Culturism Prohormone Prostaglandin Misoprostol

Oral Anabolic steroizi Misoprostol CAS 59122-46-2 Prevenirea ulcerului Pierderea avortului esuat Postpartum Misoprostol Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Detalii rapide: CAS Nr: 84371-65-3 Alte nume: Misoprostol MF: C29H35NO2 Locul de Origine: Shenzhen, China (continentală) ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Orale steroizi anabolizanți Misoprostol CAS 59122-46-2 Prevenirea ulcerului Pierderea avortului după sarcină Postpartum

hk@chembj.com .jpg

Misoprostol Contactați Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Detalii rapide:

Nr. CAS: 84371-65-3

Alte nume: Misoprostol

MF: C29H35NO2

Locul de origine: Shenzhen, China (continentală)

Tip: Agenți antineoplazici, vitamine, aminoacizi și coenzime

Gradul Standard: Gradul de Medicină

Numele marcii: SENDI

Număr model: Clasa de vârf

Puritate: 99,9%

Nume produs: Mifepristone

Certificat: ISO9001

Specificație: 99% HPLC

Stoc disponibil

Grad :: Gradul de Medicină

CC: Disponibil

Depozitare: Loc uscat la rece

Metoda de testare: HPLC

MOQ: 1G

Culoare: Pulbere albă

Utilizare:

Misoprostol este aprobat pentru utilizarea în prevenirea ulcerului gastric indus de NSAID. Acționează asupra celulelor parietale gastrice, inhibând secreția acidului gastric prin inhibarea mediată de receptorul cuplat al proteinei G a adenilat ciclazei, ceea ce duce la scăderea nivelurilor ciclului AMP intracelular și scăderea activității pompei de protoni la suprafața apicală a celulei parietale. Deoarece alte clase de medicamente, în special antagoniști ai receptorilor de H2 și inhibitori ai pompei de protoni, sunt mai eficienți pentru tratamentul ulcerelor acute peptice, misoprostolul este indicat numai pentru utilizarea de către persoanele care iau ambii AINS și prezintă un risc crescut pentru ulcerele induse de AINS , inclusiv persoanele în vârstă și persoanele cu complicații ulceroase. Misoprostolul este uneori coprescripționat cu AINS pentru a preveni efectul lor comun nedorit al ulcerului gastric (de exemplu, cu diclofenac în Arthrotec).
Misoprostolul are alte acțiuni protectoare, dar este eficient numai din punct de vedere clinic la doze suficient de ridicate pentru a reduce secreția de acid gastric. De exemplu, la doze mai mici, misoprostolul poate stimula secreția crescută a mucusului protector care controlează tractul gastrointestinal și crește fluxul sanguin al mucoasei, mărind astfel integritatea mucoasei. Cu toate acestea, aceste efecte nu sunt suficient de pronunțate pentru a justifica prescrierea misoprostolului la doze mai mici decât cele necesare pentru supresia acidului gastric.
Cu toate acestea, chiar și în tratamentul ulcerelor induse de AINS, omeprazolul sa dovedit a fi cel puțin la fel de eficace ca misoprostolul, dar a fost semnificativ mai bine tolerat, astfel încât misoprostolul nu ar trebui considerat un tratament de primă linie. Diareea indusă de misoprostol și nevoia de doze zilnice multiple (de obicei patru) sunt principalele probleme care afectează respectarea terapiei.

Aplicații:
Cel mai frecvent raportat efect advers de a lua un misoprostol pe cale orală pentru prevenirea ulcerelor gastrice este diareea. În studiile clinice, o medie de 13% dintre pacienți au raportat diaree, care a fost asociată cu doza și de obicei a apărut la începutul tratamentului (după 13 zile) și a fost, de obicei, auto-limitare (rezolvând adesea în decurs de 8 zile) 2% dintre pacienți) au solicitat întreruperea tratamentului cu misoprostol.

Următoarele efecte adverse cele mai frecvent raportate ale administrării misoprostol oral pentru prevenirea ulcerului gastric sunt: dureri abdominale, greață, flatulență, cefalee, dispepsie, vărsături și constipație, dar nici unul dintre aceste reacții adverse nu a avut loc mai frecvent decât în cazul administrării placebo. În practică, febra este aproape universală atunci când se administrează doze multiple la fiecare 4-6 ore.

Misoprostolul nu trebuie luat de către femeile gravide pentru a reduce riscul ulcerului gastric indus de AINS, deoarece crește tonusul uterin și contracțiile în timpul sarcinii, ceea ce poate provoca avorturi parțiale sau complete și deoarece utilizarea sa în timpul sarcinii a fost asociată cu defecte congenitale.

Descriere:
Misoprostolul este un medicament folosit pentru a începe munca, a induce avorturi, a preveni și a trata ulcerele de stomac și pentru a trata sângerările postpartum datorită contracției insuficiente a uterului. Pentru avorturi se utilizează cu mifepristonă sau metotrexat. Este un prostaglandin E1 sintetic (PGE1).

Reacțiile adverse frecvente includ diareea și durerea abdominală. Este o categorie de sarcină X, care înseamnă că este cunoscut faptul că are ca rezultat rezultate fetale negative dacă este luat în timpul sarcinii. Este posibil să apară rupturi uterine.

Este pe Lista Organizațiilor Mondiale a Sănătății cu medicamente esențiale, cele mai importante medicamente necesare într-un sistem de sănătate de bază. Misoprostolul a fost inventat și comercializat de GD Searle & Company sub denumirea comercială Cytotec, dar sunt disponibile și alte denumiri comerciale și formulări generice.

Specificație

Articole Specificație Rezultate
caracteristici Pulbere albă până la aproape albă confirmă faptul că
Identificare HPLC și UV confirmă standardul confirmă faptul că
Solubilitate clar confirmă faptul că
Apă,% ≤5.0 1,81
Impurități individuale,%
Tip misoprostol de tip A ≤0.30 0,14
B-tip miprostol ≤0.30 ND
Norsoprostol ≤0.10 ND
8-epimisoprostol ≤0.30 0,08
12-epimisoprostol ≤1.0 0,24
Orice altă impuritate unică ≤0.50 0,07
Impurități totale,% ≤2.0 0.53
Reziduuri la aprindere,% ≤1.50 0,56
Metale grele, ppm ≤10.0 confirmă faptul că
Compoziție,% 0,9 ~ 1,10 1,05

Ulcere gastrice și duodenale

Misoprostol este aprobat ca produs medicinal finit pentru prevenirea și tratamentul leziunilor mucoaselor legate de medicament sau ulcerului stomacal și al duodenului, care pot apărea atunci când se administrează medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, iar administrarea lor nu poate fi întreruptă, nici doza poate fi redusă .


Datorită efectului asupra musculaturii uterine, o cerere poate fi făcută numai dacă se exclude sarcina. Misoprostol nu trebuie administrat în timpul alăptării, deoarece trece în laptele matern.

Pericolul abuzului a fost că femeile gravide sub pretextul plângerilor gastrice din cauza utilizării analgezicilor ar putea fi prescrise de medicul lor de familie Misoprostol, dar fondurile au luat totuși avortul ilegal.


Ginecologie, Obstetrică

Alte domenii de aplicare sunt în ginecologie și obstetrică. După naștere, misoprostolul este utilizat pentru a trata complicațiile hemoragice. În plus, este folosit pentru a induce forța de muncă, pentru a declanșa un avort atenuat și pentru a susține avortul medical în primul și al doilea trimestru (trimestrul) de sarcină. Un avort medical apare prin administrarea medicală a mifepristonei, două zile mai târziu se administrează Misoprostol.


Din cauza acestor indicații importante, medicamentul se află pe lista OMS a medicamentelor esențiale. Cu toate acestea, se critică faptul că nu este inclusă în această listă pentru complicațiile hemoragice după naștere, deși această metodă este relativ ușor de aplicat chiar și în zone îndepărtate. Pentru aplicațiile ginecologice sau obstetricale, medicamentele finite conținând misoprostol sunt aprobate numai într-un număr limitat de țări [8], prin urmare, cererea este în mare parte utilizată în afara etichetei, inclusiv în Germania. Misoprostolul este singurul prostaglandin care poate fi administrat oral în aceste indicații.


Nevralgie trigeminală

Într-un studiu mic, deschis, sa demonstrat că misoprostolul este eficient în tratamentul nevralgiei trigeminale refractare la pacienții cu scleroză multiplă.


Efecte secundare

În tratamentul ulcerelor, diareea, care apare în 13% din cazuri, duce la întreruperea totală a tratamentului la 0,5%.


De asemenea, poate provoca greață și dureri abdominale, precum și dureri de cap și amețeală. Efectele cardiovasculare sunt practic inexistente

Dacă aveți orice întrebare Plz contactați-mă fără a ezita

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid, peptidă, agenți de stimulare sexuală, mineralocorticoid, SARMS, pierderea de grăsime.

Hot Tags: culturism prohormones prostaglandin misoprostol, China, furnizori, reducere, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like