Drostanolone Enanthate Mast E Strength Gain

99% Drostanolone Enanthate Masteron Steroid Mast E Cresterea Pierderi de grăsime 1, Drostanolone Enanthate Profil: Denumirea produsului: Drostanolone Enanthate Alias: Masteron Enanthate; Mast E; Mast Enan; Drostanolone; Drolban CAS #: 472-61-145 MF: C27H44O3 MW: 416,64 Aspect: Pulbere albă cristalină ...
Vorbeste acum

Detalii produs

99% Drostanolone Enanthate Masteron Steroizi Mast E Cresterea Pierderii Ingrasamantului


1, Drostanolone Enanthate Profil:

Denumirea produsului: Drostanolone Enanthate
Alias: Masteron Enanthate; Mast E; Mast Enan; Drostanolone; Drolban
CAS #: 472-61-145
MF: C27H44O3
MW: 416,64
Aspect: Pulbere cristalină albă

Puritate:> 98%

Punct de topire: 63-69 ° C
Categorii: steroizi și hormoni; Seria Drostanolone; API; Masteron steroizi

2, Drostanolone Enanthate Aplicații:


Masteron este derivat DHT (dihidrotestosteron). Este un steroid anabolic injectabil. Este disponibil în general ca: - Propionat de Drostanolonă și Enantat de Drostanolonă. Este de obicei slanged ca Mastabol, Mast, sau Masto. Structura sa chimică este 2a-metil-androstan-3-onă-17b-ol. Versiunea propionat a lui Masteron este cunoscută sub numele de Masteron Propionate, iar versiunea Enanthate este cunoscută sub numele de Masteron Enanthate.


Propionatul de propionat de propionat (Propionat de Drostanolone) este un steroizi androgenici / anabolizanți (AAS) care a fost inițial dezvoltat ca un antiestrogeni pentru tratarea cancerului de sân și a fost utilizat în mod extensiv în acest scop cu SERM (Modulator Receptor Estrogenic Receptor) Tamoxifen (Nolvadex) .

Masteron Propionate și Masterant Enanthate sunt ambele steroizi anabolizanți, dar principala diferență dintre cele două este că propionatul Masteron este steroizi anabolizanți cu acțiune rapidă. De obicei, se dozează la 50-150 mg / ml. Pe de altă parte, Masteron Enanthate este steroizii anabolizanți mai lenți, dar cu acțiune mai lungă. Masteron Enanthate conține ester atașat la drostanolona, care este responsabil pentru eliberarea mai lentă, dar mai lungă, a hormonului. În cazul în care este necesar să se injecteze Masteron Propionat în fiecare zi, Masteron Enanthate trebuie doar să fie injectat de două ori pe săptămână. Masteran Enanthate se administrează, în general, la 200 mg / ml.


Adesea folosită de sportivi, Masteron ajută la creșterea nivelelor sangvine și, de asemenea, ajută la împușcarea nivelelor lor plasmatice. Masteron Enanthate este unul dintre steroizii anabolizanți preferați pentru culturisti și atleți, deoarece are proprietăți anti-estrogenice datorită cărora nu se transformă în estrogen prin aromatizare și funcționează pentru durate mai lungi.

Masteron este eficient în blocarea conversiei testosteronului liber în estrogen prin utilizarea metodei de aromatizare care ajută la creșterea cantității de testosteron liber și, astfel, împiedică apariția oricăror efecte secundare care ar fi apărut dacă s-ar fi transformat în estrogen.


3, Drostanolone Enanthate Specificații și HPLC:


Test Standardul de analiză Rezultate
Descriere Pulbere albă sau aproape albă cristalină Pulbere albă cristalină
Punct de topire 63ºC-69ºC 65ºC-68ºC
Rotație specifică + 20º- + 30o + 25,6 °
Pierdere prin uscare ≤0.5% 0,32%
Reziduul la aprindere ≤0.1% 0,02%
Test ≥97% 99,4%
Concluzie Specificațiile sunt conforme cu standardul întreprinderii.

Comanda Contact Info:


Mailto: joy@ycgmp.com

Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi Biotehnologie Co, Ltd.


4, Drostanolone Enanthate Exemplar Imagine:

1111.jpg

Hot Tags: drostanolone enanthate mast e câștig de forță, China, furnizori, cu discount, cumpărare, în vrac, prețul de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like