Parabolan Trenbolone Hexahidrobenzilcarbonat

99,5% Parabolan Trenbolonă Hexahidrobenzilcarbonat 23454-33-3 Tren Hex Pulbere 1, Parabolan / Trenbolon Hexahidrobenzilcarbonat Profil: Denumire produs: Parabolan / Trenbolon Hexahidrobenzilcarbonat Denumire chimică: 17beta-hidroxiestra-4,9,11-trien-3 -onă Alias: Tren Hex , Trenbolone Hex Nr. CAS: ...
Vorbeste acum

Detalii produs

99,5% Parabolan Trenbolone Hexahidrobenzilcarbonat 23454-33-3 Tren Hex Pulbere


1, Parabolan / Trenbolone Hexahidrobenzilcarbonat Profil:


Nume produs: Parabolan / Trenbolone Hexahidrobenzilcarbonat
Denumire chimică: 17beta-hidroxiestra-4,9,11-trien-3-onă

Alias: Tren Hex, Trenbolone Hex
CAS #: 23454-33-3
MF: C26H34O4
MW: 410,55
EINECS: 245-669-1

Categorii: Ingrediente de vitamine; Steroizi și hormoni; Trenbolone serie

Aspect: Pulbere galben pal

Standard: standard intern
Puritate: 99,48% prin HPLC

Punct de topire: 72-76 ℃
Injecție: Parabolan 50 mg / ml

Doza efectivă (bărbați): 300-500mgs / săptămână
Doza efectivă (femeile): Nu se recomandă
Viața activă: 5-7 zile

Timp de șomaj: 14 zile sau mai mult
Timp de detectare: 4-5 săptămâni
Raport anabolic / androgen: 500/500

Utilizare: Un derivat al 19-nortestosteronului, Parabolan este non-aromatizant. Mulți oameni care o folosesc ca aceasta produc duritate și putere dramatică crește într-o perioadă scurtă de timp. Parabolan este un androgen puternic, despre care se pretinde că produce musculare de până la cinci ori mai bună decât testosteronul.


2, Aplicații de hexahidrobenzilcarbonat de parabolan / trebolbolon :


Parabolan este foarte asemănător cu cel mai popular compus Trenbolone Acetate (Fina). Singura diferență este esterul atașat, deoarece Parabolan va oferi o eliberare mult mai lentă de Trenbolonă, necesitând injecții mai puține. Parabolan este numele de marcă și numele comercial al steroizilor anabolizanți Trenbolone Hexahidrobenzilcarbonat, abreviat în mod obișnuit și informal ca Tren Hex sau Trenbolone Hex. Este o varianta mai esterificata a steroizilor anabolizanti Trenbolone, care este cel mai popular in forma de Trenbolone Acetate (o varianta esterificata mult mai rapida a Trenbolonei). Esterul hexahidrobenzilcarbonat prelungește timpul de înjumătățire al Trenbolone, în intervalul de aproximativ 14 zile, în loc de 3 zile, ceea ce reprezintă timpul de înjumătățire al acetatului de trenbolonă.


Parabolan nu are activitate estrogenică și este de cinci ori mai puternic decât testosteronul, atât ca anabolizant, cât și ca androgen. O altă caracteristică deosebită a lui Parabolan este că se leagă destul de mult de receptorii androgeni, care promovează creșterea celulelor musculare și arderea celulelor grase. În plus, Parabolan se leagă, de asemenea, la receptorii glucocoticoizi. Glucocorticoizii sunt ceea ce spun muschilor de a elibera proteinele (catabolismul). Când Parabolan se leagă de receptorii glucocoizi, reduce efectiv catabolismul (un lucru bun).

Parabolan este, de asemenea, considerat un agent de separare a nutrienților. Ce înseamnă acest lucru este faptul că are capacitatea de a converti mai multe alimente în mușchi și mai puțin în grăsimi.


Una dintre cele mai puternice (dure și costisitoare de obținut) substanțe din familia trenbolonului, Parabolan este considerată a fi un produs superior în multe feluri. La fel ca Finaplix, Parabolan poate oferi beneficii foarte intense, slabe, fără aromatizare în organism. Timpul de înjumătățire este foarte lung, astfel încât injecțiile pot fi împrăștiate pe parcursul unei săptămâni, la fiecare două până la trei zile, ar trebui să fie suficiente.


3, COA de Parabolan / Trenbolone Hexahidrobenzilcarbonat Pulbere:

1111.png


Comanda Contact Info:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi Biotehnologie Co, Ltd.

4, Parabolan / Trenbolon Hexahidrobenzilcarbonat Pulbere Imagine:

3333.jpg

Hot Tags: parabolan trenbolon hexahidrobenzilcarbonat, China, furnizori, cu discount, cumpara, in vrac, lista de preturi, inalta calitate, in stoc

Anchetă

You Might Also Like