Beta-nicotinamidă mononucleotidă Nmn

Calitate superioară 99% min Pure Nmn beta-nicotinamidă Pulbere mononucleotidă CAS 1094-61-7 pentru anti-îmbătrânire Bine ati venit la contactul Mitchell Pentru mai multe detalii Direct: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Nicotinamida mononucleotida în celulele umane joacă un rol important în generarea de energie, se ocupă ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Calitate superioară 99% min Pulbere mononucleotidă pură Nmn beta-nicotinamidă CAS 1094-61-7 pentru anti-îmbătrânire

hk@chembj.com .jpg

Bine ati venit la Contact Mitchell Pentru mai multe detalii Direct: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Nicotinamida mononucleotidă din celulele umane joacă un rol important în generarea de energie, se ocupă în sinteza NAD (nicotinamidă adenină dinucleotidă, conversie energetică importantă a coenzimelor), utilizată în anti-îmbătrânire, zahăr din sânge și alte produse de îngrijire a sănătății.


Detaliile de bază :

Nume produs: Beta-nicotinamidă Mononucleotidă

Nr. CAS: 1094-61-7

Alte nume: nicotinamidă mononucleotidă

MF: C11H15N2O8P

EINECS Nr.214-136-5

Locul de origine: Shenzhen, China (continentală)

Tip: Agenți antibiotici și antimicrobieni, analgezice antipiretice și AINS

Gradul Standard: Gradul de Medicină

Numele marcii: SENDI

Puritate: 99% Min

Aspect: Pulbere albă

Test: HPLC 99%

Perioada de valabilitate: 24 de luni

Aplicație: Produse farmaceutice

Grad: Gradul farmaceutic


Utilizări de mononucleotidă beta-nicotinamidă:

-Nototinamida Mononucleotida apartine vitaminei B, care participa la metabolism in organism, poate fi folosita pentru a preveni boala de defectiune a pellagra sau a altor boli de niacin.

-Nototinamida Mononucleotida ar putea fi folosita ca alimentatie / nutritie umana, cabina de crestere si intarire a imunitatii.


Nicotinamida mononucleotide joacă un rol important în producerea de energie de celule umane, care este implicată în sinteza NAD intracelulară (nicotinamidadenin dinucleotidă, o coenzimă importantă pentru conversia energiei celulare).


Aplicarea mononucleotidului β-nicotinamidă

Nicotinamida mononucleotidă (NMN), un produs al reacției NAMPT și un intermediar-cheie NAD +, ameliorează intoleranța la glucoză prin restabilirea nivelelor NAD + la șoarecii T2D indusă de HFD.

NMN îmbunătățește, de asemenea, sensibilitatea la insulină hepatică și restabilește expresia genică legată de stresul oxidativ, răspunsul inflamator și ritmul circadian, parțial prin activarea SIRT1. NMN este utilizat pentru studierea motivelor de legare în cadrul procedeelor de aptameri ARN și a proceselor de activare a ribozomului care implică fragmente de ARN-activat de mononucleotidă β-nicotinamidă (β-NMN). Acesta va fi folosit numai pentru cercetare.


β-Nicotinamidă mononucleotidă Descriere

Nicotinamida mononucleotidă (NMN), un produs al reacției NAMPT și un intermediar-cheie NAD +, ameliorează intoleranța la glucoză prin restabilirea nivelelor NAD + la șoarecii T2D indusă de HFD. NMN îmbunătățește, de asemenea, sensibilitatea la insulină hepatică și restabilește expresia genică legată de stresul oxidativ, răspunsul inflamator și ritmul circadian, parțial prin activarea SIRT1. NMN este utilizat pentru studierea motivelor de legare în cadrul procedeelor de aptameri ARN și a proceselor de activare a ribozomului care implică fragmente de ARN-activat de mononucleotidă β-nicotinamidă (β-NMN). Acesta va fi folosit numai pentru cercetare.


Detaliile mononucleotidului beta-nicotinamidă:

Coenzima NAD și derivații săi sunt implicați în sute de reacții redox metabolice și sunt utilizate în ADP-ribozilarea proteinei, deacetilarea histonei și în unele căi de semnalizare Ca2 +. NMNAT (EC 2.7.7.1) este o enzimă centrală în biosinteza NAD, care catalizează condensarea mononucleotidului nicotinamidic (NMN) sau a mononucleotidei acidului nicotinic (NaMN) cu fragmentul AMP al ATP pentru a forma NAD sau NaAD.

NMNAT1 este cea mai răspândită dintre cele trei gene ortologe cu activitate de adenililtransferază a nicotinamidă-nucleotidică (NMNAT). Șoarecii genetici care nu au NMNAT1 mor în timpul embriogenezei timpurii, indicând rolul critic al acestei gene în viabilitatea organismului. Dimpotrivă, șoarecii lipsiți de NMNAT2, care se exprimă predominant în țesuturile neuronale, dezvoltă completă, dar mor imediat după naștere. Cu toate acestea, NMNAT1 este dispensabil pentru viabilitatea celulară, deoarece deleția homozigotă a acestei gene are loc în tumorile glioblastomului și liniile celulare. Activitatea enzimatică NMNAT este probabil esențială la nivel celular, deoarece ablația completă a activității NMNAT în organismele de model conduce la inviabilitatea celulară.


Beta-nicotinamidă Mononucleotidă COA:

ARTICOLE

STANDARD

REZULTATE

Numele producătorului

Beta-nicotinamidă Mononucleotidă


Puritate

Beta-nicotinamidă Mononucleotidă ≥98%

99,6%

Cuprins

(Bază anhidră)

------

97,1%

Aspect

Pulbere liofilizată albă până la gălbuie

se conformeaza

Miros

Caracteristică

se conformeaza

Dimensiunea ochiului

100% trece 80 mesh

se conformeaza

Conținutul de apă

<>

4,6%

PH (10 mg / ml)

2-4

2.7

Pb

<>

se conformeaza

Fe

<>

se conformeaza

cu

<>

se conformeaza

Al

<>

se conformeaza

Concluzie

Conform specificațiilor

Depozitare

Păstrați uscat și departe de lumină puternică și căldură, de depozitare pe termen lung

la -25 ℃ până la -15 ℃.

Termen de valabilitate

2 ani


Bine ați venit la Contact:

Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Wechat: 18124076819

Email: hk@chembj.com

SENDI Biotech (furnizor real)


Cumpărați = Produsele noastre + Serviciul nostru
1.Daca aveti intrebari despre noi sau despre produsele pe care le aveti, spuneti-ne si puteti fi siguri ca va vom raspunde in detaliu cu 24 de ore si pentru satisfactia dumneavoastra.
2. Designul personalizat este disponibil, OEM & ODM sunt binevenite.
3. Salut bine vizita dvs. în compania noastră, dacă este disponibilă

 

Sugestie:

Vă rugăm să verificați pachetele după ce ați primit bunurile, dacă aveți produse greșite / problemă de calitate / cantitate scurtă, vă rugăm să reveniți la noi ca prioritate. Rețineți că trebuie să ne trimiteți imagini cu privire la elementele defecte care privesc acest lucru și vom lua în considerare înlocuirea sau rambursarea acestora în mod corespunzător.

 

Exemplu de politică de expediere:

Politica noastră este să depunem eforturi pentru obținerea celui mai rapid timp de expediere posibil, iar expedierile vor ieși de obicei în 3 zile de la plasarea comenzii.

2 Cantitatea de eșantion va fi expediată ca "eșantion gratuit pentru utilizarea în laborator", este puțin probabil să plătiți taxe vamale și de import.

3 Detaliile piesei vor fi furnizate la scurt timp după efectuarea expedierii, detaliile de transport vor fi actualizate până la sosirea lor fără deteriorare.

 

Politica de returnare a probelor:

La SENDI Biotech, satisfacția dumneavoastră este garantată, dacă sunteți nemulțumit de orice motiv cu un produs, vă rugăm să trimiteți înapoi eșantionul utilizat împreună cu dumneavoastră și să vă prezentați o scurtă notă despre motivul pentru care sunteți nemulțumit în termen de 45 de zile de achiziționare pentru o rambursare completă la adresa de mai jos (Ne pare rău că nu putem accepta pachetele fără plată în avans / în avans).

ShenZhen Sendi Biotech Limited

6K Jindacheng Clădire, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District,

Shenzhen, Guangdong, China


1526636423(1).jpg

Dacă aveți întrebări, puteți să mă contactați în mod liber ~

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroizi, peptide, agenți de stimulare sexuală, materii prime farmaceutice, SARMS, pierdere în greutate etc.

Despre pret:   Datorită avem propria noastră fabrica, vom oferi prețul nostru bottom.please contactați-ne!

 

Condiții de ambalare, livrare și plată:

După efectuarea plății, vă vom trimite un produs în decurs de 3-5 zile, personalul nostru de asistență tehnică vă va oferi detalii complete despre livrare, de asemenea, acestea vor fi la dispoziția dvs. după ce veți primi și testa produsele.


Hot Tags: beta-nicotinamidă mononucleotidă nmn, China, furnizori, cu discount, cumpărare, în vrac, prețul de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like