1-Test AAS Cypionate DHB dihidroboldenonă DHB

1, test 1, test DHB, 1 test Aspect: Pulbere de culoare albă până la gălbui Punct de topire: 117-119 ° C ˚C Puritate: 98% + 1-test Cip soluție: 1-Test Cyp 200mg / ml, 100mg / ml de calitate ...
Vorbeste acum

Detalii produs

1, 1-Test Profil Cip:

 

Nume produs: 1-testosteron Cypionate
Alias: 1-test Cyp, dihidroboldenone Cypionate, DHB Cypionate, dihidroboldenonă, 1 test, DHB, 1-test
Aspect: Pulbere albă până la gălbui
Punct de topire: 117-119 ° C
Puritate: 98% +
Soluție 1-Test Cyp: 1-Test Cyp 200mg / ml, 100mg / ml

Standard de calitate: standard de întreprindere, prin cromatografie, COA / HNMR / HPLC / LC-MS

 

2, 1-Test Cyp Applications:

 

Dihidroboldenona, cea mai cunoscută sub numele de 1-testosteron, este o formă redusă de 5alfa a boldenonei steroidice. Această lipsă de reducere a 5alfa cu compusul permite utilizatorilor să o administreze fără a suferi efectele secundare negative asociate cu această reacție chimică, dar, de asemenea, elimină beneficiile. Boldenone nu este singurul steroid care împărtășește asemănările cu dihidroboldenona. De fapt, dihidroboldenona este identică din punct de vedere chimic cu medicamentul methenolonă, cu excepția 1-metilației care este în afară de methenolonă. 1-metilarea a fost, desigur, adăugată metanololonei pentru a fi mai disponibilă atunci când este administrată pe cale orală și, prin urmare, dihidroboldenona nu este utilizată în mod eficient atunci când este administrată pe cale orală, deși a fost vândută o dată pe tabletă sub formă de tablete și pilule. Unele dintre aceste preparate peste medicament au fost realizate utilizând un sistem de eliberare similar cu Andriol, adică producerea unui produs solubil în ulei cu dihidroboldenonă. Acest lucru nu ar mai fi un sistem relativ util de livrare pentru utilizare, cu toate acestea, dacă cineva voia să maximizeze potențialul compusului. Injecția intramusculară este de departe cea mai eficientă metodă de administrare de utilizat ca și în cazul majorității steroizilor anabolizanți.

 

1-Test Cyp este un medicament ușor. Pentru a simplifica explicația exactă a medicamentului, este vorba despre Boldenone sub formă de dihidrotestosteron (DHT) pentru testosteron. Acest lucru ar explica de ce efectele lui 1-Test Cyp, atât pozitive, cât și negative, sunt atât de diferite de cele ale lui Boldenone. Ca și testosteronul și dihidrotestosteronul, o porțiune din Boldenone pe care un utilizator o administrează se transformă în dihidroboldenonă. De asemenea, în mod similar, dihidroboldenona ca dihidrotestosteronul nu se convertește la nimic altceva decât acel compus. 1 - Testul Cyp, în timp ce nu este prea androgen, este un anabolic puternic.

 

1-test Cyp a fost demonstrată că medicamentul se leagă extrem de bine și selectiv față de receptorul androgen și stimulează transactivarea receptorului androgen al genelor reporter dependente. Acest lucru se aseamănă cu un medicament care posedă capacitatea de a stimula creșterea semnificativă a mușchiului, fără a produce efecte secundare androgenice. Evident, acest lucru este foarte benefic pentru mulți sportivi și culturari. Anecdotic, unii utilizatori au indicat că durerea post-injectare cu 1-Test Cyp poate deveni o problemă pentru unii. Diluarea medicamentului fie cu alt medicament injectabil, fie cu un alt tip de ulei steril pare să atenueze cel puțin o parte din acest disconfort. Tipul de ester utilizat nu pare să anuleze această durere pentru utilizatorii care o experiență cu toate acestea.

 

Mulți culturisti afirmă că o doză mai mică este de 300-400 mg / săptămână, în timp ce alții spun că 1000 mg / săptămână nu este mai puțin frecventă. Cu toate acestea, ca toate steroizii anabolizanți, această sumă va varia de la o persoană la alta pentru efecte optime. În plus, ca și în cazul oricărui steroid, există întotdeauna un punct de întoarcere în scădere. Înțelesul la ce fac negativele mai mari decât cele pozitive. Indiferent de esterul utilizat, totuși, aceleași reguli se aplică pentru menținerea nivelurilor dorite de 1-test în sânge când vine vorba de frecvența injecției.

 

3, 1-Testarea probelor de pudră de cip de cip:

 


Comanda Contact Info:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi Biotehnologie Co, Ltd.

Adăugați: clădirea 6K Jindacheng, Zhongxin Road, Shajing, districtul Baoan, Shenzhen, China

Hot Tags: 1-test cyp dhb dihidroboldenone cipionat aas, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like