Clormadinonă Acetat Progesteron Estrogen Steroizi

Puritate înaltă Progesteron Estrogen Steroizi Pulbere Acetat de chlormadinonă CAS 302-22-7 pentru Contraceptive Chlormadinonă acetat Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Detalii rapide: Nr. CAS: 302-22-7 Alte nume: 6-Cloro- delta6-dehidro-17a-acetoxiprogesteron MF: C23H29C104 ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Puritate înaltă Progesteron Estrogen Steroizi Pulbere Acetat de clormadinonă CAS 302-22-7 pentru contraceptive

hk@chembj.com .jpg

Chlormadinone acetat Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Detalii rapide:

Nr. CAS: 302-22-7

Alte nume: 6-clor-delta6-dehidro-17a-acetoxiprogesteron

MF: C23H29ClO4

Numărul EINECS: 206-118-0

Locul de origine: Shenzhen, China (continentală)

Tip: Agenți anestezici

Gradul Standard: Gradul de Medicină

Numele marcii: SENDI

Număr model: a 302-22-7

Puritate: 99% min

Nume produs: Acetat de chlormadinonă

Descriere: pulbere albă

Sinonime: 6-clor-delta6-dehidro-17a-acetoxyprogesterone

Formula moleculară: C23H29C104

EINECS: 206-118-0

utilizare: utilizare farmaceutică

Pachet: 25 kg / tambur


Aplicarea produselor

Acetonatul de chlormadinonă (INN, USAN, BAN, JAN) (vândut sub denumiri comerciale precum Clordion, Gestafortin, Lormin, Non-Ovlon, Normenon, Verton și multe altele), uneori abreviat ca CMA cloro-6-dehidroprogesteron, este un progestin steroidic cu efecte antiandrogenice și antigonadotropice (și, prin extensie, antiestrogenice). CMA a fost utilizat în tratamentul sângerărilor vaginale, oligomenoreei, polimenoreei, hipermeororeei, amenoreei secundare și endometriozei. De asemenea, a fost utilizat clinic ca contraceptiv hormonal și în parte datorită capacității sale de a scădea nivelurile de estrogen, dar și de eficiență îmbunătățită în contracepție, cloradinona a fost frecvent combinată cu etinilestradiol în acest scop.

CMA este esterul acetat al clormadinonei, care, spre deosebire de CMA, nu a fost niciodată comercializat.


Acetat de clormadinonă (CMA), comercializat sub numele de mărci Belara, Lutéran și Prostal printre altele, este un medicament progesteron și antiandrogen utilizat în pilulele pentru controlul nașterii pentru a preveni sarcina, ca o componentă a terapiei hormonale menopauzale și în tratamentul tulburări ginecologice precum și afecțiuni dependente de androgen cum ar fi cancerul de prostată și cancerul de prostată la bărbați și acnee și hirsutism la femei. Este disponibil atât la o doză mică în combinație cu un estrogen în pilulele contraceptive, cât și în câteva țări precum Franța și Japonia, numai la doze mici, moderate și în doze mari, pentru diferite indicații. Se administrează pe cale orală.


Efectele secundare ale combinației de estrogen și CMA includ neregulări menstruale, dureri de cap, grețuri, sensibilitate la sân, descărcări vaginale și altele. La doze mari, CMA poate provoca disfuncții sexuale, demasculinizare, insuficiență suprarenală și modificări ale metabolismului carbohidraților printre alte efecte adverse. Medicamentul este un progestin sau un progestogen sintetic și, prin urmare, este un agonist al receptorului progesteron, ținta biologică a progesteronilor, cum ar fi progesteronul. Este, de asemenea, un antiandrogen și, prin urmare, este un antagonist al receptorului androgen, ținta biologică a androgenilor, cum ar fi testosteronul și dihidrotestosteronul. Datorită activității sale progestative, CMA are efecte antigonadotropice. Medicamentul are activitate glucocorticoidică slabă și nici o altă activitate hormonală importantă.


CMA a fost descoperit în 1959 și a fost introdus pentru uz medical în 1965. Acesta poate fi considerat un progestin de "prima generație". Medicamentul a fost retras în unele țări în 1970 din cauza preocupărilor legate de toxicitatea mamară observată la câini, dar acest lucru sa dovedit a nu se aplica oamenilor. CMA este disponibil pe scară largă în întreaga lume în pilulele pentru controlul nașterilor, dar în special nu este comercializat în țările predominant de limbă engleză. Este disponibilă numai în câteva țări, printre care Franța, Mexic, Japonia și Coreea de Sud.

Utilizări medicale

CMA se utilizează la o doză mică în combinație cu etinilestradiol (EE), un estrogen, în pilule combinate de control al nașterii. De asemenea, a fost utilizat în tratamentul afecțiunilor ginecologice, incluzând sângerări vaginale, oligomenoree, polinoree, hipermeorrhea, dismenoree, amenoree secundare și endometrioză și în Franța (sub numele de Lutéran) în tratamentul hormonului menopauzal în asociere cu un estrogen. CMA se utilizează în doze de 1 până la 2 mg pe zi în pilule combinate pentru controlul nașterilor și la doze de 2 până la 10 mg pe zi în tratamentul tulburărilor ginecologice. Pilele combinate de control al nașterilor care conțin EE și CMA s-au dovedit utile în reducerea simptomelor dependente de androgen, cum ar fi condițiile pielii și părului. Dozele de CMA de 15 până la 20 mg / zi au fost găsite pentru a îmbunătăți bufeurile.


CMA a fost utilizat pe scară largă ca mijloc de terapie privată de androgeni în tratamentul cancerului de prostată și a hiperplaziei prostatice benigne (BPH) în Japonia și Coreea de Sud, dar a folosit puține indicații în alte părți ale lumii. Se utilizează în doze de 50 până la 100 mg / zi în tratamentul bolilor de prostată. Similar cu acetat de cyproteron (CPA), CMA prezintă un risc mai scăzut de bufeuri decât analogii hormonului care eliberează gonadotropină (analogi GnRH). [13] Medicamentul este singurul alt antiandrogen steroidal pe lângă CPA care a fost aprobat și utilizat pentru tratamentul cancerului de prostată; megestrol acetat a fost, de asemenea, cercetat, dar nu a fost aprobat.


De asemenea, sa demonstrat că CMA este eficientă și în tratamentul altor afecțiuni dependente de androgen, cum ar fi acnee, seboree, hirsutism și pierderea parului la femei, similar cu CPA. Acesta a fost studiat la doze moderate de 4 până la 12 mg pe zi în tratamentul pubertății precoce la fete. Ea a prezentat beneficii similare cu cele ale acetatului medroxiprogesteron la aceste fete și sa constatat că reduce, dar nu abolă dezvoltarea prematură, cum ar fi creșterea sânilor și menstruația. Doar o creștere ușoară sau nu a părului axilar a fost observată la fete. CMA a fost, de asemenea, utilizat ca o componentă a terapiei hormonale pentru femeile transgender, similar cu CPA și spironolactona, deși numai în Japonia.


Efecte secundare

Vezi de asemenea: Acetat de cyproteron § Efecte secundare, Progestin § Efecte secundare și Antiandrogen § Efecte secundare

Cele mai frecvente efecte secundare ale pilulelor pentru controlul nașterii, care conțin EE și doze mici de CMA, au fost asociate cu anomalii menstruale, cefalee (37%), greață (23%), sensibilitate la sân (22%) și deversări vaginale (19% printre alții. Aceste formulări nu afectează negativ dorința sau funcția sexuală la femei și prezintă un risc mic sau deloc de depresie, schimbări de dispoziție sau creștere în greutate. CMA cu doze mari este asociată cu disfuncții sexuale (de exemplu, libidoul redus, disfuncția erectilă), părul corporal redus, insuficiența suprarenală și alterarea metabolismului carbohidraților. În schimb, nu împărtășește efectele adverse ale estrogenilor, cum ar fi disconfortul sânului și ginecomastia. CMA nu crește riscul de tromboembolism venos. Există un raport de caz privind dermatita autoimună progesteronică cu CMA. În mod similar cu alte progestine, dar în contrast cu progesteronul, s-a constatat că CMA crește semnificativ riscul de apariție a cancerului de sân atunci când este utilizat în asociere cu un estrogen în terapia hormonului menopauzal. Nu s-au observat anomalii ale testelor funcției hepatice la femeile care iau pilule combinate contraceptive conținând CMA sau CPA. Spre deosebire de CPA, CMA cu doze mari nu pare să fie asociată cu hepatotoxicitate.


Similar cu acetat de megestrol și acetat de medroxiprogesteron, CMA pare să prezinte mai puin potențial de genotoxicitate și carcinogenitate hepatică decât CPA în bioteste. Acest lucru pare a fi legat de lipsa grupului C1a, 2a metilen al CPA în aceste steroizi. Un caz de carcinom hepatocelular a fost raportat la o femeie care a luat o pilula contraceptivă care conține CMA. Cu toate acestea, incidența tumorilor hepatice la femei în asociere cu pilulele contraceptive care conțin CMA pare să fie similară cu cea pentru pilulele contraceptive care conțin alte progestine.

Dacă aveți orice întrebare Plz contactați-mă fără a ezita

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid, peptidă, agenți de stimulare sexuală, mineralororticoid, SARM, pierderea de grăsime.

Hot Tags: chlormadinonă acetat progesteron steroizi estrogeni, China, furnizori, cu discount, cumpăra, în vrac, prețul de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like