Oral Turinabol 4-Chlorodehidrometiltesto

99,5% Turinabol Oral Tbol 4-Clorodehidrometiltestosteron Pulbere Musculare Gain 1, Turinabol Oral Identificare: Denumirea produsului: Turinabol Oral Alias: Turinabol, Tbol, Oral Turinabol, Oral Tbol, 4-Chlorodehidrometiltestosteron CAS: 2446-23-3 MF: C20H27ClO2 MW: 334.88 Structura: Aspect: Alb ...
Vorbeste acum

Detalii produs

99,5% Turinabol Oral Tbol Creșterea musculară a pudrei 4-clorodehidrometrieterosteron

 

1, Turinabol Identificarea orală:

 

Nume produs: Turinabol Oral

Alias: Turinabol, Tbol, Oral Turinabol, Toba orala, 4-clorodehidrometiltestosteron
CAS: 2446-23-3
MF: C20H27CI02
MW: 334,88

Structura:

Structura 4-clorodehidrometiltestosteronului
Aspect: Pulbere cristalină albă

Puritate: 99,50% (prin GLC)

Categorii: steroizi și hormoni; API; Testosteron, steroizi orali


2, Turinabol Aplicații orale :

Chlorodehidrometiltestosteronul, nume generic pentru brandul mai recunoscut, Oral Turinabol, este un derivat puternic al Dianabol. Acest steroid oral este structurat într- o cruce între metandrostenolonă și clostebol (4-clorotestosteron), având aceeași structură de bază ca și Dianabol cu modificarea 4-clor adăugată de clostebol. Această modificare provoacă clorodehidrometiltestosteronul un văr mai blând de Dianabol, noul steroid care nu prezintă estrogen și o activitate mult mai puțin androgenă în comparație cu omologul său celebru. Activitatea anabolică a clorodehidrometîtestosteronului este oarecum mai scăzută decât cea a Dianabol, dar nu menține un echilibru mult mai favorabil de anabolizant la efectul androgenic. Acest lucru înseamnă că, la un anumit nivel al activității de construire a mușchilor, clorodehidrometlic testosteronul va avea o probabilitate mai mică de a produce efecte secundare androgenice.

Oral Turinabol Bodybuilding

Tbol nu este un steroid de volum mare, dar asta nu înseamnă că nu are beneficii extraordinare în cicluri. Deoarece nu aromatizează, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectele secundare estrogenice, cum ar fi ginecomastia (sânii furioși), retenția de apă (edem), insomnia sau hipertensiunea arterială (hipertensiunea arterială). Nu este necesar un inhibitor de aromatază cu cicluri Tbol, astfel încât cei care sunt predispuși la efecte secundare legate de estrogen vor aprecia acest medicament.

 

Beneficiile orale de Turinabol

- Rezultate fără câștig în greutate (acest lucru este avantajos în sportul în care încercați să faceți greutate sau să concurați într-o anumită clasă de greutate)
- Mușchi mai stricți, fără aspect pufos
- Creșteți puterea
- Creșterea masei musculare slabe
- Abilitatea de a se lega puternic de SHBG
- Creșterea testosteronului liber
- Efecte secundare reduse

 

Tbol vs. Dbol

Deși Tbol și Dbol sunt aproape același lucru, diferența este că există o modificare a 4cloro adăugată cu Tbol, care diferențiază cele două steroizi. Turinabol are un rating androgenic zero (0) și un clasament anabolic ușor de 53. Aceasta înseamnă că nu există activitate zero cu androgeni sau estrogeni cu tbol (nu va avea loc aromatizarea); prin urmare, utilizatorii pot aștepta câștiguri lente și uscate. Pe de altă parte, dianabol este regele aromatizării și utilizatorii vor adăuga o cantitate extraordinară de masă (o mare parte a apei) într-o perioadă scurtă de timp.

3, Turinabol orala Specificatii:

 

Elemente de test Specificații Rezultate
Aspect Pudră cristalină aproape albă Pulbere cristalină albă
Punct de topire 221,0 ~ 230,0 ° C 224,0 ~ 230,0 ° C
Pierdere prin uscare 0,5% max 0,34%
Metale grele 10PPM max <>
Reziduul la aprindere 0,1% max 0,05%
Rotație specifică + 114 ° ~ + 122 ° + 118 °
Compoziție (prin GLC) 98,00% min 99.50%

Comanda Contact Info:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi Biotehnologie Co, Ltd.


4, Turinabol pulbere orală Poza:

 

OTur 3.jpg

OTur 2.jpg


Hot Tags: oral turinabol 4-clorodehidrometiltesto, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like