Winstrol Stanozolol Steroizi orali sănătoși

Stanozolol / Winstrol steroizi anabolici orali USP 99% pulbere Lean musculare Masa Winstrol este steroidul de alegere pentru sportivi de performanță pentru a crește viteza, rezistența și agilitatea. Potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei; utilizați-l în timpul ciclului de tăiere pentru a păstra musculatura slabă și a sculpta plaja perfectă ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Stanozolol / Winstrol steroizi anabolici orali USP 99% pulbere Lean Muscle Mass


Winstrol este steroizatul ales pentru sportivii de performanță pentru a crește viteza, forța și agilitatea. Potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei; utilizați-l în timpul ciclului de tăiere pentru a reține mușchiul slab și a sculpta fizicul perfect pe plajă, cu o vascularitate îmbunătățită.

1, Stanozolol (Winstrol) Identificare:

Nume produs: Stanozolol
Alte denumiri: Winstrol (formă orală), Winstrol Depot (formă injectabilă)
CAS: 10418-03-8
MF: C21H32N2O
MW: 328,49
EINECS: 233-894-8
Aspect: Pulbere cristalină albă
Puritate: 99,43%

Standard: USP32

Se aplică la Stanozolol: tabletă orală

Categorii: Farmaceutice; API ; Biochimie; Steroizi și hormoni

Utilizare: Creșteți masa musculară slabă, puterea și capacitatea de a antrena mai mult și mai greu, pierderea de grăsimi


2, Stanozolol (Winstrol) Aplicații:

Stanozololul este un steroid anabolic androgenic sintetic, derivat din testosteron. Testosteronul este un hormon sexual masculin care este responsabil pentru caracteristicile sexuale masculine și structura musculară. Stanozolol este de departe unul dintre cele mai populare steroizi anabolizanți din toate timpurile; de fapt, este unul dintre puținele steroizi pe care un utilizator non-steroid le-ar putea numi. Acesta este un steroid anabolic care a câștigat atenția mass-media din întreaga lume de mai multe ori. Acesta a fost hormonul Stanozolol care a făcut titluri în timpul Jocurilor Olimpice din 1988 când Ben Johnson a fost dezbrăcat de medalia lui și a fost legat de MLB de mai multe ori decât poate fi numărat.

Stanozololul poate fi administrat pe cale orală sau intramusculară. Este disponibil în general sub formă de vinuri (tablete orale) și depozit winstrol (injecții intramusculare). În timp ce comprimatele orale trebuie luate în mod regulat, depozitul Winstrol furnizează o cantitate în vrac de stanozolol care se livrează treptat. Unele dintre utilizările sale terapeutice includ tratamentul anemiei aplastice și a angioedemului ereditar. Acesta a fost, de asemenea, indicat ca o terapie adjuvantă pentru tratamentul diferitelor alte afecțiuni medicale, cum ar fi tulburările vasculare și eșecul de creștere.
Winstrol sunt utilizate în mod obișnuit de către constructorii de corp pentru a construi muschii slabi în corpul lor și a arde excesul de grăsimi.


Beneficiile de stanozolol

- Stanozololul nu se transformă în estrogen
- Oferă o creștere a calității musculare
- Nu va cauza retenția apei
- Oferă o prezență Lean fără vrac
- Îmbunătățește rezistența globală
- Creste viteza, agilitatea si puterea
- Permite încărcarea steroizilor
- Moduri multiple de a lua Stanozolol
- Puține efecte secundare de stanozolol
- Biodisponibilitate ridicată


Winstrol folosit la femei
Winstrol se crede că asigură efectele anabolice (construirea mușchilor) cu efecte androgenice foarte mici. Prin urmare, efectele androgenice, cum ar fi adâncirea vocii și a pierderii de păr masculin, sunt rareori observate la utilizarea femeii de către winstrol. În plus, capacitatea Winstrol de a reduce grăsimea și de a crește aspectul sărac este de asemenea cea mai preferată alegere a steroidului anabolic printre femeile implicate în culturism și alte sporturi.


3, COA din Stanozolol (Winstrol) USP32:

1111.png

Comanda Contact Info:


Mailto: joy@ycgmp.com

Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi Biotehnologie Co, Ltd.


4, Stanozolol (Winstrol) Exemplu de pulbere Imagine:

222.jpg

Hot Tags: winstrol stanozolol steroizi sănătoși pe cale orală, China, furnizori, cu discount, cumpărare, în vrac, lista de prețuri, de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like