Turinabol-orală 4-Clorodehidrometiltestosteron

4-Chlorodehidrometrietestosteron Testosteron steroizi CAS 2446-23-3 Oral Turinabol cu înaltă calitate și prețul fabricii Bine ati venit la Contact Mitchell Pentru mai multe detalii Directly: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Detalii de bază: Nume produs: Turinabol-oral Alte nume: Turinadiol, ...
Vorbeste acum

Detalii produs

4-Chlorodehidrometiltestosteron Testosteron steroizi CAS 2446-23-3 Oral Turinabol cu înaltă calitate și prețul fabricii

hk@chembj.com

Bine ati venit la Contact Mitchell Pentru mai multe detalii Direct: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Detalii de bază:

Nume produs: Turinabol-oral

Alte denumiri: Turinadiol, 4-clorodehidrometiltestosteron

Alimă: 4-clorodehidrină Tiltestosteron, oral-turinabol, testosteron 4-clordehidrometil, 4-clorodehidro-metiltestosteron (oral turinabol), oral-turinabol, 4-clorodianabol; 4-clordihildrometiltestosteron

Număr CAS: 2446-23-3

EINECS: 219-112-8

MF: C20H27CI02

MW: 334,88

Utilizare: materii prime farmaceutice, hormon

Compoziție: 99%

MOQ: 10Grame

Detalii ambalare: Punga din folie sau ca cerință

Conditii de plata: T / T, Western Union, MoneyGram

Mod de transport: EMS, HKEMS, DHL, TNT, Fedex, UPS


Dozarea de oral Turinabol:

Când se utilizează oral Turinabol într-un ciclu de steroizi anabolizanți, mai puțin de 20 mg pe zi va fi o adăugare aproape inacceptabilă la un teanc sau va fi un ciclu foarte slab dacă este utilizat singur. Nu există un punct prea mic în depășirea a 50 sau 60 mg / zi, deoarece efectul anabolic adăugat va fi mic dacă este cazul. Iar reacțiile adverse adverse ale pompelor musculare excesive și / sau ale tensiunii arteriale sunt adesea la o limită de toleranță în acest moment, în timp ce devin excesive în trecut.

Oral Turinabol este de interes mai ales pentru istoria sa, nu pentru performanța sa. Când este aleasă, intervalul de dozare trebuie să fie de 20-60 mg / zi, administrat o dată pe zi sau preferabil de două ori. Este utilizabil de către oameni, deși există alegeri mai bune. OT este o alegere foarte slabă pentru femei.


CC:


Articole de testare

SPECIFICAȚIE

REZULTATE

Aspect

Pudră aproape cristalină albă


Pudră cristalină albă

Punct de topire

221.0 ~ 230.0ºC

224.0-230ºC

Pierdere prin uscare

0,5% max

0,34%

Rotație specifică

+ 114 ° ~ + 122 °

+ 118 °

Test (prin GLC)

99,0% min

99,9%

Concluzie

Specificațiile sunt conforme cu standardul întreprinderii.


Beneficii:

Turinadiolul este un steroid cu acțiune mai lentă. Atunci când se utilizează Turinabol, greutatea, puterea și creșterea masei musculare nu va fi prea dramatică; totuși, ele vor fi de bună calitate. De asemenea, Turinabol nu creează riscuri pentru efecte secundare estrogenice, astfel că există o retenție limitată a apei sau un risc pentru ginecomastie. Utilizatorul poate obține o privire tare asupra mușchilor datorită reținerii limitate a apei.

Este alchilat 17-alfa, ceea ce înseamnă că poate fi toxic pentru ficat. Turinabol poate, de asemenea, scădea capacitatea de coagulare a sângelui.

Dacă doriți cu adevărat să creșteți nivelul natural de testosteron și să primiți toate beneficiile care vin împreună cu acesta, adică. masa și forța musculară mai mare, rezistența îmbunătățită, recuperarea îmbunătățită etc. Este cel mai important produs pe care îl veți folosi vreodată!

Efectele secundare negative sunt rare, dar pot apărea din cicluri care sunt prea lungi sau cu doze mari. Oprirea propriei producții naturale de testosteron și a tumorilor testiculare (extrem de rare) sunt ambele efecte secundare ale acestor cicluri extreme.


Note utilizator: Recent, Oral-Turinabol și-a găsit drumul înapoi în mâinile sportivilor din întreaga lume. Este "nou" drog sexy care este de fapt foarte vechi. A fost arma secretă est-germană atunci când programul lor de dopaj sportiv se afla la înălțimea sa.

OT sau T-bol, așa cum se numește uneori, este o forță foarte bună și un medicament de masă, și deoarece nu se poate transforma în estrogen, poate fi chiar folosit pe o dietă de tăiere. Din acest motiv, devine premiul meu "cel mai versatil oral".

Majoritatea utilizatorilor fac destul de bine doze între 40 și 60 de miligrame pe zi, administrate în doze divizate.

4-Chlorodehydromethyltestosterone

Sediu

Clădirea Jindacheng, strada Zhongxin, strada Shajing, districtul Baoan, Shenzhen, Guangdong, China

 

Director de vânzări: Mitchell Lu

 

Email: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Mai mult, toate astea se află la ușă. Pentru mai multe informații despre cine suntem și ce facem, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și ne-ar plăcea să ne întoarcem la dvs.

Hot Tags: turinabol-orală 4-clorodehidrometîtestosteron, China, furnizori, cu discount, cumpărare, în vrac, lista de prețuri, de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like