanthate; Trenbolon enthanate; TRENBOLONE ENANTHANATE; Trenbolon enenthanat
MF: C25H34O3
MW: 382,54


Aplicarea trenbolonei Enanthate pe cultura culturala:

Când vorbim despre un rol mai important de ardere a grăsimilor, există steroizi cu pierdere de grăsime de această natură. Există steroizi anabolizanți androgenici care pot reduce în mod direct grăsimea corporală; cel mai important trenbolon Enanthate poate obține cele mai bune rezultate. Sa demonstrat că are un impact mai direct asupra celulelor grase reale sau a grăsimilor corporale stocate într-o capacitate de reducere. În timp ce este potrivit pentru acest scop, nu este scopul lor principal prin nici un mijloc, dar Trenbolone se va dovedi a purta acest scop cu mai multă autoritate.

Trenbolone Enanthate strălucește, de asemenea, este în capacitatea sa de a păstra foarte mult țesutul muscular slab. Când ne dieta, în scopul de a pierde grăsime corporală, nu greutate, dar de grăsime corporală trebuie să fie într-un deficit caloric; trebuie să ardem mai multe calorii decât consumăm. Ca urmare, pe măsură ce corpul se luptă cu schimbarea cu dorința de a se agăța de grăsimea corporală stocată datorită naturii sale de supraviețuire, țesutul muscular slab este adesea sacrificat pentru a-și satisface nevoile energetice. Pe măsură ce pierdem mai mult țesut muscular slab, aceasta încetinește ritmul metabolic și, bineînțeles, face fizicul să arate mai rău; Trenbolona Enanthate va preveni acest lucru. Desigur, devine și mai bine; prin trăsăturile sale, Trenbolone Enanthate va oferi cele mai bune efecte de condiționare vizuală.

Trenbolona Enanthatul este un steroid care va crește considerabil rezistența musculară, se poate face mai multă muncă și nu veți mai plictisi atât de repede și va juca, de asemenea, un rol important în recuperare și vindecare.


Trenbolon Enanthate Dozaj:

Administrare (masculin):
Doza uzuală pentru scopuri de îmbunătățire a performanțelor fizice și de performanță se situează în intervalul 150-300 mg pe săptămână, care este de obicei luată timp de 6-10 săptămâni consecutive. Acest nivel este suficient pentru a produce creșteri considerabile ale masei și a forței musculare slabe, care sunt de obicei combinate cu pierderi de grăsimi notabile și cu o creștere a definiției musculare.
Pentru majorarea sau tăierea celei mai mari cantități, Trenbolone-Enanthatul va fi foarte eficient în intervalul de 300 mg-500 mg pe săptămână, cu 400 mg pe săptămână, fiind, în general, o doză foarte solidă. Da, puteți utiliza mai mult, dar majoritatea vor găsi doze care vor ajunge mult peste 500 mg saptamana pentru a fi un pic mai putin favorabil efectul secundar, mai ales daca intra in gama de 600mg pe saptamana si aproape sigur daca depasesc 700mg pe saptamana.

Administration (femei):
Trenbolon Enanthatul nu este, în general, recomandat femeilor pentru scopuri fizice sau de sporire a performanței datorită naturii androgenice puternice și tendinței de a produce efecte secundare virilizante


Acetat de testosteron

Acetat de Trenbolon

MGF

Cipionat de testosteron

Trenbolon Enanthate

PEG MGF

Testosteron decanoat

Acetat de boldenonă

CJC-1295

Testosteron Enanthate

Undecelenat de boldenonă

CJC-1295 DAC

Testosteron izocaproat

Boldenone Cypionate

PT-141

Testosteron fenilpropionat

Propionat de boldenonă

Melanotan-1

Testosteron propionat

Stanolone

-Melanotan 2

Testosteron Undecanoat

Nandrolon fenilpropionat

GHRP-2

Mesterone

Nandrolon undecilat

GHRP-6

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cipionat

Ipamorelin

Clostebol Acetate

Nandrolon propionat

Hexarelin

Methylandrostanolone

metiltrienolonă

Sermorelină

Methenolone Enanthate

Propionat de propanat

oxitocina

Acetat de metanolonă

Drostanolone Enanthate

TB500

Anavar

tadalafil

triptorelină

Winstrol

vardenafil

tesamorelin

Clomifen citrat

Dianabol

gonadorelină

Toremifen citrat

Tamoxifen citrat

DSIP

finasteride

Clorhidrat de dapoxetină

Selank


图片39.jpg

Hot Tags: trenbolon enantat steroizi pentru a construi musculare, China, furnizori, reducere, cumpara, vrac, cota, calitate hiGH, in stoc

Anchetă

You Might Also Like