Sarea cromică a picolinatului de crom Picolinat

Sucul de crom (III) de acid picolinic CAS 14639-25-9 Supliment nutrițional suplimentar cu crom Picolinat care întărește mușchii și promovează scăderea în greutate Contactați Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Detalii rapide: Nr. CAS: 14639-25-9 Molecular Formula: Cr (C6H4NO2) 3 Greutate moleculară: 418,33 ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Suc de crom (III) cu acid picolinic CAS 14639-25-9 Suplimente nutritive cu crom Picolinat care întăresc mușchii și promovează scăderea în greutate Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Detalii rapide:

Nr. CAS: 14639-25-9

Formula moleculară: Cr (C6H4NO2) 3

Greutate moleculară: 418,33

Caractere: roșu purpuriu și praf de cristal mic. Este foarte stabilă la temperatura camerei.

Nume produs: Picolinat de crom

Sinonime Nume: Sare picolinic acid crom (III); Sarea cromică a acidului 2-piridincarboxilic

Cromul este un mineral pe care oamenii îl cer în cantități. Se găsește în cantități mici în alimente precum drojdia de bere, ficatul de vițel, cerealele integrale, carnea prelucrată și brânza.


Funcţie:

Picolinatul de crom funcționează împreună cu insulina produsă de pancreas pentru a metaboliza carbohidrații. Picolinatul de crom a fost utilizat în medicina alternativă ca un ajutor pentru scăderea colesterolului sau pentru îmbunătățirea utilizării de către organism a glucozei (zahărului). Este, de asemenea, frecvent prezentat ca un supliment de pierdere în greutate, care ajută la reducerea grăsimii corporale și la creșterea musculaturii slabe.

1. Picolinatul de crom contribuie la scăderea în greutate.

2. Picolinatul de crom poate îmbunătăți starea de spirit

3. Picolinatul de crom poate stimula energia.

4. Picolinatul de crom poate crește în durata de viață.


Aplicație:

Promovarea dezvoltării reproducerii la animale, accelerarea producției și promovarea sintezei proteinelor. Promovarea dezvoltării gonadale, îmbunătățirea calității ovulației, promovarea dezvoltării ouălor, îmbunătățirea performanței reproductive. Reducerea grăsimilor carcasei, creșterea procentului de carne macră, îmbunătățirea calității carnii. Rata de fertilizare și îmbunătățirea vitezei de creștere a crescătorilor, îmbunătățirea calității ouălor, reducerea proporției de ouă de timp. Îmbunătățiți funcția imună, îmbunătățiți stresul, reduceți boala.


Furajul cu crom organic poate duce la beneficii de mai jos pentru animale:

1. Picolinatul de crom poate îmbunătăți performanța creșterii animalelor, în special în condiții de stres.

2. Picolinatul de crom reduce rata de conversie a hranei pentru animale, economisind costul furajelor.

3. Picolinatul de crom poate îmbunătăți, de asemenea, imunitatea animalelor și performanța reproductivă


Picolinat de crom Descriere:

Chromium picolinate este un supliment nutrițional care funcționează pentru a crește eficiența insulinei la niveluri optime. Obtinandu-se o popularitate crescuta in Statele Unite, acest supliment a fost atras de un miracol mineral, unul anuntat pentru a avea nenumarate efecte, inclusiv pierderea in greutate, imbunatatirea dispozitiei, promovarea energiei, cresterea duratei de viata si chiar prevenirea acneei. Cea mai obișnuită utilizare a picolinatului de crom este ca un ajutor pentru pierderea în greutate; afirmă că acest supliment poate topi grăsimile, reduce drastic pofta de mâncare și crește metabolismul și este însoțită de popularitatea picolinatului de crom în cultura noastră obsedată de dietă. Recent, suplimentul a fost comercializat ca o alternativă sigură la steroizi, pretinzând că crește puterea și masa musculară slabă.


Picolinatul de crom este un ingredient obișnuit în numeroasele preparate pe bază de plante care pot fi disponibile pentru vânzarea în afara magazinului la farmacia locală sau pe internet. Cu toate acestea, deoarece picolinatul de crom este un supliment nutrițional, mai degrabă decât un medicament eliberat sub formă de rețetă, cercetarea științifică este, în general, nesuportantă în ceea ce privește pretențiile privind pierderea în greutate care înconjoară picolinatul de crom; consumatorii trebuie să fie conștienți de aceste discrepanțe atunci când iau decizia de a lua acest sau orice alt supliment nutrițional.


Specificație:

 

Crom picolinat

USP31

Exportul de produse farmaceutice

Articol

Spec.

Spec.

Puritate [Cr (C6H4NO2) 3dry]%

98.0 ~ 102.0

≥99.9%

Crom [Cr]%

-

≥12.3

Clorură [Cl]%

≤0.06

≤0.06

Plumb [Pb]%

-

≤0.005

Arsenic [AS]%

-

≤0.0005

Pierdere prin uscare (105 ° C)%

≤4

≤0.5

Finețea (150um)%

-

≥95

Sulfat (SO4)%

≤0.2

≤0.2
Crom picolinat

Nivelul furajelor

Gradul de alimentare (1 ‰ crom)

Articol

Spec.

Spec.

Puritate [Cr (C6H4NO2) 3 uscat]%

≥98.5

≥0.08

Crom [Cr]%

≥12.18

0,09-0,11

Plumb [Pb]%

≤0.005

≤0.001

Arsenic [AS]%

≤0.0005

≤0.0005

Pierdere prin uscare (105 ° C)%

≤0.5

≤2.0

Finețea (150um)%

≥90

≥90

Densitate (g / ml)%

≤0.45

-

Folosirea istoriei despre picolinatul de crom:

În 1959, cromul a fost identificat pentru prima dată ca un element care permite insulinei hormonale să funcționeze corect.

De atunci, cromul a fost studiat pentru diabet și a devenit un supliment alimentar popular. Este disponibil pe scară largă în magazinele de produse alimentare de sănătate, magazinele de medicamente și online.

În 2004, Institutul de Medicină a revizuit informațiile de siguranță privind cromul pentru o monografie prototip și a concluzionat că picolinatul de crom este sigur atunci când este folosit într-un mod compatibil cu datele clinice publicate (până la 1,6 miligrame de picolinat de crom pe zi sau 200 micrograme de crom pe zi pentru trei până la șase luni).

Cu toate acestea, există foarte puține informații despre siguranța utilizării cromului pe termen lung. Au existat cazuri clinice rare de reacții adverse secundare după administrarea suplimentelor de crom picolinat.


Cromul este factorul de toleranță la glucoză (GTF), un ingredient important al. Poate crește activitatea insulinei, participă la sinteza proteinelor și acizii nucleici, metabolismul grăsimilor, reduce conținutul de grăsimi corporale. Cromul încă mai poate face sistemul imunitar să consolideze și să îmbunătățească corpul în condiții proaste cu rezistență la contra-iritabilitate. Domenii de aplicare: medicamente, alimente pentru sănătate, aditivi pentru hrana animalelor principala eficacitate: ca factori de sănătate medicală și de îngrijire a sănătății: grăsime inhibitoare hipoglicemiantă, suplimente de greutate redusă, corp puternic al mușchilor, spori imunitatea. Ca aditivi pentru hrana animalelor: 1, crește ChuQinRou, ouă, bunica, ieșirea chow și rata de supraviețuire a vițeilor, 2, promova creșterea animalelor hipoglicemică inhibitoare a grăsimilor rapide, crește randamentul hranei pentru animale, 3, reglementează performanța endocrină și creșterea reproducerii animale și păsări de curte, și a calității carcaselor de pasăre, îmbunătățirea calității slabe a carnii, reducerea stresului animalelor și a păsărilor de curte, întărirea stresului anti-stres, îmbunătățirea funcției imune, reducerea riscului de creștere a efectivelor de animale și creșterea păsărilor.

c5a0ef4a896816f64ad07caba4c27588_Wholasale-crom-picolinat-CAS-14639-25-9.jpg

Dacă aveți orice întrebare Plz contactați-mă fără a ezita

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroizi, peptide, agenți de stimulare sexuală, materii prime farmaceutice, SARMS, pierdere în greutate etc.

Hot Tags: crom picolinat acid picolinic crom sare, China, furnizori, reducere, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like