Trestolone Decanoate MENT Steroizi Deca Raw

95.5% Trestolone Decanoate MENT Long Ester Lichid de Debitre Deca 10ml 1, Trestolone Decanoate Revizuire: Trestolone, de asemenea cunoscut sub numele de MENT, este unul dintre cei mai puternici steroizi / hormoni creati pana in prezent. Acesta este cercetat ca un contraceptiv masculin, deoarece poate provoca rapid infertilitatea masculină în ...
Vorbeste acum

Detalii produs

95,5% Trestolone Decanoat MENT Ester Long Lichid Degradat Dece 10ml


1, Trestolone Decanoate Review:


Trestolone, cunoscut și ca MENT, este unul dintre cele mai puternice steroizi / hormoni creat până în prezent. Acesta este cercetat ca un contraceptiv masculin, deoarece poate provoca rapid infertilitate masculină în doze mici. Este aproape la fel de puternic ca și fratele mi-amleron 17-alfa-alchilat, Check Drops, dar fără efectele dăunătoare ale ficatului. Este un hormon 19Nor, ceea ce îl face un derivat de nandrolonă. Este foarte similar cu nandrolona, care este steroidul de bază în Deca, dar cu un atașat 7-alfa-metil. Aceasta înseamnă că este derivat de nandrolon fără reducerea 5-alfa, similară cu formarea trenbolonei (Tren). Diferența dintre trenbolon și penolon este următoarea: Trenul nu se aromizează în timp ce testolona face.


Așa cum s-ar putea aștepta de la esterul acetat de scurtă durată, efectele Trestolone Acetate devin vizibile în câteva zile:

Stimularea dramatică a apetitului
- Creșterea mare a rezistenței la sala de sport / rezistență
- Creste puterea
- Creșterea mărimii / greutății rapide
-Efectul lipolitice desecat
-Stimul de a conduce vehiculul

Trestolone este atât de confortabil pentru a alerga și extrem de eficient în capacitatea sa de a promova performanțele atletice și masa musculară, folosite de sine sau în stivă.


Notă: Am realizat un ester Trestolone Decanoat, care acționează mai mult timp, disponibil! Au fost personalizate multe loturi de Trestolone Decanoate pentru clienții noștri mari.


În ceea ce privește Trestolone Raw Steroids, avem:

1> trestolon

2> Acetat de trestolonă (formă pulbere, 98,2%)

3> Trestolone Decanoate (formă lichidă, 95,49%, testat de terți, clienții noștri profesioniști. Am încercat să facem formularul Trestolone Decanoate sub formă de pulbere, dar nu a reușit, forma lichidă sa dovedit a fi bună).


2, raportul de testare a calității Trestolone Decanoate Raw Liquid:
2222.jpg

3, Trestolone Decanoate lichid brut Imagine:

1111.jpg

Hot Tags: penolone decanoate ment deca steroizi brute, China, furnizori, reducere, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like