N-acetil L-glutamină Supliment nutrițional Aceglutamidă

N-acetil L-Glutamină CAS 2490-97-3 Suplimente nutritive Aceglutamid N-Acetil L-Glutamine Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Detalii rapide: CAS Nr.56-85-9 Alte nume: L -Glutamina MF: C5H10N2O3 EINECS Nr .: 200-292-1 Locul de origine: China (continentală) Tip: Vitamine, Amino ...
Vorbeste acum

Detalii produs

N-acetil L-glutamină CAS 2490-97-3 Suplimente alimentare Aceglutamidă

hk@chembj.com .jpg

N-acetil L-glutamină Contactați Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Detalii rapide:

Nr. CAS: 56-85-9

Alte nume: L-Glutamina

MF: C5H10N2O3

Numărul EINECS: 200-292-1

Locul de origine: China (continentală)

Tip: vitamine, aminoacizi și coenzime, L-glutamină

Gradul standard: Gradul cosmetic, gradul alimentar, gradul de medicină

Numele marcii: SENDI

Număr model: USP39

Puritate: 99,9% min

Nume produs: Pharma Grade Glutamine Powder Bulk

Aspect: Pulbere cristalină albă

Codul SA: 29241900

Compoziție (%): 99 - 101,5%

Pierdere la uscare (%): 0,3 Max

Perioada de valabilitate: 2 ani

Pachet: 20 KG / CTN

Certificat: ISO, HALAL, cușer


Nume produs : Pharma Grade Glutamine Powder Bulk


1.Appearance: Cristale albe sau pulbere cristalină
2.Pachetul: 25 KG / DRUM, 11Mt / 20'FCL
3. Nr. CAS: 56-85-9
4. Perioada de valabilitate: 24 luni

 

Pulberea de glutamină este cel mai abundent aminoacid din mușchi și plasmă umană. Peste 60% din grupul de aminoacizi flotant liber în celulele musculare scheletice este alcătuit din glutamina L. Este, de asemenea, un prim donator de azot, ceea ce înseamnă că acesta mișcă azotul în organism în locul în care este necesar. Menținerea unui echilibru pozitiv al azotului este absolut necesară pentru construirea musculaturii.

 

Specificația produsului L-Glutamine

Articole Standarde
Aspect Pulbere cristalină albă
Idenfification Pozitiv
Rotație specifică (°) +6,3 - +7,3
Test(%) 99,5 - 101,5
Pierdere prin uscare(%) 0,3 Max
Reziduuri la aprindere (%) 0,1 Max
Metale grele (ppm) 10 Max

Ambalaj : 25 KG / DRUM

Perioada de valabilitate : 2 ANI

Depozitare: păstrați în loc uscat, răcoros și umbros cu ambalaj original, evitați umiditatea, depozitați la temperatura camerei.

 

Specificația produsului L-Glutamine

Articole Standarde
Aspect Pulbere cristalină albă
Idenfification Pozitiv
Rotație specifică (°) +6,3 - +7,3
Test(%) 98,5 - 101,5
Pierdere prin uscare(%) 0,3 Max
Reziduuri la aprindere (%) 0,3 Max
Metale grele (ppm) 15 Max
Fe (ppm) 30 Max
Cl (%) 0,05 Max
SO4 (%) 0,03 Max
Alte aminoacizi (%) 0,50 Max

Concluzie: Mărfurile se conformează standardelor USP35.

Ambalaj : 25 KG / DRUM

Perioada de valabilitate : 2 ANI

Depozitare: păstrați în loc uscat, răcoros și umbros cu ambalaj original, evitați umiditatea, depozitați la temperatura camerei.

 

Fucerea L-Glutaminei:

1. L-Glutamina este cel mai răspândit aminoacid din sânge.
2. L-Glutamina este implicată în mai multe procese metabolice decât orice alt aminoacid.
3. L-Glutamina este convertită în glucoză când mai multă cantitate de glucoză este necesară organismului ca sursă de energie.
4. L-Glutamina joacă, de asemenea, un rol în menținerea nivelurilor adecvate ale glicemiei și a intervalului de pH corect.
5. L-Glutamina servește drept sursă de combustibil pentru celulele care alcătuiesc intestinele. Fără ea, aceste celule se îndepărtează.
6. L-Glutamina este de asemenea folosită de celulele albe din sânge și este importantă pentru funcția imună.

Funcția biologică

Cele mai multe procariote (bacterii) și eucariotele inferioare (ciuperci, alge verzi, plante etc.) produc NAG prin intermediul acetiltransferazei orinitinei (OAT), care face parte dintr-o cale de producție "ciclică" de ornitină. Prin urmare, NAGS este utilizat într-un rol de susținere, reînnoind rezervele NAG, după cum este necesar. Cu toate acestea, în unele plante și bacterii, NAGS catalizează primul pas într-o cale de producție "liniară" a argininei.


Secvențele de proteine ale NAGS între procariote, eucariote inferioare și eucariote superioare au arătat o remarcabilă lipsă de similitudine. Identitatea secvenței dintre NAGS procariotice și eucariote este în mare parte <30% [3],="" în="" timp="" ce="" identitatea="" secvenței="" între="" eucariotele="" mai="" mici="" și="" cele="" mai="" mari="" este="" de="" ~="">


Activitatea enzimatică a NAGS este modulată de L-arginină, care acționează ca un inhibitor al NAGS la plante și bacteriene, dar un efector în vertebrate. În timp ce rolul argininei ca inhibitor al NAG în sinteza ornitinei și argininei este bine înțeles, există unele controverse cu privire la rolul NAG în ciclul ureei [7]. [8] Rolul actuale acceptat de NAG în vertebrate este ca un cofactor alosteric esențial pentru CPS1 și, prin urmare, acționează ca regulator principal al fluxului prin ciclul ureei. În acest rol, reglementarea feedback-ului de la arginină ar acționa pentru a semnala NAGS că amoniacul este abundent în interiorul celulei și trebuie eliminat, accelerând funcția NAGS. În prezent, călătoria evolutivă a NAGS de la enzima esențială esențială la controlerul ciclului de uree primară nu este încă pe deplin înțeleasă.


Mecanism


Un mecanism de reacție simplificat pentru N-acetilglutamat sintaza (NAGS)

Au fost propuse două mecanisme pentru funcția de N-acetiltransferază: un mecanism de ping-pong în două etape care implică transferarea grupării acetil relevante la un rest de cisteină activat și un mecanism cu o singură etapă prin atacul direct al azotului amino pe gruparea carbonil. Studiile efectuate utilizând NAGS derivate din Neisseria gonorrhoeae sugerează că NAGS continuă prin mecanismul descris anterior, într-un singur pas. În această propunere, gruparea carbonil a acetil-CoA este atașată direct de azotul α-amino al glutamatului. Acest mecanism este susținut de activarea carbonilului prin polarizarea legăturii de hidrogen, precum și de absența unei cisteine adecvate în situsul activ pentru a acționa ca acceptor intermediar al grupării acetil.


Semnificația clinică

Inactivitatea NAGS duce la deficiența de N-acetilglutamat sintază, o formă de hiperamonemie. La multe vertebrate, N-acetilglutamatul este un cofactor alosteric esențial al CPS1, enzima care catalizează prima etapă a ciclului de uree. Fără stimularea NAG, CPS1 nu poate converti amoniacul la carbamoil fosfat, ducând la acumularea toxică a amoniacului. Carbamoil glutamatul a arătat promisiunea ca un posibil tratament pentru deficiența NAGS. Aceasta este suspectată a fi rezultatul similarității structurale dintre NAG și carabamoil glutamat, care permite carbamil glutamatului să acționeze ca un agonist eficient pentru CPS1.


Dacă aveți orice întrebare Plz contactați-mă fără a ezita

Mitchell Lu

E-mail

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid , peptidă , agenți de stimulare sexuală , mineralororticoid , SARM , pierderea de grăsime.


Hot Tags: n-acetil l-glutamină supliment nutrițional aceglutamidă, China, furnizori, cu discount, cumpărare, în vrac, prețul de înaltă calitate, în stoc

Anchetă

You Might Also Like