Pierderea in greutate Steroizi Test Deca Testosteron Decanoate

Nume produs: Testosteron Decanoate
Alte nume: Test deca
CAS: 5721-91-5
EINECS: 227-226-4
Formula moleculară: C29H46O3
Masă moleculară: 442,67
Vorbeste acum

Detalii produs

Pulbere anabolice de steroizi Testosteron Decanoat 5721-91-5 Pierdere în Greutate

Detalii rapid:
Nume produs: Testosteron Decanoate
Alte nume: Test deca
CAS: 5721-91-5
EINECS: 227-226-4
Formula moleculară: C29H46O3
Masă moleculară: 442,67
Compoziție: 99%
Aspect: Pulbere cristalină albă

Descriere:
Testosteronul Decanoat este de obicei utilizat pentru injectarea intramusculară, absorbția lentă a uleiului, puternică și durabilă, poate fi menținută doar pentru câteva zile. Propionatul de testosteron poate promova dezvoltarea organelor masculine și caracteristicile secundare, favorizează sinteza proteinelor și formarea osoasă a estrogenului, inhibă creșterea endometrială și ovariană și funcția pituitară. Pentru testosteron, criptorhidism, hipogonadism masculin, boli ginecologice cum ar fi menoragia, fibroamele uterine, osteoporoza senilă și anemia aplastică.

Aplicații:
1. Caprostatul de testosteron a fost folosit mult timp ca parte a amestecului Sustanon 250. Recent a fost disponibil într-un produs cunoscut drept cel mai pur 250. Decanoatul permite ca medicamentul să rămână în sânge pentru o perioadă lungă de timp, permițând utilizatorului să injecteze o dată pe săptămână, și încă mai au un venit mare pentru a apărea.
2. Toate medicamentele, Neotest 250 vor da puterii și creșterii substanțiale a masei musculare, arde grăsimea corporală, cresc libidoul, cresc numarul de eritrocite, cresc nivelul IGF-1 și facilitează recuperarea de la exerciții intense. De asemenea, este posibil efectul de aromatizare.


utilizare:
1.Testosteronul Decanoat a fost folosit ca parte a amestecului Sustanon 250 pentru o lungă perioadă de timp. În prezent, acesta a devenit disponibil pe cont propriu într-un produs numit neatest 250. Esterul decanoat face ca acest medicament să rămână în fluxul sanguin pentru o perioadă extinsă perioadă de timp, permițând utilizatorului să injecteze o singură dată pe săptămână și încă au câștiguri puternice pentru a arăta de la acesta.
2. Ca și toate medicamentele, Neotest 250 va oferi utilizatorului mari câștiguri în ceea ce privește puterea și masa musculară, arderea grăsimii corporale, creșterea libidoului, creșterea numărului de celule roșii din sânge, creșterea nivelului IGF-1 și ușurarea recuperării de la antrenamente intense. medicamentele, efectele aromatizării sunt, de asemenea, posibile.

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com


Compania noastra poate furniza produse de inalta calitate la un pret competitiv.
Putem ambalaj în funcție de cerințele clienților.
Orice anchetă este binevenită!

Hot Tags: pierdere în greutate steroizi test deca testosteron decanoat, China, furnizori, reducere, cumpara, vrac, cota, hiGH calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like